$close

Filters

Resultaten weergeven

3 Master of Science in Internationale Communicatie 2023

Een meester 's degree in internationale communicatie ontwikkelt student ' s vermogen om te communiceren op mondiaal niveau voor het bedrijfsleven, non-profit organisaties te helpen, en andere organisaties communiceren met individuen, bedrijven of organisaties in andere landen. Deze graad bereidt vooral studenten voor het werken in internationale organisaties of multinationals. Veel stud… Meer informatie

Een meester 's degree in internationale communicatie ontwikkelt student ' s vermogen om te communiceren op mondiaal niveau voor het bedrijfsleven, non-profit organisaties te helpen, en andere organisaties communiceren met individuen, bedrijven of organisaties in andere landen. Deze graad bereidt vooral studenten voor het werken in internationale organisaties of multinationals.

Veel studenten zullen zich afvragen, wat is een MSc in International Communication? Deze geavanceerde graad biedt u de kennis en vaardigheden om te kunnen samenwerken met anderen over de hele wereld. Het is geschikt voor degenen die al graden te houden in de communicatie en willen hun professionele kennis of die in aanverwante carrière op zoek naar meer informatie over de juiste interactie met individuen of organisaties in andere landen te leren verder te ontwikkelen.Cursussen in dit programma omvatten doorgaans public relations, communicatie en sociale theorie, digitale marketing, kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden, lobbying, public affairs, fondsenwerving en sponsoring.

Het verkrijgen van deze meester 's degree niet alleen zorgt voor de vaardigheden en kennis die nodig is voor loopbaanontwikkeling, maar het helpt ook studenten ontwikkelen een groot aantal belangrijke vaardigheden, zoals het schrijven, het oplossen van problemen, organisatie, en nog veel meer. Het leert ook hoe u de taal en culturele barrières tussen de landen te overwinnen.

De kosten van dit soort geavanceerde mate verschilt afhankelijk van de instelling, de duur van de studie, en het land. Om plannen voor de financiële kosten van het programma, zal je nodig hebt om te vragen over collegegeld individuele scholen 's bij het onderzoek naar de verschillende programma's, evenals de mogelijkheid voor elke beurzen of andere financiële hulp.

Met een MSc in International Communication, kunt u verwachten om een ​​carrière in het management en executive niveau vinden voor internationale bedrijven en organisaties. Veel afgestudeerden loopbaan in buitenlandse non-profitorganisaties hulp of werken in het diplomatieke kantoren voor de overheid te vinden ook. Het bereidt je ook voor het werk in de marketing of public relations afdeling voor bedrijven met een internationale aanwezigheid.

Als u geïnteresseerd bent in het verder ontwikkelen van uw expertise in internationale communicatie zijn, dan moet je maatregelen nemen om het vinden van de juiste programma door te kijken door onze uitgebreide lijst van scholen. Dan zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm. 

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
Sint Petersburg, Rusland
MSc
Voltijds
2 jaren
Engels
01 sep 2023
01 aug 2023
Campus
 
Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
Kuala Lumpur, Maleisië

De Master of Science in Internationale Bedrijfscommunicatie richt zich op zakelijke en bedrijfscommunicatie in multinationale zakelijke omgevingen. De interface van communicat ... +

De Master of Science in Internationale Bedrijfscommunicatie richt zich op zakelijke en bedrijfscommunicatie in multinationale zakelijke omgevingen. De interface van communicatie is tussen bedrijfscommunicatie, taal en management. Dit programma is ideaal voor leidinggevenden, managers en professionals die effectieve communicatiebeheerders willen worden in de complexe, wereldwijde omgeving van vandaag. -
MSc
Voltijds
Engels
Campus
 
University of Strathclyde Business School
Glasgow, Verenigd Koninkrijk

De MSc in International Management zal u helpen om de kennis en vaardigheden die nodig zijn door de internationale managers en leiders om wereldwijd te bedienen ontwikkelen.

De MSc in International Management zal u helpen om de kennis en vaardigheden die nodig zijn door de internationale managers en leiders om wereldwijd te bedienen ontwikkelen. -
MSc
Voltijds
12 maanden
Engels
Campus