MASTERSTUDIES

MSc Opleidingen in Kunstmatige Intelligentie in Tsjechië

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

Kunstmatige intelligentie is een belangrijk onderdeel van de manier waarop softwareontwikkeling de toekomst kan veranderen. Banen in machinaal leren, softwareoplossingen en onderzoek maken allemaal gebruik van dit groeiende onderwerp om computers sneller en slimmer te maken.

Tsjechië heeft een gevestigde en op onderzoek gebaseerde universitair onderwijs. Dit heeft leren ini Praag een van de gerespecteerde curriculum 's in Europa sinds het cultiveert de geest van creativiteit en innovatie onder studenten.

MSc in Kunstmatige Intelligentie in Tsjechië

2 Resultaten in Kunstmatige Intelligentie, Tsjechië Filter

Master of Science in natuurlijke taalverwerking

Université de Lorraine
MSc
<
Voltijd
Engels
Campus

Het doel van NLP (Natural Language Processing) is het produceren van computationele modellen die ons vermogen simuleren om "natuurlijke" talen zoals Engels, Frans of Russisch ...

Lees meer

Master in kunstmatige intelligentie

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
MSc
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De studietak Artificial Intelligence biedt een opleiding op het gebied van theoretische en toegepaste kennis voor het ontwerp van intelligente systemen op verschillende gebied ...

Lees meer