Filter
Masters of Science
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 3 Graduate Studies in Internationale Studies 2019/2020

Voor veel studenten zijn undergraduate studies niet voldoende om een ​​volledig begrip van een onderwerp te krijgen. Als gevolg hiervan besluiten deze individuen vaak om een ​​Master of Science na te streven. Na het behalen van een bachelordiploma besteden studenten doorgaans één tot drie jaar aan een masteropleiding.

Wat is een MSc in International Studies? Hoewel de wereld steeds meer verbonden raakt, blijven regionale en culturele verschillen bestaan. Studenten die afstuderen in internationale studies, leren over Azië, Europa, Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en andere geografisch belangrijke plaatsen. Meestal verzamelen ze informatie over taal, cultuur, economische systemen, overheidsstructuren en bedrijven. Veel studenten leveren input bij het ontwerpen van hun studierichtingen, zodat ze zich kunnen concentreren op individuele beroepen. Studenten maken hun studie vaak af door een sluitstukcursus te volgen, een stage te voltooien of een belangrijke paper te schrijven.

Het volgen van een Master of Science in International Studies moet studenten helpen om veel nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Het belangrijkste is dat ze meestal andere culturen leren begrijpen, nieuwe talen spreken en complexe wereldproblemen analyseren. Deze vaardigheden helpen afgestudeerden vaak om te slagen in zowel overheids- als niet-gouvernementele functies.

Degenen die zich inschrijven voor een MSc in International Studies-programma verwachten over het algemeen collegegeld en kosten te betalen. Het exacte bedrag van deze uitgaven hangt af van de reputatie en locatie van de school, samen met de duur van de studie. Ijverige studenten proberen specifieke kosten te onderzoeken om hen te helpen bij het budgetteren.

Studenten die een Master in International Studies-programma voltooien, zijn vaak competitief in de zakelijke, overheids- en non-profitsector. Degenen die de bedrijfswereld betreden, vinden vaak werk als internationale handelsmanagers, marketingspecialisten of leidinggevende functionarissen. Afgestudeerden die overheidsbanen nastreven, werken meestal in diplomatieke functies, die dienen als buitenlandse dienstambtenaren, diplomaten of handelsvertegenwoordigers. Ondertussen leveren sommigen met een masteropleiding internationale studies een bijdrage als non-profit executive directors, beleidsspecialisten of professoren.

Met de toenemende populariteit van op internet gebaseerd onderwijs, besluiten veel studenten om een ​​MSc in International Studies te volgen via een online platform. Anderen volgen lessen in een traditionele setting. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

3 Resultaten in Internationale Studies

Central Connecticut State University

De Master of Science in de Internationale Studies programma leidt studenten op een aantal belangrijke gebieden van de wereld: het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Europa, Lat ... [+]

De Master of Science in de International Studies leidt studenten in een aantal belangrijke gebieden van de wereld: het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Europa, Latijns-Amerika, en Global Studies (gericht op een wereldwijd thema). De studenten zijn geworteld in theorieën over internationalisering, de geschiedenis van de diverse landen en regio's, cross-culturele kwesties, en de kenmerken van de verschillende internationale culturen en zijn voorzien van programmatische, analytische en praktische vaardigheden om internationale problemen aan te pakken. De opleiding bereidt generalisten om te werken in gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties binnen en buiten de Verenigde Staten om kwesties in verband met de wereldwijde menselijke ervaring aan te pakken.... [-]

Verenigde Staten New Britain
September 2019
Engels
Voltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Lund University

De Master of Science in Global Studies is een interdisciplinaire masteropleiding voor sociale wetenschappen die erop gericht is u kennis te verschaffen over globalisering ... [+]

De Master of Science in Global Studies is een interdisciplinaire masteropleiding voor sociale wetenschappen die erop gericht is u kennis te verschaffen over globalisering, conflicten en sociale verandering. Dit omvat een begrip van theorieën die verband houden met processen van globalisering en transformatie zoals geanalyseerd door middel van verschillende disciplinaire kaders. Het programma presenteert belangrijke culturele, economische, politieke en sociaal-psychologische theorieën en concepten om u in staat te stellen geïnformeerde, vergelijkende analyses te maken van hoe globalisering verbonden is met conflict en sociale verandering.

Je wordt getraind in verschillende methoden van sociale wetenschappen, zowel kwalitatief als kwantitatief. Je krijgt ook algemene vaardigheden zoals probleemoplossing, werken in teams, cultureel begrip, het schrijven van onafhankelijke rapporten, evenals conceptuele, analytische en evaluatieve vaardigheden. Als student in het programma zul je in staat zijn om kritisch denkvermogen te ontwikkelen in relatie tot wereldwijde studies en je theoretische kennis te verdiepen in je disciplinaire achtergrond. Je krijgt de kans om actief deel te nemen aan het vormgeven van je opleiding door je studie aan te passen aan je interesses en carrièredoelen, vooral in de tweede helft van het programma.... [-]

Zweden Lund
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Padova

European and Global Studies is een masterdiploma dat volledig in het Engels wordt gegeven om de toekomstige leidende klasse te trainen die zal werken in Europese en mondi ... [+]

Graduate Studies in Internationale Studies.

Wilt u leiderschapsvaardigheden ontwikkelen om enkele van de meest urgente kwesties aan te pakken waarmee overheden, Europese en internationale organisaties, maar ook bedrijven en sociale bewegingen zich momenteel bezighouden?

Wilt u lid worden van de volgende generatie van creatieve en toekomstgerichte besluitvormingsprogramma's in de samenleving?

Wil je je vermogen om te werken in een interculturele omgeving leren beheersen?

Kies de nieuwe Master in European and Global Studies aan de University of Padova .

Cursus beschrijvingEGoS is een masterdiploma volledig in het Engels gericht op toekomstige toonaangevende professionals die zullen werken in Europese en mondiale politiek, administratie en communicatie. Tijdens de cursus verwerven studenten kennis, competenties, methoden en analytische hulpmiddelen om politieke, sociale en culturele processen te begrijpen, om projecten op Europees en internationaal niveau te ontwikkelen en te beheren. Studenten leren ook effectief in te grijpen in multi-actor en multi-level settings door middel van innovatieve, kritische en interdisciplinaire benaderingen en de kruisbestuiving van ideeën en praktijken. Studenten ontwikkelen ook mondiale perspectieven op politieke en institutionele scenario's, communicatie en technologische ontwikkelingen, gekoppeld aan solide wortels in de analyse van politieke, historische, sociale en economische contexten in verschillende contexten en landen, en ontwikkelen vaardigheden gericht op het plannen van specifieke strategieën voor interventie. Studenten hebben baat bij een internationale leeromgeving in Padua, maar ook in het buitenland met behulp van het netwerk van meer dan 40 universitaire partners voor het Erasmus-programma, bilaterale overeenkomsten en andere gestructureerde partnerschappen. Double degree met de universiteit van Krakau; dubbele graad met... [-]
Italië Padua
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands