113 MSc Opleidingen in Kunstmatige Intelligentie in Europa for 2024

MSc Opleidingen in Kunstmatige Intelligentie in Europa for 2024Filter
    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze MSc Artificial Intelligence and Data Analytics stelt studenten in staat zich te specialiseren in AI en Data Analytics om te werken in een economie waar deze vaardigheden hard nodig zijn. Studenten bouwen voort op hun eerdere computationele expertise en verwerven de vaardigheden die ze nodig hebben om AI- en dataspecialisten met commercieel bewustzijn te worden.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    24 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    Het bestuderen van kunstmatige intelligentie biedt opwindende mogelijkheden om je te verdiepen in de allernieuwste technologie en het potentieel ervan op verschillende domeinen te verkennen. Nu AI steeds alomtegenwoordiger wordt, stelt een masterdiploma op dit gebied individuen in staat bij te dragen aan baanbrekende ontwikkelingen, complexe problemen op te lossen en een revolutie teweeg te brengen in industrieën met intelligente systemen en toepassingen.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Beheers de vaardigheden om uit te blinken als een bekwame marketeer! De master Toegepaste Kunstmatige Intelligentie in Marketing en E-Commerce combineert essentiële marketingprincipes met technische vaardigheid en biedt gespecialiseerde kennis in het toepassen van Kunstmatige Intelligentie op marketing. Met dit programma kunt u een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van de bedrijfsprestaties.

    • Brussels, België
    • Wiltz, Groothertogdom Luxemburg

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Blended

    Engels

    UBI Business School staat wereldwijd op de 26e plaats door QS vanwege zijn gezamenlijke EMBA-programma en biedt een Hyflex Master in Management of Technology en Management of AI/Machine Learning, op maat gemaakt om pas afgestudeerden en professionals voor te bereiden op het ontwikkelen van de noodzakelijke managementvaardigheden in de huidige door technologie geleide economie . Met het geïntegreerde managementproject kunnen studenten hun academische reis voltooien met een scriptie, businessplan of Venture Creation Lab. In 2023 heeft UBI Business School een prestigieuze algemene beoordeling van 5 sterren (Excellent) behaald in het academisch gerenommeerde QS-beoordelingssysteem, met extra 5 sterren voor uitmuntendheid verdiend in drie belangrijke categorieën: inzetbaarheid, onderwijs en online leren.

    • Liverpool, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het MSc-programma Data Science and Artificial Intelligence is ontworpen om studenten een niet-computerwetenschappelijke eerste graad te bieden met de nodige technische kennis en vaardigheden die nodig zijn om een lonende loopbaan binnen de datawetenschap en kunstmatige intelligentie (AI) -industrie aan te gaan, inclusief interdisciplinaire carrière kansen. Het programma stelt studenten in staat voort te bouwen op hun bestaande bachelordiploma's en hun vaardighedenportfolio bij te schaven, in de context van het huidige denken op het gebied van datawetenschap en AI. Meer specifiek zal het programma studenten een uitgebreid inzicht geven in het moderne data-analyselandschap met een focus op data science en AI.

    • Toulouse, Frankrijk

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    De MSc in Big Data, Marketing & Management bij Toulouse Business School , heeft tot doel een solide multidisciplinaire training te bieden om studenten te helpen met de nodige vaardigheden om de marketingproblemen van vandaag op te lossen en een essentieel onderdeel te worden van de besluitvorming van hun toekomstige bedrijf werkwijze.

    • Berlin, Duitsland
    • Potsdam, Duitsland

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    Deze unieke combinatie van technologie en business zal je helpen een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt te behouden en door te groeien naar een toekomstgerichte carrière in een wereldwijd bedrijf of innovatieve start-up. Bestudeer de MSc in Data Science, AI en Digital Business om voorbereid te zijn op deze verandering. Word een expert in data science en AI door machine learning, big data-analyse, voorspellingsmethoden en leiderschap van virtuele teams te beheersen. In dit programma komen ook algemene zakelijke vaardigheden aan de orde, zoals project- en innovatiemanagement, wat uw inzetbaarheid zal vergroten.

    • Online

    Full time

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De MSc in Responsible AI combineert technische expertise met een focus op de ethische implicaties van moderne AI, en omvat fundamentele en geavanceerde concepten zonder uitgebreide wiskundige details. Het legt de nadruk op toepassingen uit de echte wereld op gebieden als natuurlijke taalverwerking, computervisie, het bedrijfsleven, sensorsystemen en industriële automatisering.

    • Paris, Frankrijk

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    Of je nu wel of niet een achtergrond in datawetenschap hebt, je kunt leren hoe je kunt profiteren van de krachtige AI om marketingstrategieën opnieuw uit te vinden.

    • Hull, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    MSc in kunstmatige intelligentie

    • Nijmegen, Nederlanden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Je leert hoe je de studie van hersenen en cognitie kunt bevorderen door gebruik te maken van typische AI-tools, zoals computersimulatie, brain-computer interfacing en robotontwerp.

    • Gothenburg, Zweden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Door de digitale revolutie zijn datawetenschap en AI cruciale elementen geworden in het dagelijks leven. Machine learning en de technologieën en methodologieën voor het verwerken van enorme hoeveelheden gegevens creëren ook een schat aan nieuwe mogelijkheden. Daarom is er in allerlei situaties grote vraag naar ervaren datawetenschappers en AI-engineers. Dit programma biedt je een solide basis in machine learning, wat resulteert in een fantastisch breed scala aan opties na je afstuderen.

    • Online United Kingdom

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    In the ever-evolving modern world, traditional technology is constantly being reimagined. Become qualified in this growing field with our innovative conversion degree. This 100% online and part-time degree will provide individuals that don’t have a background in IT with the skills to work professionally in artificial intelligence (AI). This online MSc Artificial Intelligence will provide you with an insight into all areas of AI, from theories and methodologies of AI to practical programming skills. The course will prepare you with real-world applications of AI, as well as with the opportunity to collaborate on projects designed to mimic the experience of working within the industry. Through this course, you will gain a strong academic foundation which will enable you to unlock a range of careers available to artificial intelligence professionals.

    • Online

    Deeltijd

    27 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Deze online MSc in kunstmatige intelligentie is ideaal als je gemotiveerd bent door de uitdagingen en oneindige mogelijkheden van het bevorderen van AI. Het is ontworpen om professionals uit de informatica – en tal van andere disciplines – de kans te geven zich te specialiseren in AI en te voldoen aan de toenemende vraag naar experts in dit opwindende, toekomstgerichte en snelgroeiende specialisme.

    • Groningen, Nederlanden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De MSc in Computational Cognitive Science is uniek in zijn combinatie van kunstmatige intelligentie, cognitieve wetenschap en modellering, taal- en spraaktechnologie en computationele neurowetenschappen. Ook is onze faculteit de thuisbasis van de Nobelprijswinnaar voor Scheikunde 2016, Ben Feringa, en de Nobelprijswinnaar voor Natuurkunde, Frits Zernike.