MASTERSTUDIES

MSc Opleidingen in Informatiesystemen in de Verenigde Springfield Verenigde Staten

De MSc, of Master of Science, is een van graad aanduidingen de twee meest populaire bachelor. Internationaal erkende, is de MSc meestal uitgereikt na ongeveer vier jaar rigoureus onderzoek in wat meestal een op wetenschap gebaseerde veld.

Informatiesystemen introduceert studenten om lessen te draaien rond het bedrijfsleven en informatica om hen te druppelen met een praktische kennis van elk, en hoe deze gecombineerde kennis om te werken binnen een aantal carrières die bestaan ​​binnen de marketing, het bedrijfsleven en andere populaire industrieën van toepassing.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Top Master of Science in Informatiesystemen in de Verenigde Springfield in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Informatiesystemen, Springfield Filter

MS in managementinformatiesystemen

University of Illinois Springfield
MSc
<
Voltijd
Engels
Campus
Online

De graad Management Information Systems is ontworpen om de professionele beheerder / manager een balans te bieden tussen technische expertise en organisatorische kennis in all ...

Lees meer