$close

Filters

Resultaten weergeven

MSc Programma's in Internationale Studies 2023

Voor veel studenten zijn undergraduate studies niet voldoende om een ​​volledig begrip van een onderwerp te krijgen. Als gevolg hiervan besluiten deze individuen vaak om een ​​Master of Science na te streven. Na het behalen van een bachelordiploma besteden studenten doorgaans één tot drie jaar aan een masteropleiding. Wat is een MSc in International Studies? Hoewel de wereld steeds mee… Meer informatie

Voor veel studenten zijn undergraduate studies niet voldoende om een ​​volledig begrip van een onderwerp te krijgen. Als gevolg hiervan besluiten deze individuen vaak om een ​​Master of Science na te streven. Na het behalen van een bachelordiploma besteden studenten doorgaans één tot drie jaar aan een masteropleiding.

Wat is een MSc in International Studies? Hoewel de wereld steeds meer verbonden raakt, blijven regionale en culturele verschillen bestaan. Studenten die afstuderen in internationale studies, leren over Azië, Europa, Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en andere geografisch belangrijke plaatsen. Meestal verzamelen ze informatie over taal, cultuur, economische systemen, overheidsstructuren en bedrijven. Veel studenten leveren input bij het ontwerpen van hun studierichtingen, zodat ze zich kunnen concentreren op individuele beroepen. Studenten maken hun studie vaak af door een sluitstukcursus te volgen, een stage te voltooien of een belangrijke paper te schrijven.

Het volgen van een Master of Science in International Studies moet studenten helpen om veel nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Het belangrijkste is dat ze meestal andere culturen leren begrijpen, nieuwe talen spreken en complexe wereldproblemen analyseren. Deze vaardigheden helpen afgestudeerden vaak om te slagen in zowel overheids- als niet-gouvernementele functies.

Degenen die zich inschrijven voor een MSc in International Studies-programma verwachten over het algemeen collegegeld en kosten te betalen. Het exacte bedrag van deze uitgaven hangt af van de reputatie en locatie van de school, samen met de duur van de studie. Ijverige studenten proberen specifieke kosten te onderzoeken om hen te helpen bij het budgetteren.

Studenten die een Master in International Studies-programma voltooien, zijn vaak competitief in de zakelijke, overheids- en non-profitsector. Degenen die de bedrijfswereld betreden, vinden vaak werk als internationale handelsmanagers, marketingspecialisten of leidinggevende functionarissen. Afgestudeerden die overheidsbanen nastreven, werken meestal in diplomatieke functies, die dienen als buitenlandse dienstambtenaren, diplomaten of handelsvertegenwoordigers. Ondertussen leveren sommigen met een masteropleiding internationale studies een bijdrage als non-profit executive directors, beleidsspecialisten of professoren.

Met de toenemende populariteit van op internet gebaseerd onderwijs, besluiten veel studenten om een ​​MSc in International Studies te volgen via een online platform. Anderen volgen lessen in een traditionele setting. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Lund University
Lund, Zweden

De Master of Science in Global Studies is een interdisciplinaire masteropleiding in de sociale wetenschappen die tot doel heeft u kennis bij te brengen over globalisering, con ... +

De Master of Science in Global Studies is een interdisciplinaire masteropleiding in de sociale wetenschappen die tot doel heeft u kennis bij te brengen over globalisering, conflicten en sociale verandering. Dit omvat een begrip van theorieën die verband houden met processen van globalisering en transformatie, zoals geanalyseerd via verschillende disciplinaire kaders. Het programma presenteert belangrijke culturele, economische, politieke en sociaal-psychologische theorieën en concepten om u in staat te stellen geïnformeerde, vergelijkende analyses te maken van hoe globalisering verband houdt met conflicten en sociale verandering. Eerdere studenten hebben bijvoorbeeld stage gelopen bij ambassades en bij internationale ngo's, private bedrijven en de publieke sector. -
MSc
Voltijds
2 jaren
Engels
Campus