MASTERSTUDIES

Master of Science Opleidingen in Informatiesystemen in Roemenië

Msc staat voor Master of Science. Het is een postgraduaat educatieve meester 's degree gegeven door universiteiten in een groot aantal landen. De mate wordt meestal bestudeerd in de wetenschappen en af ​​en toe in de sociale wetenschappen.

Informatiesystemen introduceert studenten om lessen te draaien rond het bedrijfsleven en informatica om hen te druppelen met een praktische kennis van elk, en hoe deze gecombineerde kennis om te werken binnen een aantal carrières die bestaan ​​binnen de marketing, het bedrijfsleven en andere populaire industrieën van toepassing.

Roemenië is een land gelegen op het kruispunt van Centraal-en Zuidoost-Europa, grenzend aan de Zwarte Zee. Reizen naar Roemenië is eenvoudig uit bijna alle delen van de wereld, vanwege zijn positie, evenals het feit dat het wordt geserveerd door een reeks van soorten transport en bedrijven. Roemeense universiteiten bieden een grote keuze aan undergraduate en postgraduate programma's in het Roemeens, Engels, Frans en Duits.

Master of Science in Informatiesystemen in Roemenië

1 Resultaten in Informatiesystemen, Roemenië Filter

Master Of Science In Information Systems

DeSales University
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Campus

Ontworpen voor werkende professionals, ons curriculum is diep geworteld in de ontwikkeling van technische vaardigheden geschikt zijn voor gebruik in de industrie zoals data ma ...

Lees meer