MASTERSTUDIES

Master of Science in Informatiesystemen in de Verenigde Londen Verenigd Koninkrijk

Een Master of Science of MSc is een postgraduaat meestal op het gebied van wetenschappen en sociale wetenschappen. MSc kan natuurlijk-gebaseerde, op onderzoek gebaseerde, of een mengsel van beide.

Informatiesystemen is een vakgebied dat de studenten leert de belangrijkste elementen van zowel zakelijke en informatica om hen voor te bereiden op een veld in verschillende sectoren, waaronder die met grote mega-bedrijven, particuliere markt analist posities en zelfs belangrijke overheid banen.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de meest bevolkte regio en waar koninklijke familie woont. Het heeft de grootste concentratie van hoger onderwijs in Europa met 412.000 studenten aan 43 universiteiten.

Beste MSc Programma in Informatiesystemen in de Verenigde Londen in UK

3 Resultaten in Informatiesystemen, Londen Filter

Msc in informatiesystemen

Sri Lanka Institute of Information Technology SLIIT
MSc
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Dit MSc programma richt zich op high-tech innovaties op het gebied van IT en de succesvolle integratie van het bedrijfsleven.

Lees meer

MSc Information Systems Management

University of Greenwich
MSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

De ISM postdoctorale programma is bedoeld om studenten te voorzien van gedegen kennis van planning en controle van informatiesystemen. Het zal de studenten de vaardigheden en ...

Lees meer

Msc computer-en informatiesystemen

University of Greenwich
MSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Dit programma is bedoeld voor afgestudeerden met een goede eerste graad, die geen formele academische opleiding in de informatica hebben gehad. Het is vooral handig voor mense ...

Lees meer