Master of Science Opleiding in Informatietechnologie

Beste 183 Graduate Studies in Informatietechnologie 2018

Informatietechnologie

Een MSc in IT-graad is een Master of Science in Information Technology. IT is een snel groeiende gebied in digitaal verbonden wereld van vandaag. Deze certificering niet alleen armen afgestudeerd met ervaring in de informatica; het biedt ook afgestudeerden met een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt.

Individuen die geïnteresseerd zijn in het worden experts in computer netwerken kunnen vragen: "Wat is een MSc in IT?" Om deze graduaat te verdienen, moeten de studenten bedreven in wiskunde, informatica en communicatie. Is ook opgenomen in de loop van de studie als geleerden overweegt managing teams van informatici en ingenieurs. Na wordt toegekend dit diploma, zijn afgestudeerden erkend als experts op het gebied van informatietechnologie, telecommunicatie en computer systemen.

Wanneer mensen houden MSc in IT graden, werkgevers kennis te nemen.Met Master of Science diploma, worden sollicitanten erkend als bedreven in hun vakgebied, en verhuizen naar de voorkant van de lijn. Deze referenties kunnen helpen afgestudeerden krijgen top-tier werkgelegenheid posities en lucratieve salarissen.

De kosten van een MSc graad in Information Technology, is afhankelijk van de universiteit en cursussen geselecteerd. Sommige cursussen worden online aangeboden, terwijl andere programma's hebben in-persoon klassen die samenkomen op campussen over de hele wereld. Deze factoren van invloed zijn les-en registratierechten, en het is verstandig om te informeren over de kosten van specifieke hogescholen.

Een afgestudeerde met een MSc in IT kan werken in een breed scala van industrieën, waaronder for-profit bedrijf, not-for-profit bedrijf, onderwijs, en gezondheidszorg. Experts in de computertechnologie kunnen worden gebruikt door een groot bedrijf of draaien hun eigen kleine bedrijven.Posities die afgestudeerden kunnen houden onder meer IT-manager, IT-college professor, senior software engineer / programmeur / ontwikkelaar, IT-directeur, informaticus, of systeembeheerder. Omdat computers zijn nodig in vrijwel elke organisatie, de sky is the limit als kansen op werk zijn overvloedig beschikbaar voor IT-experts.

Information Technology is een voortdurend veranderende en bloeiende carrière veld dat hoogopgeleide werknemers nodig. Als u klaar bent om succes in deze belangrijke arena te bereiken zijn, neem dan de volgende stap. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

MSc Strategic IT Management

GISMA Arden
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Duitsland Berlin +1 more

Dit programma leert u de details van de naleving van Service Level Agreements, klant-leverancierrelaties en andere IT-activiteiten binnen een organisatie. Dit MSc is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de IT-sector in een strategische hoedanigheid. [+]

MSc Strategic IT Management

Dit programma leert u de details van de naleving van Service Level Agreements, klant-leverancierrelaties en andere IT-activiteiten binnen een organisatie. Dit MSc is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de IT-sector in een strategische hoedanigheid.

Na je studie voor dit MSc Strategic IT Management-programma, ben je goed uitgerust om een ​​leidende rol in de IT-sector te spelen, of om je strategische vaardigheden over te nemen naar een niet-IT-specialist.

Deze MSc wordt geleverd en uitgereikt door Arden University, die gespecialiseerd is in afstandsonderwijs; 79% van hun studenten rapporteerde dat ze verbeteringen in hun carrière zagen na hun studie bij Arden.... [-]


MS Cybersecurity

Webster University
Campus Voltijd Deeltijd 18 - 24 maanden August 2018 Verenigde Staten Saint Louis Orlando Irvine +3 more

De MS in Cybersecurity bereidt mensen voor op veeleisende posities in publieke en private sectoren die kritieke computersystemen, informatie, netwerken, infrastructuren en communicatienetwerken overzien, beheren of beschermen. [+]

MS Cybersecurity

De MS in Cybersecurity bereidt mensen voor op veeleisende posities in publieke en private sectoren die kritieke computersystemen, informatie, netwerken, infrastructuren en communicatienetwerken overzien, beheren of beschermen.

Studenten zijn goed thuis in het toepassen van hun kennis en kritisch denken met betrekking tot nationale en internationale juridische systemen, privé- en openbaar beleid en ethiek, aangezien ze cybersecurity toepassen op informatiebescherming, terrorisme, fraude, diefstal, intelligentie / contraspionage, digitale forensische gegevens, preventieve en strategische force-operatie toepassingssituaties.

LeerresultatenAfgestudeerden zullen in staat zijn om belangrijke principes en theorieën die worden gebruikt op het gebied van cybersecurity uit te leggen.Afgestudeerden zullen in staat zijn om kennis op het gebied van cyberbeveiliging toe te passen om problemen in de echte wereld te analyseren.Afgestudeerden zullen in staat zijn om kennis op het gebied van cybersecurity effectief te integreren en oplossingen voor echte problemen voor te stellen.Cursus benodigd hedenOndertekend aanvraagformulierBewijs van Engelse taalvaardigheid:TOEFL: PBT 550 | iBT 80IELTS: 6.5Pearson: 53Undergraduate TranscriptsEssay: 300-500 woordessay over een onderwerp naar keuze OR Curriculum Vitae (CV)Eén aanbevelingsbriefCertificaat van Financiën met $ collegegeld plus $ 16.000Kopie van paspoort-ID-paginaOfficiële transcripties van de universiteit / universiteit (voor transferstudenten)Sommige programma's hebben aanvullende toegangseisen. Neem contact op met uw adviseur voor meer informatie. [-]

MSc IT-beveiligingsbeheer

GISMA Business School
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Duitsland Berlin +1 more

Ontwikkel de vaardigheden om effectieve IT-beveiligingsprocessen voor bedrijven te creëren, plannen en beheren met deze cursus, die is ontworpen, geleverd en uitgereikt door Arden University. [+]

MSc IT-beveiligingsbeheer

Ontwikkel de vaardigheden om effectieve IT-beveiligingsprocessen voor bedrijven te creëren, plannen en beheren met deze cursus, die is ontworpen, geleverd en uitgereikt door Arden University.

U leert hoe u de snel veranderende IT-wereld bij kunt houden en praktische vaardigheden kunt opdoen die u van onschatbare waarde voor elk bedrijf maken.

Arden is een gespecialiseerde afstandsonderwijsuniversiteit die 50.000 studenten over de hele wereld heeft geholpen in de afgelopen 26 jaar. In 2015 bleek uit Arden's Student Survey dat 79% van de studenten hun carrière zag verbeteren als een direct gevolg van hun studie aan de universiteit.

Programma onderwezen in het Engels in Duitsland. Flexibele betalingsplannen beschikbaar, gelden voor oktober '18!... [-]


MSc Computer Science

Northumbria University London Campus
Campus Voltijd September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Als u op zoek bent naar een praktische Masters-graad, zoek dan niet verder dan onze MSc Computer Science. [+]

Startdata: september, januari, mei (2019)

Collegegeld (2018/19): VK / EU: £ 7,995 Internationaal: £ 14.000

Bedrijven vertrouwen nu op computers om te slagen, en daarom op goed geïnformeerde, bekwame en gepassioneerde individuen die in staat zijn om dergelijke vitale technologie binnen hun organisatie te beheren. Het bestuderen van het MSc Computer Science-programma biedt een uitstekende gelegenheid om de meest actuele computerkennis te leren die werkgevers nodig hebben, terwijl ze je ook voorbereiden op een breed scala aan managementrollen.

Deze conversiecursus is gebaseerd op uw bestaande interesse en kennis van technologie en bereidt u voor op de vele uiteenlopende en opwindende carrièremogelijkheden in deze sector. De MSc is ontworpen in overleg met partners, waaronder Accenture en Hewlett-Packard, en zorgt ervoor dat je afstudeert met de meest actuele branchegerelateerde kennis en vaardigheden.... [-]


Master Of Science In Het 1-jarig Programma Voor IT-management

Golden Gate University
Campus Voltijd 12 maanden August 2018 Verenigde Staten San Francisco

Vanaf najaar 2018, de Master of Science in het 1-jarige programma voor IT-management. Studenten die dit eenjarige programma succesvol hebben afgerond, verdienen een masterdiploma en komen in aanmerking voor STEM OPT. Student kan in aanmerking komen voor twee beurzen en zal ondersteuning krijgen bij het zoeken naar vacatures bij OPT. (GGU garandeert geen baan) Omdat dit een zeer competitief programma is, moeten aanvragen uiterlijk op 9 juli 2018 zijn ontvangen. [+]

Master of Science in het 1-jarig programma voor IT-management

De Master of Science in het IT-management 1-jarige opleiding is een STEM-programma dat start in het najaar 2018 van 26 augustus 2018 . Studenten die dit eenjarige programma succesvol hebben afgerond, verdienen een masterdiploma en komen in aanmerking voor STEM OPT. De lessen en vereiste workshops komen dagelijks van maandag tot en met vrijdag bij elkaar. Aanvullende ondersteuning is beschikbaar voor OPT-banenonderzoek (GGU garandeert geen baan) en wekelijkse carrière-seminar.

UITKOMSTEN LEREN

Afgestudeerden van de Master of Science in Information Technology Management-programma zullen in staat zijn om:

Verklaar het kader van de IT-discipline en identificeer zowel de basis- als de ondersteuningsorganisaties.Draag bij aan managementbesprekingen met het bedrijf over de ondersteuning door IT van strategische doelen en doelstellingen.Identificeer en behandel problemen in verband met de interne werking van IT en bied oplossingen aan.Neem deel aan plannings- en budgetteringsprocessen voor alle componenten van IT.Gebruik hun kennis van IT-organisaties om barrières tussen IT-silo's in hun werkomgeving te doorbreken.Betrek hun zakengemeenschap in een zinvolle dialoog die resulteert in een sterk partnerschap.Integreer nieuwe en opkomende technologieën in elk van de fundamentele componenten van IT.Toepassen van kennis opgedaan in het programma tot de voltooiing van een groot capstone-project.TOELATINGSEISEN... [-]

Master Of Science (informatietechnologie)

Universiti Utara Malaysia
Campus Voltijd January 2019 Maleisië Kedah Kuala Lumpur

Het doel van dit programma is om afgestudeerden te produceren met de geavanceerde kennis, principes en vaardigheden in termen van theoretische en praktische basis voor het ontwerpen, implementeren en beheren van IT-oplossingen en middelen en ook de erkenning van de impact van technologie op individuen, organisatie en maatschappij. [+]

master of science (informatietechnologie)

Het doel van dit programma is om afgestudeerden te produceren met de geavanceerde kennis, principes en vaardigheden in termen van theoretische en praktische basis voor het ontwerpen, implementeren en beheren van IT-oplossingen en middelen en ook de erkenning van de impact van technologie op individuen, organisatie en maatschappij.

Master of Science (Information Technology) curriculum

Het programma is een 42-credit-uur durend programma, bestaande uit 36-credit-uren van de cursussen en 6-credit-uren van het project papier. Studenten zijn verplicht om 6 kern cursussen en 2 keuzevakken te nemen voordat ze mogen hun project paper te schrijven. Waarin ze verwacht dat ze hun bekwaamheid in het toepassen van de kennis en verkregen tot hun schrijven en andere soft skills te verbeteren aan te tonen.... [-]


Informatie Management En Business Technologie

Loughborough University School of Business and Economics
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Loughborough +1 more

Ontwikkeld in samenwerking met de industrie en commercieel relevante, dit programma is gericht op afgestudeerden die een goed begrip van de professionele, bestuurlijke en technische dimensies van informatie management en business technologie hebben verworven produceren. [+]

naast de industrie ontwikkeld commercieel relevant te zijn, is onze gespecialiseerde programma ontworpen om afgestudeerden die de professionele, bestuurlijke en technische aspecten van informatie management en business technologie te begrijpen produceren.

Er is momenteel een tekort aan hybride managers binnen de industrie en dit programma is speciaal ontwikkeld om deze kloof te pakken.

Als student profiteert u niet alleen van onze gerenommeerde academische docenten en state-of-the-art faciliteiten, maar ook uit een reeks van extra mogelijkheden waaronder de industrie sprekers van bedrijven als BT, IBM en SAP.

Afgestudeerden van deze cursus zijn uitgerust met de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om een ​​eerste professionele post in de sector te verkrijgen, evenals het leren en leidinggevende vaardigheden die nodig zijn voor professionele ontwikkeling verder dan dat.... [-]


MS Informatietechnologie

McCombs School of Business
Campus Voltijd 10 maanden July 2018 Verenigde Staten Austin

De Texas Master of Science in informatietechnologie en management beantwoordt aan de behoefte aan talent met een door STEM aangewezen graad van 10 maanden die bedrijfsleiders creëert die voorbereid zijn op ontwrichtende innovaties als gevolg van opkomende technologieën, zoals cognitieve computing en het internet der dingen. [+]

Informatietechnologie verandert nu voortdurend de ervaring van zakelijke, sociale en zelfs fysieke interacties wereldwijd. Big Data en het internet der dingen zijn geen catch-frases meer, maar trends uit de echte wereld die van invloed zijn op transacties van meerdere triljoenen dollar. De banenmarkt weerspiegelt de dringende behoefte aan adaptieve vaardigheden die nodig zijn om te reageren op ontwikkelingen in de informatietechnologie. De werkloosheidscijfers in de IT-sector liggen op een historisch dieptepunt en meer dan de helft van de top 25 van de best betaalde banen bevindt zich in de IT-sector.

De Texas Master of Science in informatietechnologie en management beantwoordt aan de behoefte aan talent met een door STEM aangewezen graad van 10 maanden die bedrijfsleiders creëert die voorbereid zijn op ontwrichtende innovaties als gevolg van opkomende technologieën, zoals cognitieve computing en het internet der dingen. Het MSITM-programma biedt:... [-]


Meester Van Wetenschap In Het Voor Energie

TUB Campus El Gouna
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Duitsland Berlin Egypte El Gouna +2 more

Als u een bachelor is of u beschikt over equivalente kwalificaties in de ingenieurswetenschappen en u zoekt een uitstekend masterprogramma, is Campus El Gouna van Technische Universität Berlin een uitstekende keuze voor u. [+]

Master in de wetenschappen in IT voor energie

De masteropleiding in informatietechnologie voor energie

Als u een bachelor is of u beschikt over equivalente kwalificaties in de ingenieurswetenschappen en u zoekt een uitstekend masterprogramma, is Campus El Gouna van Technische Universität Berlin een uitstekende keuze voor u.

Informatietechnologieën en hun implementatie in de energiesector is een uitdagend onderwerp dat steeds meer aandacht trekt, aangezien het dringend nodig is voor implementatie in de energieindustrie. De informatietechnologieën voor energieprogramma op de TU Berlijnse campus El Gouna is een nieuw ingebouwd masterprogramma, uniek in zijn soort in het MENA-gebied. Het ITE-programma behandelt het ontwerp, de ontwikkeling, de optimalisatie en de realisatie van duurzame energie en energiecentrales op basis van fossiele brandstoffen met de ondersteuning van informatietechnologieën. Ondertussen omvat het ITE-programma de toepassing van informatietechnologieën die zijn ontwikkeld in het energiedomein. Belangrijkste toepassingsgebieden zijn elektriciteitsopwekking, energieopslag en energieverbruik. Studenten zullen leren om informatie technologieën te analyseren, ontwerpen en implementeren in de behoeften van de energiesector. Verhoging van de energie-efficiëntie, alsmede de kosten- en milieueffectiviteit van energieconversieprocessen die de belangrijkste en complexe welslagen op het gebied van energie vormen. Beide wintervoorwaarden van het 2-jarige programma vinden plaats op de Campus in El Gouna. Tijdens de zomermaanden worden les gehouden op de hoofdcampus in Berlijn. Studenten zijn dus blootgesteld aan twee zeer verschillende leeromgevingen, die een unieke interdisciplinaire en interculturele ervaring bieden.... [-]


Master Of Science Informatie En Technologie

California Lutheran University
Online Campus Voltijd Deeltijd 36 uur Verenigde Staten Thousand Oaks +1 more

Data, analyse en beheer van de Information Technology zijn belangrijke vaardigheden in de huidige markt. Ons MSIT programma biedt studenten met een solide en vooruitstrevende technische basis gebruikt om effectief te plannen, ontwerpen, implementeren en beheren van IT-systemen. [+]

Overzicht

Data, analyse en beheer van de Information Technology zijn belangrijke vaardigheden in de huidige markt. Ons MSIT programma biedt studenten met een solide en vooruitstrevende technische basis gebruikt om effectief te plannen, ontwerpen, implementeren en beheren van IT-systemen.

Feiten op een rij Studenten kunnen het programma in augustus, november, februari of mei van elk jaar te beginnen.

MSIT bereidt studenten voor op een sterke technische leiders, klaar om te leiden IT-enabled organisatorische verandering. Het programma is ontworpen voortdurend relevant en praktisch voor werkende professionals te zijn.

Carrières in Demand

Een Master in Information Systems wordt door Forbes Magazine als "The Best Master's Degree," met een verwachte groei van de werkgelegenheid van 30 procent tot 2.020. De Occupational Outlook Handbook legt verschillende IT-loopbaan in vijf van de top 20 posities groei landelijk, en in zeven van de top 10 posities in termen van groei van de werkgelegenheid in Los Angeles County.... [-]


MSc Information Technology Management

Sheffield Hallam University
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Sheffield

Het MSc Information Technology Management stelt u in staat om vooruit te komen in dit steeds veranderende en groeiende veld. Onze deskundige docenten helpen u bij het verkennen van technologie en de mogelijke toepassingen, met behulp van onze geavanceerde faciliteiten. De combinatie van praktische en theoretische studie zal je voorzien van geavanceerde kennis en een solide basis voor je toekomstige carrière. U zult ontdekken hoe IT bijdraagt ​​aan het concurrentievoordeel van een bedrijf, waardoor zij kunnen innoveren en groeien. Deze cursus gaat niet over pure computerwetenschap of bedrijfstheorie. Elke module richt zich op hoe het leren kan worden toegepast in praktijksituaties, waardoor uw werkgereedheid wordt vergroot. Je studeert af met de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om een ​​succesvolle carrière in de IT-industrie te lanceren of verder te ontwikkelen. [+]

MSc Information Technology Management

Deze cursus stelt u in staat om zakelijke kennis en managementkennis toe te passen op vraagstukken en uitdagingen op het gebied van informatietechnologie en u voor te bereiden op een carrière in de IT-industrie.

Combineer praktische IT-training met toegepaste bedrijfsmanagementtheorieLeer om IT-systemen en -technologieën te ontwikkelen, ontwerpen en beherenBegrijp en verken de potentiële toepassingen van nieuwe en opkomende technologieënPas uw vaardigheden en kennis toe op realistische commerciële scenario'sOntwikkel academische en professionele vaardigheden die u uitrusten voor de wereldwijde zakelijke sectorAfgestudeerd als een bekwame, capabele en inzetbare specialist in IT en bedrijfsbeheer... [-]

MS In IT Project Management Online

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
Online Voltijd Deeltijd 11 maanden Open Inschrijving Verenigde Staten West Lafayette +1 more

Beheer je weg naar een betere carrière bij een Master of Science, gericht op IT Project Management, om te voldoen aan de industrie / bedrijfsvereisten in dit dynamische veld. Leer hulpmiddelen en technieken die u kunt toepassen op elke fase van de levenscyclus van het project. [+]

Beheer je weg naar een betere carrière bij een Master of Science, gericht op IT Project Management , om te voldoen aan de industrie / bedrijfsvereisten in dit dynamische veld. Leer hulpmiddelen en technieken die u kunt toepassen op elke fase van de levenscyclus van het project. Dit 100% online programma bevat materiaal dat deel uitmaakt van de Body of Knowledge, ontwikkeld door het Project Management Institute (PMI®), inclusief het opsporen en beheren van vereisten, planning en beheer van het schema, portfolio management en beheer van uitbestede middelen.

Het curriculum verbetert uw kennis op het gebied van scope, tijd, kosten, communicatie

Als een 100% online MS-programma, kun je je diploma halen in je eigen tempo, waar ook ter wereld, door uren te kiezen voor groepswerk en studeren die bij je levensstijl passen. Cursussen worden aangeboden in een indeling van acht weken voor meer flexibiliteit, zodat u de vereiste 34 kredieturen (30 jaar als u al PMP-gecertificeerd bent) kunt voltooien in 12 maanden tot 5 jaar.... [-]


MS in Data Analytics

College of Saint Elizabeth
Campus Deeltijd 12 - 15 maanden September 2018 Verenigde Staten Morristown

The Master of Science in Data Analytics Program at CSE will prepare graduates with the knowledge and skill set necessary to become analytics and data science professionals. The program will explore the intricacies of data analytics and expose students to various topics related to data collection, manipulation, processing, analysis, and visualization. [+]

Data Analytics is an exciting area that has gained a lot of attention. The U.S. Department of Labor's Bureau of Labor Statistics (BLS) reports that jobs in data analytics are one of the fastest growing in the United States. According to a report by the McKinsey Global Institute, by 2018 the US is expected to have a shortfall of 140,000-190,000 people with data analysis skills. Our new M.S. program is developed to meet the need in NJ and the tri-state area.

The Master of Science in Data Analytics Program at CSE will prepare graduates with the knowledge and skill set necessary to become analytics and data science professionals. The program will explore the intricacies of data analytics and expose students to various topics related to data collection, manipulation, processing, analysis, and visualization. Along with probability theory and statistical analysis methods and computing tools, students will learn how to solve crucial data-driven problems and assist with analytics-driven decision making that are needed in the workforce as the progression of big data jobs continues to grow. Our program emphasizes not only on data analytics theories but also data analytics skills and techniques with both a mathematics and computer science focus.... [-]


Master In Computer Information Systems And Information Technology (MSc)

University of Central Missouri
Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Warrensburg

UCM's nationaal en internationaal erkende Master of Science in Computer Information Systems and Information Technology is gebaseerd op praktische toepassing, de uitvoering en het beheer. Het curriculum benadrukt het brengen van de meest recente applicatie-ontwikkeling en best practices voor de klas en lessen in de ontwikkeling van software, netwerken, beveiliging, geavanceerde OO design en ... [+]

Master in Computer Information Systems and Information Technology (MSc)

UCM's Computer Information Systems and Information Technology graad is een uniek programma gericht op technologische innovaties en uitdagingen in de 21e eeuw. Bij UCM, profiteert u van hands-on ervaring en cutting-edge technologieën geïntegreerd in uw cursussen.

Waarom Computer Information Systems and Information Technology aan de UCM kiezen? Het programma is geaccrediteerd door de Vereniging Advance Collegiate Schools of Business. U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen de Software Engineering, e-commerce / Internet Technologies en Geografische Informatie Systemen voor je concentratie. Vorige afgestudeerden van het programma zijn voor diverse Fortune 500-bedrijven, zoals Boeing, Cerner en Microsoft gegaan naar werk. Wat zal ik studeren? ... [-]

MS In Informatiebeveiliging (MSIS)

Lewis University
Online Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar September 2018 Verenigde Staten USA Online Romeoville Albuquerque Oak Brook Tinley Park +6 more

Help organisaties te beschermen door hun gegevens te beschermen. Er is veel vraag naar informatiebeveiligingsprofessionals: mensen die gekwalificeerd zijn om computerbeveiligingsstrategieën te analyseren, plannen en implementeren om organisaties en hun gegevens te beschermen. [+]

Master of Science in Informatiebeveiliging (MSIS)

Help organisaties te beschermen door hun gegevens te beschermen. Er is veel vraag naar informatiebeveiligingsprofessionals: mensen die gekwalificeerd zijn om computerbeveiligingsstrategieën te analyseren, plannen en implementeren om organisaties en hun gegevens te beschermen.

Lewis University MSIS-opleiding van Lewis University is ontworpen om:

Biedt u technische vaardigheden en technieken voor het beveiligen van verschillende computerplatformsLeer je om managementbeslissingen te nemen op basis van cyberveiligheidsoverwegingen, waaronder hoe je de waarde van IT-middelen kunt kwantificeren en het risico dat ze met zich meebrengen.Help je de computerwetenschap te begrijpen die ten grondslag ligt aan cyberaanvallen en de inspanningen om deze tegen te gaan, zodat je kunt reageren op nieuwe aanvallen terwijl ze evoluerenOnderzoek de kwetsbaarheden die samenhangen met databasesystemen, webtoepassingen en besturingssystemen, hoe u ze kunt vinden en hoe u beschadigde gegevens kunt herstellen wanneer dergelijke systemen worden aangetastBreng de juridische, ethische en privacykwesties over die verband houden met informatiebeveiligingBereid u voor op het hoog aangeschreven CISSP-certificeringsexamen... [-]