MASTERSTUDIES

MSc Opleidingen in Informatiesystemen in Saudi Arabië

De MSc, of Master of Science, is een van graad aanduidingen de twee meest populaire bachelor. Internationaal erkende, is de MSc meestal uitgereikt na ongeveer vier jaar rigoureus onderzoek in wat meestal een op wetenschap gebaseerde veld.

Studenten die op zoek zijn naar een gecombineerde, functionele en praktische kennis van zowel de zakelijke opdrachtgevers en computerwetenschappen wellicht geïnteresseerd zijn in informatie systemen. Dit is een gebied van onderzoek dat studenten voorbereidt op een breed scala van loopbanen in een breed scala van industrieën.

Saoedi-Arabië is een van de twee genoemde landen voor hun koninklijke families, samen met het Hasjemitisch Koninkrijk Jordanië. Er zijn nogal wat werk voor expats in Saoedi-Arabië. Het 's aan te bevelen om te leren hoe om te lezen Arabisch, basic tajweed, en een aantal elementaire spreekvaardigheid voordat u komt.

Master of Science Programma in Informatiesystemen in Saudi Arabië

1 Resultaten in Informatiesystemen, Saoedi-Arabië Filter

Master of Science in informatiesystemen

Dar Al-Hekma University
MSc
01 sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2 jaren
29 aug 2020
Engels
Campus

Master of Science in Information Systems (MSIS) is een programma dat de technische kennis van de informatica combineert met de administratieve focus van informatiesystemen en ...

Lees meer