MASTERSTUDIES

MSc Opleidingen in Informatiesystemen in de Verenigde Cranfield Verenigd Koninkrijk

Msc staat voor Master of Science. Het is een postgraduaat educatieve meester 's degree gegeven door universiteiten in een groot aantal landen. De mate wordt meestal bestudeerd in de wetenschappen en af ​​en toe in de sociale wetenschappen.

Studenten die op zoek zijn naar een gecombineerde, functionele en praktische kennis van zowel de zakelijke opdrachtgevers en computerwetenschappen wellicht geïnteresseerd zijn in informatie systemen. Dit is een gebied van onderzoek dat studenten voorbereidt op een breed scala van loopbanen in een breed scala van industrieën.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Beste MSc Programma in Informatiesystemen in de Verenigde Cranfield in UK

2 Resultaten in Informatiesystemen, Cranfield Filter

MSc in management- en informatiesystemen

Cranfield University
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Er bestaat een grote kenniskloof tussen managers in organisaties die in de war raken door de IT-systemen en de technische staf die ze levert. Onze afgestudeerden spelen een cr ...

Lees meer

MSc in engineering en management van productiesystemen

Cranfield University
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Een gevestigde professional die professionals ontwikkelt met een grondige kennis van de processen, vaardigheden en gedragingen die nodig zijn voor het creëren en beheren van c ...

Lees meer