MASTERSTUDIES

MSc Programma's in Informatiesystemen in de Verenigde Philadelphia Verenigde Staten

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

Studenten die op zoek zijn naar een gecombineerde, functionele en praktische kennis van zowel de zakelijke opdrachtgevers en computerwetenschappen wellicht geïnteresseerd zijn in informatie systemen. Dit is een gebied van onderzoek dat studenten voorbereidt op een breed scala van loopbanen in een breed scala van industrieën.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Philadelphia is de grootste stad van Pennsylvania staat. Samen met faciliteiten voor hoger onderwijs van de stad staat bekend om kunst en cultuur. Op de oostelijke kust, Philadelphia is de tweede meest student geconcentreerde stad.

Beste MSc Opleiding in Informatiesystemen in de Verenigde Philadelphia in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Informatiesystemen, Philadelphia Filter

MSc in Information Systems Management

Holy Family University
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
6 semesters
Campus

Het beheer van informatiesystemen programma is ontworpen voor een werkende professional met een bachelordiploma op elk gebied die graag zijn / haar carrière op het gebied van ...

Lees meer