Master of Science Opleiding in Informatietechnologie

Beste 175 Graduate Studies in Informatietechnologie 2018

Informatietechnologie

Een MSc in IT-graad is een Master of Science in Information Technology. IT is een snel groeiende gebied in digitaal verbonden wereld van vandaag. Deze certificering niet alleen armen afgestudeerd met ervaring in de informatica; het biedt ook afgestudeerden met een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt.

Individuen die geïnteresseerd zijn in het worden experts in computer netwerken kunnen vragen: "Wat is een MSc in IT?" Om deze graduaat te verdienen, moeten de studenten bedreven in wiskunde, informatica en communicatie. Is ook opgenomen in de loop van de studie als geleerden overweegt managing teams van informatici en ingenieurs. Na wordt toegekend dit diploma, zijn afgestudeerden erkend als experts op het gebied van informatietechnologie, telecommunicatie en computer systemen.

Wanneer mensen houden MSc in IT graden, werkgevers kennis te nemen.Met Master of Science diploma, worden sollicitanten erkend als bedreven in hun vakgebied, en verhuizen naar de voorkant van de lijn. Deze referenties kunnen helpen afgestudeerden krijgen top-tier werkgelegenheid posities en lucratieve salarissen.

De kosten van een MSc graad in Information Technology, is afhankelijk van de universiteit en cursussen geselecteerd. Sommige cursussen worden online aangeboden, terwijl andere programma's hebben in-persoon klassen die samenkomen op campussen over de hele wereld. Deze factoren van invloed zijn les-en registratierechten, en het is verstandig om te informeren over de kosten van specifieke hogescholen.

Een afgestudeerde met een MSc in IT kan werken in een breed scala van industrieën, waaronder for-profit bedrijf, not-for-profit bedrijf, onderwijs, en gezondheidszorg. Experts in de computertechnologie kunnen worden gebruikt door een groot bedrijf of draaien hun eigen kleine bedrijven.Posities die afgestudeerden kunnen houden onder meer IT-manager, IT-college professor, senior software engineer / programmeur / ontwikkelaar, IT-directeur, informaticus, of systeembeheerder. Omdat computers zijn nodig in vrijwel elke organisatie, de sky is the limit als kansen op werk zijn overvloedig beschikbaar voor IT-experts.

Information Technology is een voortdurend veranderende en bloeiende carrière veld dat hoogopgeleide werknemers nodig. Als u klaar bent om succes in deze belangrijke arena te bereiken zijn, neem dan de volgende stap. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

MSc Enterprise Architecture Management

Arden courses at GISMA
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Duitsland Berlijn +1 more

Deze MSc helpt u bij het ontwikkelen van de vaardigheden om de IT- en organisatiedoelen aan te passen, naast het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en workflow en het implementeren van architectuuroplossingen. [+]

Gisma-cursussen uitgereikt door Arden.

MSc Enterprise Architecture Management

Deze MSc helpt u bij het ontwikkelen van de vaardigheden om de IT- en organisatiedoelen aan te passen, naast het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en workflow en het implementeren van architectuuroplossingen.

Dit programma is geschikt voor personen die graag vooruitgang willen boeken op de IT-leiderschapsladder, met een focus op strategie.

Deze MSc wordt geleverd en uitgereikt door Arden University, die gespecialiseerd is in afstandsonderwijs; 79% van hun studenten rapporteerde dat ze verbeteringen in hun carrière zagen na hun studie bij Arden.

Programma onderwezen in het Engels in Duitsland. Flexibele betalingsplannen beschikbaar, nu van toepassing voor oktober '18!... [-]


MA Design Management

Northumbria University London Campus
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Het MA Design Management-programma is een ideale cursus voor diegenen die hun carrière willen ontwikkelen en verbeteren door een uitstekend begrip van de waarde van ontwerp en innovatie. Je leert hoe je de kracht van creativiteit in het bedrijfsleven kunt benutten en hoe dit kan worden gebruikt als een strategisch hulpmiddel. [+]

Het MA Design Management-programma is een ideale cursus voor diegenen die hun carrière willen ontwikkelen en verbeteren door een uitstekend begrip van de waarde van ontwerp en innovatie. Je leert hoe je de kracht van creativiteit in het bedrijfsleven kunt benutten en hoe dit kan worden gebruikt als een strategisch hulpmiddel.

Leer methodes

Als student MA Design Management ga je aan de slag met industriële multidisciplinaire projecten op basis van praktijksituaties.

Je wordt onderwezen door een mix van lezingen, seminars en workshops die allemaal gerelateerd zijn aan de wereld van designmanagement. Daarnaast wordt van u ook verwacht dat u deelneemt aan onafhankelijk onderzoek.... [-]


Master Of Science Informatie En Technologie

California Lutheran University
Online Campus Voltijd Deeltijd 36 uur Verenigde Staten Thousand Oaks +1 more

Data, analyse en beheer van de Information Technology zijn belangrijke vaardigheden in de huidige markt. Ons MSIT programma biedt studenten met een solide en vooruitstrevende technische basis gebruikt om effectief te plannen, ontwerpen, implementeren en beheren van IT-systemen. [+]

Overzicht

Data, analyse en beheer van de Information Technology zijn belangrijke vaardigheden in de huidige markt. Ons MSIT programma biedt studenten met een solide en vooruitstrevende technische basis gebruikt om effectief te plannen, ontwerpen, implementeren en beheren van IT-systemen.

Feiten op een rij Studenten kunnen het programma in augustus, november, februari of mei van elk jaar te beginnen.

MSIT bereidt studenten voor op een sterke technische leiders, klaar om te leiden IT-enabled organisatorische verandering. Het programma is ontworpen voortdurend relevant en praktisch voor werkende professionals te zijn.

Carrières in Demand

Een Master in Information Systems wordt door Forbes Magazine als "The Best Master's Degree," met een verwachte groei van de werkgelegenheid van 30 procent tot 2.020. De Occupational Outlook Handbook legt verschillende IT-loopbaan in vijf van de top 20 posities groei landelijk, en in zeven van de top 10 posities in termen van groei van de werkgelegenheid in Los Angeles County.... [-]


Meester Van Wetenschap In Het Voor Energie

TUB Campus El Gouna
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Duitsland Berlijn Egypte El Gouna +2 more

Als u een bachelor is of u beschikt over equivalente kwalificaties in de ingenieurswetenschappen en u zoekt een uitstekend masterprogramma, is Campus El Gouna van Technische Universität Berlin een uitstekende keuze voor u. [+]

Master in de wetenschappen in IT voor energie

De masteropleiding in informatietechnologie voor energie

Als u een bachelor is of u beschikt over equivalente kwalificaties in de ingenieurswetenschappen en u zoekt een uitstekend masterprogramma, is Campus El Gouna van Technische Universität Berlin een uitstekende keuze voor u.

Informatietechnologieën en hun implementatie in de energiesector is een uitdagend onderwerp dat steeds meer aandacht trekt, aangezien het dringend nodig is voor implementatie in de energieindustrie. De informatietechnologieën voor energieprogramma op de TU Berlijnse campus El Gouna is een nieuw ingebouwd masterprogramma, uniek in zijn soort in het MENA-gebied. Het ITE-programma behandelt het ontwerp, de ontwikkeling, de optimalisatie en de realisatie van duurzame energie en energiecentrales op basis van fossiele brandstoffen met de ondersteuning van informatietechnologieën. Ondertussen omvat het ITE-programma de toepassing van informatietechnologieën die zijn ontwikkeld in het energiedomein. Belangrijkste toepassingsgebieden zijn elektriciteitsopwekking, energieopslag en energieverbruik. Studenten zullen leren om informatie technologieën te analyseren, ontwerpen en implementeren in de behoeften van de energiesector. Verhoging van de energie-efficiëntie, alsmede de kosten- en milieueffectiviteit van energieconversieprocessen die de belangrijkste en complexe welslagen op het gebied van energie vormen. Beide wintervoorwaarden van het 2-jarige programma vinden plaats op de Campus in El Gouna. Tijdens de zomermaanden worden les gehouden op de hoofdcampus in Berlijn. Studenten zijn dus blootgesteld aan twee zeer verschillende leeromgevingen, die een unieke interdisciplinaire en interculturele ervaring bieden.... [-]


Master Of Science In Het 1-jarig Programma Voor IT-management

Golden Gate University
Campus Voltijd 12 maanden August 2018 Verenigde Staten San Francisco

Vanaf najaar 2018, de Master of Science in het 1-jarige programma voor IT-management. Studenten die dit eenjarige programma succesvol hebben afgerond, verdienen een masterdiploma en komen in aanmerking voor STEM OPT. Student kan in aanmerking komen voor twee beurzen en zal ondersteuning krijgen bij het zoeken naar vacatures bij OPT. (GGU garandeert geen baan) Omdat dit een zeer competitief programma is, moeten aanvragen uiterlijk op 9 juli 2018 zijn ontvangen. [+]

Master of Science in het 1-jarig programma voor IT-management

De Master of Science in het IT-management 1-jarige opleiding is een STEM-programma dat start in het najaar 2018 van 26 augustus 2018 . Studenten die dit eenjarige programma succesvol hebben afgerond, verdienen een masterdiploma en komen in aanmerking voor STEM OPT. De lessen en vereiste workshops komen dagelijks van maandag tot en met vrijdag bij elkaar. Aanvullende ondersteuning is beschikbaar voor OPT-banenonderzoek (GGU garandeert geen baan) en wekelijkse carrière-seminar.

UITKOMSTEN LEREN

Afgestudeerden van de Master of Science in Information Technology Management-programma zullen in staat zijn om:

Verklaar het kader van de IT-discipline en identificeer zowel de basis- als de ondersteuningsorganisaties.Draag bij aan managementbesprekingen met het bedrijf over de ondersteuning door IT van strategische doelen en doelstellingen.Identificeer en behandel problemen in verband met de interne werking van IT en bied oplossingen aan.Neem deel aan plannings- en budgetteringsprocessen voor alle componenten van IT.Gebruik hun kennis van IT-organisaties om barrières tussen IT-silo's in hun werkomgeving te doorbreken.Betrek hun zakengemeenschap in een zinvolle dialoog die resulteert in een sterk partnerschap.Integreer nieuwe en opkomende technologieën in elk van de fundamentele componenten van IT.Toepassen van kennis opgedaan in het programma tot de voltooiing van een groot capstone-project.TOELATINGSEISEN... [-]

Master Of Science (informatietechnologie)

Universiti Utara Malaysia
Campus Voltijd January 2019 Maleisië Alor Setar Kuala Lumpur

Het doel van dit programma is om afgestudeerden te produceren met de geavanceerde kennis, principes en vaardigheden in termen van theoretische en praktische basis voor het ontwerpen, implementeren en beheren van IT-oplossingen en middelen en ook de erkenning van de impact van technologie op individuen, organisatie en maatschappij. [+]

master of science (informatietechnologie)

Het doel van dit programma is om afgestudeerden te produceren met de geavanceerde kennis, principes en vaardigheden in termen van theoretische en praktische basis voor het ontwerpen, implementeren en beheren van IT-oplossingen en middelen en ook de erkenning van de impact van technologie op individuen, organisatie en maatschappij.

Master of Science (Information Technology) curriculum

Het programma is een 42-credit-uur durend programma, bestaande uit 36-credit-uren van de cursussen en 6-credit-uren van het project papier. Studenten zijn verplicht om 6 kern cursussen en 2 keuzevakken te nemen voordat ze mogen hun project paper te schrijven. Waarin ze verwacht dat ze hun bekwaamheid in het toepassen van de kennis en verkregen tot hun schrijven en andere soft skills te verbeteren aan te tonen.... [-]


MS Informatietechnologie

McCombs School of Business
Campus Voltijd 10 maanden July 2018 Verenigde Staten Austin

De Texas Master of Science in informatietechnologie en management beantwoordt aan de behoefte aan talent met een door STEM aangewezen graad van 10 maanden die bedrijfsleiders creëert die voorbereid zijn op ontwrichtende innovaties als gevolg van opkomende technologieën, zoals cognitieve computing en het internet der dingen. [+]

Informatietechnologie verandert nu voortdurend de ervaring van zakelijke, sociale en zelfs fysieke interacties wereldwijd. Big Data en het internet der dingen zijn geen catch-frases meer, maar trends uit de echte wereld die van invloed zijn op transacties van meerdere triljoenen dollar. De banenmarkt weerspiegelt de dringende behoefte aan adaptieve vaardigheden die nodig zijn om te reageren op ontwikkelingen in de informatietechnologie. De werkloosheidscijfers in de IT-sector liggen op een historisch dieptepunt en meer dan de helft van de top 25 van de best betaalde banen bevindt zich in de IT-sector.

De Texas Master of Science in informatietechnologie en management beantwoordt aan de behoefte aan talent met een door STEM aangewezen graad van 10 maanden die bedrijfsleiders creëert die voorbereid zijn op ontwrichtende innovaties als gevolg van opkomende technologieën, zoals cognitieve computing en het internet der dingen. Het MSITM-programma biedt:... [-]


Master In De Wetenschap In De Informatietechnologie (informatietechnologie Management) 21 Maanden Track

Carnegie Mellon University in Australia
Campus Voltijd Deeltijd 21 maanden August 2018 Australië Adelaide +1 more

De Master of Science in Information Technology Management (Information Technology Management) 21 maanden track is op maat gemaakt voor studenten die fundamentele IT- en IT Management vaardigheden willen ontwikkelen of hun carrière in IT starten. [+]

De Master of Science in Information Technology Management (Information Technology Management) 21 maanden track is op maat gemaakt voor studenten die fundamentele IT- en IT Management vaardigheden willen ontwikkelen of hun carrière in IT starten. De MSIT-ITG combineert uitgebreide informatie technologie en management curriculum met een 400 uur stage en een industrie op basis van Information Systems Project, Het leveren van waardevolle en uitgebreide carrière ervaring, theorie en kennis.

Geschoold in het interdisciplinaire Carnegie Mellon University traditie en opgeleid als analytisch probleemoplossers, zult u worden voorzien van een integratie van de informatietechnologie en managementvaardigheden speciaal ontworpen om u voor te bereiden voor de IT-industrie leidinggevende functies en stellen u in staat om te beginnen of je carrière in de IT en aanverwante industrieën.... [-]


MS In IT Project Management Online

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
Online Voltijd Deeltijd 11 maanden Open Inschrijving Verenigde Staten West Lafayette +1 more

Beheer je weg naar een betere carrière bij een Master of Science, gericht op IT Project Management, om te voldoen aan de industrie / bedrijfsvereisten in dit dynamische veld. Leer hulpmiddelen en technieken die u kunt toepassen op elke fase van de levenscyclus van het project. [+]

Beheer je weg naar een betere carrière bij een Master of Science, gericht op IT Project Management , om te voldoen aan de industrie / bedrijfsvereisten in dit dynamische veld. Leer hulpmiddelen en technieken die u kunt toepassen op elke fase van de levenscyclus van het project. Dit 100% online programma bevat materiaal dat deel uitmaakt van de Body of Knowledge, ontwikkeld door het Project Management Institute (PMI®), inclusief het opsporen en beheren van vereisten, planning en beheer van het schema, portfolio management en beheer van uitbestede middelen.

Het curriculum verbetert uw kennis op het gebied van scope, tijd, kosten, communicatie

Als een 100% online MS-programma, kun je je diploma halen in je eigen tempo, waar ook ter wereld, door uren te kiezen voor groepswerk en studeren die bij je levensstijl passen. Cursussen worden aangeboden in een indeling van acht weken voor meer flexibiliteit, zodat u de vereiste 34 kredieturen (30 jaar als u al PMP-gecertificeerd bent) kunt voltooien in 12 maanden tot 5 jaar.... [-]


Masteropleiding In Informatiebeveiliging En Cryptografie: Cryptografie En Gegevensbeveiliging

University of Turku
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Finland Turku

[+]

Taal, middelbaar niveau en optionele studies 40 ECTS-credits Scriptie voor de Master of Science-graad 30 ECTS-credits

Naast wiskundecursussen zul je ook verplichte studies hebben, zowel over de beveiliging van netwerken als over managementaspecten van informatiebeveiliging.

MASTER'S THESIS & ONDERWERPEN

Eenrichtingsfunctie en hun toepassing in protocollen

Naast cryptografie zijn de nauw verwante onderwerpen van codeertheorie, berekenbaarheid en theorie van automaten altijd sterk geweest op de afdeling.

In het programma, dat gebaseerd is op het nieuwste onderzoek, verkrijgt u diepgaande en substantiële kennis van de wiskundige aspecten van cryptografie en gegevensbeveiliging, evenals ervaring met het toepassen van de theoretische kennis van praktijkscenario's. ... [-]


Informatie Management En Business Technologie

Loughborough University School of Business and Economics
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Loughborough +1 more

Ontwikkeld in samenwerking met de industrie en commercieel relevante, dit programma is gericht op afgestudeerden die een goed begrip van de professionele, bestuurlijke en technische dimensies van informatie management en business technologie hebben verworven produceren. [+]

naast de industrie ontwikkeld commercieel relevant te zijn, is onze gespecialiseerde programma ontworpen om afgestudeerden die de professionele, bestuurlijke en technische aspecten van informatie management en business technologie te begrijpen produceren.

Er is momenteel een tekort aan hybride managers binnen de industrie en dit programma is speciaal ontwikkeld om deze kloof te pakken.

Als student profiteert u niet alleen van onze gerenommeerde academische docenten en state-of-the-art faciliteiten, maar ook uit een reeks van extra mogelijkheden waaronder de industrie sprekers van bedrijven als BT, IBM en SAP.

Afgestudeerden van deze cursus zijn uitgerust met de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om een ​​eerste professionele post in de sector te verkrijgen, evenals het leren en leidinggevende vaardigheden die nodig zijn voor professionele ontwikkeling verder dan dat.... [-]


MSc In Information Technology Management

Grand Canyon University
Online Campus Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 more

De Master of Science van de Grand Canyon University in Information Technology Management programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op leidersposities in informatietechnologie. [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Neem de volgende stap in uw IT carrière De Master of Science van de Grand Canyon University in Information Technology Management programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op leidersposities in informatietechnologie. De meesters in het informatietechnologie management programma bestaat uit een unieke mix van management cursussen die u de zakelijke kennis geven die nodig is om informatie technologie functies te beheren in een breed scala van industrieën.

Als u ervaring of achtergrond heeft in de informatietechnologie en de volgende stap in uw carriere wilt nemen, is deze MS in het informatie technologie management programma voor u. De meesters in de informatietechnologie management graad behandelen een breed scala van onderwerpen in de functionele gebieden van het bedrijfsleven, zoals boekhouding, financiën, organisatorisch gedrag en strategisch management, evenals technologische onderwerpen, waaronder informatiebeveiliging en risicobeheer, innovatie in informatietechnologie en data management, business proces analyse en IT project management. U krijgt de gelegenheid om door middel van een toegepast IT-project een synthese te maken en te oefenen wat u door het programma hebt geleerd. Uw project zal zich richten op IT- en systeemmanagementoplossingen om tegemoet te komen aan hedendaagse bedrijfsbehoeften, met nadruk op kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden die van toepassing zijn in hedendaagse IT-gedreven bedrijfsorganisaties.... [-]


Msc In Information Security Technology

Eindhoven University of Technology
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Eindhoven

Tegen ongeautoriseerde toegang tot moedwillige manipulatie: de dreigingen die er bestaan ​​voor het vastleggen en versturen van elektronische gegevens op de verhoging. Om die reden is de veiligheid van die gegevens is van steeds groter belang. Information Security Technology levert essentiële instrumenten voor een veilige communicatie en bescherming van gegevens. [+]

Tegen ongeautoriseerde toegang tot moedwillige manipulatie: de dreigingen die er bestaan ​​voor het vastleggen en versturen van elektronische gegevens op de verhoging. Om die reden is de veiligheid van die gegevens is van steeds groter belang. Information Security Technology levert essentiële instrumenten voor een veilige communicatie en bescherming van gegevens.

Dit masterprogramma wordt aangeboden door een samenwerkingsverband tussen onze afdeling en onze tegenhanger aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Het programma is gestructureerd op een zodanige manier dat je een dag per week besteden gemiddeld het volgen van cursussen aan de andere universiteit. De masteropleiding in Information Security Technology is een speciaal masterprogramma dat binnen de Master's degree in Computer Science and Engineering valt. ... [-]


Master Of Science In Communicatiesystemen En Netwerken

Tampere University of Technology
Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Tampere

De studies in Communicatiesystemen en Netwerken leggen een speciale nadruk op Future Internet en evoluerende en opkomende (4G, 5G en verder dan 5G) draadloze breedband- en multi-service communicatiesystemen. Hoewel de nadruk ligt op radiotoegangssystemen en netwerkniveaus, vallen ook fysieke laag digitale communicatietechnieken en RF-aspecten op systeemniveau binnen het bereik van de major. [+]

Digitalisering is er om te blijven. De voortdurende digitalisering bouwt voort op een efficiënte communicatie-infrastructuur. Communicatie is niet alleen meer voor de mens: het internet-van-dingen en het industriële internet zijn de voorlopers van een verbonden en programmeerbare wereld waar dingen ook kunnen communiceren. De digitalisering zal ongetwijfeld van grote invloed zijn op industrieën zoals energie, transport, logistiek en productie.

Een andere heersende trend in de maatschappij en industrieën is robotisering. Moderne uitvindingen, zoals zelfrijdende auto's en drones, zijn ook sterk afhankelijk van zeer efficiënte en betrouwbare draadloze communicatieoplossingen.

... [-]

Master Of Science In Informatiesystemen

Claremont Graduate University Online
Online Voltijd Deeltijd 3 - 5 semesters September 2018 Verenigde Staten USA Online +1 more

Het MS in informatiesystemen [+]

Het MS in informatiesystemen

Kies uit een van de twee concentraties in Data Science and Analytics of IT Innovation and Design. Je gaat samenwerkend, branchegericht onderzoek doen met CGU-facultaire mentoren, die DN zijn

Over CGU

Al meer dan 90 jaar is de Claremont Graduate University toonaangevend in het graduate onderwijs. CGU is gebaseerd op het uitgangspunt dat onderwijs gedijt in een omgeving waarin studenten en faculteit nauw betrokken zijn bij wetenschap en onderzoek op een niveau dat brede gesprekken en samenwerking stimuleert. CGU zet zich in voor een traditie van onderzoek en onderzoek in verschillende disciplines die belangrijke maatschappelijke problemen aanpakt met academische striktheid en bereidt afgestudeerden voor om leiderschapsrollen aan te nemen om wereldwijd positieve veranderingen te bewerkstelligen. De universiteit streeft dit doel na met een mensgerichte benadering in een intieme, diverse, studentgerichte omgeving die zowel theoretisch als toegepast leren en onderzoek belicht.... [-]