close

Filters

Resultaten weergeven

2 Masters of Science (MSc's) in Interculturele studies 2021

Niet elke afgestudeerde is volledig voorbereid op de uitdagingen die wachten. Voor velen is aanvullende studie nodig. Een masteropleiding biedt studenten de mogelijkheid om bestaande vaardigheden te verbeteren en zich te specialiseren in interessegebieden. Ze worden gewaardeerd door werkgevers en helpen om carrières verder te ontwikkelen. Wat is een MSc in interculturele studies? Het is een gea… Meer informatie

Niet elke afgestudeerde is volledig voorbereid op de uitdagingen die wachten. Voor velen is aanvullende studie nodig. Een masteropleiding biedt studenten de mogelijkheid om bestaande vaardigheden te verbeteren en zich te specialiseren in interessegebieden. Ze worden gewaardeerd door werkgevers en helpen om carrières verder te ontwikkelen.

Wat is een MSc in interculturele studies? Het is een geavanceerde opleiding die doorgaans ten minste twee jaar aanvullende studie vereist na een vierjarige undergraduate-graad. Deze programma's zijn meestal geschikt voor diegenen die al een studie hebben voltooid in geschiedenis, globalisering, politieke wetenschappen of vrije kunsten. Met behulp van een interdisciplinaire aanpak verkennen studenten de problemen met betrekking tot cross-culturele communicatie. Onderwerpen omvatten vaak wereldreligies, wereldwijde ethiek, antropologie, politiek, geografie, economie en culturele identiteiten. Studenten worden vertrouwd met de meest voorkomende problemen van conflicten tussen samenlevingen.

Na het afronden van een van deze opleidingen, hebben afgestudeerden hun kritische denk-, lees- en verklarende schrijfvaardigheden verder ontwikkeld. Ze zijn ook in staat om complexe sociale problemen te onderzoeken en presentaties te maken die hun bevindingen duidelijk communiceren. Naast het verbeteren van hun kernvaardigheden, leren deze professionals technieken voor interculturele onderhandelingen, culturele gevoeligheid en bereiken velen verbeterde interpersoonlijke communicatievaardigheden.

De kosten voor deelname aan een van deze programma's variëren afhankelijk van de instelling. Geïnteresseerden moeten contact opnemen met de toelating afdelingen van universiteiten die in overweging zijn voor gedetailleerde informatie over de kosten en collegegeld.

Afgestudeerden zijn voorbereid op vele spannende werkmogelijkheden in het buitenland. Deze programma's worden begunstigd door diegenen die geïnteresseerd zijn in het werken op zendingsgebied. Ze zijn ook een goede keuze voor diegenen die graag betrokken willen zijn bij het bevorderen van mensenrechtenagenda's. Internationale bedrijven huren deze professionals in om te werken aan problemen in verband met interculturele conflicten binnen hun organisaties. Overheidsinstanties, zoals immigratie- of douanediensten, hebben deze experts mogelijk nodig om de communicatie tussen convergerende culturen te vergemakkelijken.

Het is belangrijk om zo snel mogelijk te beginnen met het onderzoeken van opties. Veel universiteiten bieden zowel traditionele campuslessen als online cursussen. Voor werkende professionals en internationale studenten bieden mogelijkheden voor afstandsonderwijs hoogwaardige onderwijsmiddelen die passen binnen planning en geografische beperkingen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Utrecht University
Utrecht, Nederlanden

Het programma behandelt deze onderwerpen vanuit de veronderstelling dat een systematisch begrip van de voorlopers en processen van migratie en integratie essentieel is voor de ... +

Het programma behandelt deze onderwerpen vanuit de veronderstelling dat een systematisch begrip van de voorlopers en processen van migratie en integratie essentieel is voor de ontwikkeling van adequaat beleid en interventies in pluralistische samenlevingen. -
MSc
Voltijds
2 jaren
Engels
01 sep 2021
Campus
 
University College of Southeast Norway
Drammen, Noorwegen +7 Meer

In het combineren van het gebied van mensenrechten en multiculturalisme, deze MSc is uniek in Europa.

In het combineren van het gebied van mensenrechten en multiculturalisme, deze MSc is uniek in Europa. -
MSc
Voltijds
4 semesters
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op