Filter
Masters of Science
Verenigde Staten Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vind MSc Programma's in Internationale Studies in de Verenigde Staten

De MSc, of Master of Science, is een internationaal erkende academische graad die vaardigheid en kennis van een bepaald onderwerp of veld geeft. De meeste MSc programma's duren ongeveer vier jaar af te ronden, waarna een aantal toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen verder op in de klas. 

Het gebied van internationale studies beschouwt gebeurtenissen uit de opvattingen van gecombineerde gemeenschappen over de hele wereld. Het begrijpen van aspecten zoals de geschiedenis, economie, cultuur en politiek van verschillende landen kan het begrip vergroten van zaken die op de internationale agenda staan ​​als ze zich voordoen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

MSc Programma in Internationale Studies in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Internationale Studies, Verenigde Staten

Central Connecticut State University

De Master of Science in de Internationale Studies programma leidt studenten op een aantal belangrijke gebieden van de wereld: het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Europa, Lat ... [+]

De Master of Science in de International Studies leidt studenten in een aantal belangrijke gebieden van de wereld: het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Europa, Latijns-Amerika, en Global Studies (gericht op een wereldwijd thema). De studenten zijn geworteld in theorieën over internationalisering, de geschiedenis van de diverse landen en regio's, cross-culturele kwesties, en de kenmerken van de verschillende internationale culturen en zijn voorzien van programmatische, analytische en praktische vaardigheden om internationale problemen aan te pakken. De opleiding bereidt generalisten om te werken in gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties binnen en buiten de Verenigde Staten om kwesties in verband met de wereldwijde menselijke ervaring aan te pakken.... [-]

Verenigde Staten New Britain
September 2019
Engels
Voltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands