MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Informatietechnologie in de Verenigde Towson Verenigde Staten

Master of Science (MSc): Deze programma's zijn postdoctorale studies voor mensen die onlangs hebben afgerond hun undergraduate studies en willen hun kennis op een grondige en meer wetenschappelijk niveau te verbeteren.

Een student studeert informatica kan een verscheidenheid van de technologie cursussen en thema's, zoals kunstmatige intelligentie, programmeren, hardware en software te verkennen. Ze kunnen leren hoe de technologische behoeften van organisaties te bepalen en de juiste oplossingen te implementeren.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Towson is een gemeenschap van 55.000 zich buiten Baltimore Maryland. De stad is bekend om zijn winkels, spoor-weg-industrie en indrukwekkende educatieve en medische voorzieningen.

Top Master of Science (MSc) in Informatietechnologie in de Verenigde Towson in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Informatietechnologie, Towson Filter

Master in de toegepaste informatica

Towson University - College of Business & Economics
MSc
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus
Online

Master in Toegepaste Informatica Applied (AIT) heeft betrekking op het ontwerp, de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van informatiesystemen een adres op de vraag ov ...

Lees meer