MASTERSTUDIES

Master of Science Opleidingen in Kunstmatige Intelligentie in Zwitserland

Master of Science (MSc): Deze programma's zijn postdoctorale studies voor mensen die onlangs hebben afgerond hun undergraduate studies en willen hun kennis op een grondige en meer wetenschappelijk niveau te verbeteren.

Studenten van kunstmatige intelligentie bevinden zich mogelijk in de voorhoede van onderzoek naar machine learning en ontwikkelingstools. Carrières die dit onderwerp gebruiken, zijn onder meer software-engineer, onderzoeker en deep learning-technicus.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

MSc Opleiding in Kunstmatige Intelligentie in Zwitserland

1 Resultaten in Kunstmatige Intelligentie, Zwitserland Filter

Master of Science in kunstmatige intelligentie (AI)

USI Università della Svizzera italiana
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
4 semesters
30 apr 2020
Engels
Campus

Kunstmatige intelligentie (AI) is een van de meest populaire gebieden in informatica en engineering. AI houdt zich bezig met intelligent gedrag, leren en aanpassing in machine ...

Lees meer