414 MSc Opleidingen in Informatietechnologie 2024

MSc Opleidingen in Informatietechnologie 2024Filter
    • Syracuse, Verenigde Staten
    • Online USA

    Full time

    15 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Syracuse University College of Engineering and Computer Science biedt een online MS in Cybersecurity die studenten voorbereidt op het voorspellen, voorkomen en reageren op cyberaanvallen.

    • East Lansing, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Met je tweejarige online Master of Science in Cybercrime and Digital Investigation van de Michigan State University, kun je een carrière starten of bevorderen in het onderzoeken van of reageren op cybercriminaliteit in wetshandhaving, de overheid en de particuliere sector. Het unieke perspectief van ons volledig online programma is gericht op de menselijke aspecten van cybercriminaliteit, inclusief de daders, slachtoffers en de gemeenschap die reageert op bedreigingen. Een IT-achtergrond is niet vereist om te slagen in dit programma.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze MSc Artificial Intelligence & Technology Leadership stelt studenten in staat de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om leiding te geven in een AI- en datagestuurde economie door technologische strategische oplossingen te onderzoeken, identificeren en implementeren. Studenten willen misschien hun carrière in IT-leiderschap voortzetten of voortzetten en deze cursus geeft hen de vaardigheden die nodig zijn om leiding te geven in een digitale wereld. Studenten bestuderen IT-leiderschap en -beheer, evenals IT-strategie, data-analyse, bedrijfsproces- en IT-projectbeheer.

    • Pensacola, Verenigde Staten

    Full time

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Een online MS in Cybersecurity van de University of West Florida biedt veel kansen voor technologieprofessionals. Studenten doen praktische ervaring op en behandelen een verscheidenheid aan cyberbeveiligingsonderwerpen. Pas uw diploma aan uw carrièredoelen aan door te kiezen uit vier concentraties: gegevensbeveiliging, nationale veiligheid, beveiligingsbeheer of software- en systeembeveiliging. Het programma duurt 24 maanden.

    • Fairfax, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Leer een rijk scala aan methoden voor het analyseren van gegevens en het omzetten ervan in bruikbare informatie voor zakelijke beslissingen. De deskundige faculteit van Mason dompelt je onder in cursussen die zich richten op statistische methoden, datamining en andere concepten op het snijvlak van IT en data-analyse.

    • Utica, Verenigde Staten

    Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De online MS in Cybersecurity Operations Management-graad van Utica College bereidt je voor op het vervullen van verschillende veelgevraagde functies in een van de snelstgroeiende industrieën van het land. Door middel van cursussen die de principes van succesvol projectbeheer, risicobeheer en nalevingskaders, leiderschapsconcepten en meer onderzoeken, verwerft u de expertise die u nodig hebt voor succes, plus de academische referenties om het CompTIA ® Project+-certificeringsexamen af te leggen.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    24 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    Tegenwoordig vormen cyberaanvallen een enorme en ongekende bedreiging voor veel bedrijven. Hierdoor is er behoefte ontstaan aan cyberbeveiligingsspecialisten met een diepgaand inzicht in moderne besturingssystemen, cloud computing en softwareforensisch onderzoek. IU 's praktijkgerichte cyberbeveiligingsprogramma op de campus leert je alles wat je moet weten over het beveiligen van gegevens en het implementeren van topbeveiligingsprocedures voor systemen die door bedrijven over de hele wereld worden gebruikt. Je leert ook hoe je statistische en digitale forensische methodologieën kunt gebruiken om infrastructuren te beschermen tegen aanvallen, bedreigingen en malware.

    • Turku, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De track Data Analytics leidt specialisten op voor effectief gebruik van data in onderzoek, besluitvorming en samenleving. De focus van het onderwijs ligt op het begrijpen en toepassen van de operationele principes van de belangrijkste data-analysemethoden in de praktijk.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Software engineering, cyberbeveiliging of kunstmatige intelligentie: tijdens deze master in Computer Science leer je de laatste ontwikkelingen en ontwikkel jij je tot een volwaardige computerwetenschapper waar bedrijven om staan te springen.

    • Budapest, Hongarije

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van dit programma is computerwetenschappers op te leiden met een professionele kennis op basis van solide theoretische achtergrondkennis. Ze hebben de vaardigheden om deel te nemen aan programma-ontwikkeling, in het ontwikkelen van informatiesystemen en systeembeheer op verschillende gebieden. De informaticus fungeert vaak als bemiddelaar tussen de klanten van informatiesystemen en de producenten. Op deze manier synthetiseert het werk van een computerwetenschapper de constructieve activiteit van ingenieurs met de algemene probleemoplossende houding van wiskundigen terwijl ze deelnemen aan teams van grootschalige projecten.

    • Milan, Italië

    Full time

    2 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    De Master of Science in Cyber Risk Strategy and Governance biedt studenten de tools die nodig zijn om de kansen en bedreigingen van de bestaande en opkomende technologieën die in onze samenleving worden gebruikt te begrijpen, beoordelen en beheersen. Terwijl innovatieve technologieën worden toegepast, ontstaan er nieuwe problemen, zodat leerlingen leren vooruit te kijken, bedreigingen te evalueren en te communiceren voordat ze zich ontvouwen.

    • Wrexham, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Cyberbeveiliging speelt een steeds belangrijkere rol in onze wereld van steeds evoluerende technologie. Deze cursus zal u helpen uw begrip van netwerkbeveiliging, penetratietesten en computerforensisch onderzoek te verdiepen, terwijl u ook een systematische benadering van informatiebeveiligingsbeheer hanteert, van de gevarieerde perspectieven tot de technische elementen.

    • Tallinn, Estland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma biedt studenten met kernvaardigheden in brede aspecten van de beveiliging van informatiesystemen en gespecialiseerde vaardigheden in de gekozen specialisatie.

    • Kuala Lumpur, Maleisië

    Full time, Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Het MSc in IT Management (MITM) -programma bereidt individuen voor op een reeks IT-gerelateerde managementrollen zoals IT-projectmanager Chief Information Officer. Een Masters Course in Information Technology Management bereidt je voor met alle gedifferentieerde vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in een VUCA-wereld.

    • Liverpool, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    30 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Vergroot je carrière in de informatica met een gespecialiseerde postdoctorale opleiding in big data-analyse.Dit online masterprogramma is ontworpen om studenten uit te rusten met expertise op een gebied van informatica dat recent en snel is gegroeid en waarin naar verwachting een aanzienlijk tekort aan vaardigheden zal zijn.