close

Filters

Resultaten weergeven

Graduate Studies in Internationale Journalistiek 2021

Het algemeen naar gestreefd na de voltooiing van de opleiding een verwante bachelor, de Master of Science, of MSc, is een internationaal beschouwd academische prestaties toegekend aan studenten die met succes complete set cursussen in een bepaalde wetenschap gerelateerde gebied. Maar wat is een MSc in International Journalism? Studenten in deze programma's moet een grondige herziening van ee… Meer informatie

Het algemeen naar gestreefd na de voltooiing van de opleiding een verwante bachelor, de Master of Science, of MSc, is een internationaal beschouwd academische prestaties toegekend aan studenten die met succes complete set cursussen in een bepaalde wetenschap gerelateerde gebied.

Maar wat is een MSc in International Journalism? Studenten in deze programma's moet een grondige herziening van een breed scala van onderwerpen met betrekking tot de hedendaagse mondiale journalistiek verwachten. Hoewel er enige mate van variatie van programma tot programma, opleidingen meeste internationale journalistiek master's richten zich op de veranderende gezicht van de journalistiek als het gaat om moderne technologie. Extra gemeenschappelijke onderwerpen van studie en discussie vaak ook internationale ethiek, logistiek, onderzoek, reizen en hoe te plannen en rapporteren vreemde nieuwe opdrachten eerlijk en doeltreffend.

Graad houders Master's worden vaak ingehuurd dan degenen zonder diploma of mensen met mindere graden, en ze zijn ook vaak in staat om hogere posities te bereiken binnen de internationale economie. Daarnaast zijn de salarissen in het algemeen hoger voor mensen met master-opleidingen dan die met een diploma alleen bachelor. Ten slotte is de Master of Science aanwijzing geeft studenten de mogelijkheid om een ​​nog hogere wetenschappelijke benaming (het doctoraat) voort te zetten indien gewenst.

Als gevolg van aanzienlijke variatie in de kosten van het onderwijs van de ene internationale journalistiek masteropleiding aan een andere, worden geïnteresseerde studenten aangemoedigd om contact met alle scholen van belang zijn voor specifieke collegegeld tarieven.

Studenten die een Master of Science in International Journalism hebben zijn klaar voor een verscheidenheid van posities in verband met de wereldwijde rapportage en media.Velen gaan aan de slag voor print, televisie of online media nieuws organisaties over de hele wereld, terwijl anderen in een freelance capaciteit of in het hoger onderwijs werken. Andere veel voorkomende carrière ambities voor afgestudeerden van deze programma's omvatten het werken voor buitenlandse hulporganisaties of als buitenlands beleid professionals.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de vele educatieve opties met betrekking tot de internationale journalistiek wereldwijd beschikbaar wordt geadviseerd om het in onze database programma's te verkennen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Stirling
Stirling, Verenigd Koninkrijk

Onze masteropleiding International Journalism introduceert studenten uit een breed scala van academische en professionele achtergronden van de theorie en praktijk van journali ... +

Onze masteropleiding International Journalism introduceert studenten uit een breed scala van academische en professionele achtergronden van de theorie en praktijk van journalistiek in een mondiale context. De cursus is internationaal gericht en behandelt de praktijk van journalistiek in verschillende media, culturele en regelgevende omgevingen. -
MSc
Voltijds
Deeltijd
12 - 27 maanden
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op