MASTERSTUDIES

MSc's in Informatietechnologie in de Verenigde Rutherford Verenigde Staten

De MSc, of Master of Science, is een van graad aanduidingen de twee meest populaire bachelor. Internationaal erkende, is de MSc meestal uitgereikt na ongeveer vier jaar rigoureus onderzoek in wat meestal een op wetenschap gebaseerde veld.

Informatietechnologie gaat met behulp van of studeren systemen zoals computers die op te slaan, verzenden en ophalen van informatie. Een informatie-technologie programma kan een verscheidenheid van onderwerpen, met inbegrip van programmeren, software-applicaties en databases te dekken.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Rutherford is een dorp gelegen in Bergan County, New Jersey, USA. De gemeente is gelegen op een toplocatie plaats. De student hoger onderwijs kan een gemakkelijke toegang tot naburige instellingen voor hoger onderwijs hebben.

Top MSc in Informatietechnologie in de Verenigde Rutherford in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Informatietechnologie, Rutherford Filter

Master of Science in de informatica

Felician University
MSc
31 aug 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
18 maanden
01 jun 2020
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Verwerven van de fundamentele kennis en best practice-methodologieën om jezelf te positioneren voor succes in high-level IT-administratie en software engineering. MSCS-afgestu ...

Lees meer