MASTERSTUDIES

Master of Science in Informatiesystemen in Maleisië

Een Master of Science of MSc is een postgraduaat meestal op het gebied van wetenschappen en sociale wetenschappen. MSc kan natuurlijk-gebaseerde, op onderzoek gebaseerde, of een mengsel van beide.

Informatiesystemen is een vakgebied waarin studenten voorziet van de opleiding die zij nodig hebben voor de toekomst. Klassen draaien rond een combinatie van business en informatica informatie om ervoor te zorgen de deelnemers in staat zijn om de informatie die ze vinden te analyseren en toe te passen op een zakelijk oogpunt.

Maleisië is een federale constitutionele monarchie in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit dertien staten en drie federale gebieden en heeft een totale landmassa van 329.847 vierkante kilometer van elkaar gescheiden door de Zuid-Chinese Zee in twee even grote regio's, het schiereiland Maleisië en Maleisisch Borneo.

MSc in Informatiesystemen in Maleisië

1 Resultaten in Informatiesystemen, Maleisië Filter

MSc in informatiesystemen

Sunway University
MSc
jan 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Informatiesystemen vormen een belangrijk onderdeel van de IT-infrastructuur van een organisatie. IT-professionals, die informatiebronnen kunnen beheren, de technologieën en sy ...

Lees meer