MASTERSTUDIES

MSc's in Informatiesystemen in de Verenigde Unie Verenigde Staten

Een Master of Science of MSc is een postgraduaat meestal op het gebied van wetenschappen en sociale wetenschappen. MSc kan natuurlijk-gebaseerde, op onderzoek gebaseerde, of een mengsel van beide.

Informatiesystemen is een vakgebied dat de studenten leert de belangrijkste elementen van zowel zakelijke en informatica om hen voor te bereiden op een veld in verschillende sectoren, waaronder die met grote mega-bedrijven, particuliere markt analist posities en zelfs belangrijke overheid banen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Union Missouri is een van de snelst groeiende steden in de staat. Met de toegenomen economische groei, de hogescholen en universiteiten bieden een uitstekende zakelijke en ontwikkeling onderwijsprogramma's.

Beste Master of Science Programma in Informatiesystemen in de Verenigde Unie in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Informatiesystemen, Unie Filter

Ms in de computer informatie systemen

Kean University
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Campus

De Master of Science in Computer Information Systems is ontworpen om studenten de analytische en technische vaardigheden die nodig zijn om problemen met behulp van computer in ...

Lees meer