MASTERSTUDIES

Masters of Science (MSc's) in Informatietechnologie in de Verenigde Potsdam Verenigde Staten

Msc staat voor Master of Science. Het is een postgraduaat educatieve meester 's degree gegeven door universiteiten in een groot aantal landen. De mate wordt meestal bestudeerd in de wetenschappen en af ​​en toe in de sociale wetenschappen.

Informatietechnologie studies zijn gemaakt om studenten met de technologische vaardigheden en kennis te bieden. Zij kunnen onderzoeken hoe de elektronische gegevens wordt gemaakt, verwerkt en opgeslagen, alsmede thema's zoals veiligheid, hardware, software-applicaties en kunstmatige intelligentie.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Potsdam, een stad in New York, USA, is vernoemd naar Potsdam in Duitsland. De instellingen voor hoger onderwijs in de stad bieden 2 jaar en 4 jaar graden programma's in verschillende gebied. De instituten bieden ook geavanceerde opleiding in de muziek.

Top Master of Science (MSc) in Informatietechnologie in de Verenigde Potsdam in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Informatietechnologie, Potsdam Filter

MSc in computerwetenschappen

Clarkson University Graduate School
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Het doel van het Computer Science-programma is om de fundamenten uit te breiden en de vooruitgang te verkennen in de computationele theorie, programmeertalen, softwaresystemen ...

Lees meer