MASTERSTUDIES

Master of Science Opleidingen in Informatietechnologie in Singapore

Msc staat voor Master of Science. Het is een postgraduaat educatieve meester 's degree gegeven door universiteiten in een groot aantal landen. De mate wordt meestal bestudeerd in de wetenschappen en af ​​en toe in de sociale wetenschappen.

In de informatietechnologie programma's, kan de student in staat zijn om verschillende vormen van technologische toepassingen en de manier waarop informatie wordt gecreëerd, uitgewisseld en opgeslagen verkennen. Studenten kunnen leren hoe om code te schrijven en kan gebieden, zoals informatiebeveiliging, softwaretoepassingen, ontwerp van het systeem en databases te verkennen.

Singapore (新加坡) is een stadstaat in Zuidoost-Azië. Opgericht als een Britse kolonie handel in 1819, sinds de onafhankelijkheid is het uitgegroeid tot een van de wereld 's meest welvarende landen en beschikt over ' s werelds drukste haven. Singapore heeft zes nationale universiteiten en zijn over het algemeen goed beschouwd en trekt uitwisselingsstudenten van over de hele wereld.

MSc in Informatietechnologie in Singapore

1 Resultaten in Informatietechnologie, Singapore Filter

Master of Science in de informatietechnologie (University College Dublin)

Kaplan Singapore
MSc
apr 2020
<
Deeltijd
<
18 maanden
Engels
Campus

De Master of Science (MSc) in het Information Technology-programma is bedoeld voor professionals die beheersing willen bereiken op het gebied van informatiebeheer, hun loopbaa ...

Lees meer