Filter
Masters of Science
Tsjechië Prague Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top MSc's in Kunstmatige Intelligentie in de Verenigde Prague Tsjechië

Een Master of Science of MSc is een postgraduaat meestal op het gebied van wetenschappen en sociale wetenschappen. MSc kan natuurlijk-gebaseerde, op onderzoek gebaseerde, of een mengsel van beide.

Kunstmatige intelligentie is een belangrijk onderdeel van de manier waarop softwareontwikkeling de toekomst kan veranderen. Banen in machinaal leren, softwareoplossingen en onderzoek maken allemaal gebruik van dit groeiende onderwerp om computers sneller en slimmer te maken.

Tsjechië ligt in het hart van Europa is een buurman van Slowakije, Oostenrijk, Duitsland en Polen. Tsjechische universiteiten bieden lange reputatie en interessante specialisaties.

Beste Master of Science Programma in Kunstmatige Intelligentie in de Verenigde Prague in Tsjechië

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:
PhD

1 Resultaten in Kunstmatige Intelligentie, Prague

Andere opties binnen dit vakgebied:
PhD
Charles University Faculty of Mathematics and Physics

De studietak Artificial Intelligence biedt een opleiding op het gebied van theoretische en toegepaste kennis voor het ontwerp van intelligente systemen op verschillende g ... [+]

De studietak Artificial Intelligence biedt een opleiding op het gebied van theoretische en toegepaste kennis voor het ontwerp van intelligente systemen op verschillende gebieden, waaronder data-analyse, geautomatiseerde probleemoplossing en robottoepassingen. De nadruk ligt op een diep begrip van formele theoretische grondslagen en hun praktische toepasbaarheid. Studenten zullen kennis opdoen over het ontwerp van efficiënte datastructuren; over de formele modellering van problemen met behulp van technieken uit de wiskundige logica en de kansrekening; over algoritmen (klassiek en op de natuur geïnspireerd) voor probleemoplossing, de controle over autonome agents, machine learning en datamining; en over complexiteitsanalyse van computationele methoden. Studenten leren hoe ze deze technieken kunnen toepassen en hoe ze beide kunnen worden uitgebreid naar abstracte (data) en fysieke (robot) werelden in single-agent en multi-agent omgevingen. De studietak Kunstmatige intelligentie kan worden bestudeerd in drie kerngebieden: intelligente agents, machine learning en robotica.... [-]

Tsjechië Praag
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands