48 MSc Opleidingen in Informatietechnologiemanagement 2024

MSc Opleidingen in Informatietechnologiemanagement 2024Filter
    • Herning, Denemarken

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Fairfax, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Verkrijg de kennis en vaardigheden om toezicht te houden op gezondheidsinformatiesystemen, inclusief het beheren van systeemanalyse en -ontwerp, de privacy van patiënten en een reeks statistische analyses. Je onderzoekt ook de reële implicaties van het toenemende gebruik van elektronische medische dossiers.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    24 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    Tegenwoordig vormen cyberaanvallen een enorme en ongekende bedreiging voor veel bedrijven. Hierdoor is er behoefte ontstaan aan cyberbeveiligingsspecialisten met een diepgaand inzicht in moderne besturingssystemen, cloud computing en softwareforensisch onderzoek. IU 's praktijkgerichte cyberbeveiligingsprogramma op de campus leert je alles wat je moet weten over het beveiligen van gegevens en het implementeren van topbeveiligingsprocedures voor systemen die door bedrijven over de hele wereld worden gebruikt. Je leert ook hoe je statistische en digitale forensische methodologieën kunt gebruiken om infrastructuren te beschermen tegen aanvallen, bedreigingen en malware.

    • Kuala Lumpur, Maleisië

    Full time, Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Het MSc in IT Management (MITM) -programma bereidt individuen voor op een reeks IT-gerelateerde managementrollen zoals IT-projectmanager Chief Information Officer. Een Masters Course in Information Technology Management bereidt je voor met alle gedifferentieerde vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in een VUCA-wereld.

    • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Blended

    Engels

    Een ISEM-student kan zich specialiseren in de volgende gebieden: kunstmatige intelligentie, business intelligence, digitale overheid, digitale gezondheid, digitale transformatie, ondernemerschap, informatiebeveiliging, slimme steden, software-engineering, systeemontwikkeling en technologiebeheer als onderdeel van hun geïndividualiseerde concentratie.

    • Online United Kingdom

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Of je nu op dit moment in de IT werkt of een rol hebt die hiermee te maken heeft, deze online MSc Enterprise IT Management geeft je een goed begrip van cloud computing, cybersecurity en data science. De cursus combineert technische expertise met een holistisch begrip van bedrijfsstrategie.

    • Kirkland, Verenigde Staten

    Full time

    24 maanden

    Blended

    Engels

    Naarmate de wereld zich ontwikkelt, raken technologie en het bedrijfsleven steeds meer met elkaar verweven. Nu meer dan ooit is er behoefte aan professionals die de nuances en uitdagingen van beide begrijpen en met succes kunnen navigeren. Met onze nieuwe STEM-graad, een Master of Science in Information Technology Management (MSITM), word je voorbereid om precies dat te doen.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    De MSc in Information Technology Management helpt je bij het evalueren van de impact van IT op het bedrijfsleven in de samenleving en de impact van opkomende bedrijfsmodellen waardoor studenten proactief kunnen reageren op dynamische uitdagingen door nieuwe technologiestrategieën te bedenken en te implementeren. Als student van deze cursus krijgt u de kans om uw kennis van een reeks kernactiviteiten en IT-beheervaardigheden te ontwikkelen.

    • Dallas, Verenigde Staten

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master of Science in Information Technology and Management is een 36-uur durend STEM-programma (Science, Technology, Engineering and Mathematics) dat is ontworpen om managers voor te bereiden op succesvolle dienende leiders in de moderne datagestuurde markt.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    4 semesters

    Afstand leren

    Engels

    Of het nu gaat om het benutten van de kracht van data om bedrijfsprocessen te verbeteren of het beschermen van de digitale activa van een organisatie, studenten in Oakland University's STEM-aangewezen Master of Science in Information Technology Management (MSITM) programma doen de essentiële kennis en vaardigheden op om de digitale transformatie te leiden. Door middel van een programma gebaseerd op ervaringsleren, waaronder door bedrijven gesponsorde projecten, worden afgestudeerden van OU's MSITM-programma voorbereid op een loopbaan in het beheren, ontwerpen en creëren van informatiesystemen en -technologieën.

    • Online

    Full time

    20 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Master of Science in leiderschap op het gebied van informatietechnologie. Het online masterprogramma Information Technology Leadership van de Universiteit van San Diego is gericht op het ontwikkelen van leiders die meer kunnen zijn dan technische specialisten in de digitale wereld van vandaag. Bedrijven zijn op zoek naar ervaren professionals die bedrijfsprocessen begrijpen, geïntegreerde oplossingen kunnen ontwikkelen om strategische doelstellingen te bereiken en problemen en oplossingen effectief kunnen communiceren met niet-technische belanghebbenden.

    • Dresden, Duitsland
    • Hamburg, Duitsland

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    Digitale innovatie blijft ons leven veranderen. Deze snelle veranderingen stellen bedrijven in alle sectoren voor belangrijke strategische, technologische, economische en communicatieve/integratieve uitdagingen. Om deze obstakels met succes te overwinnen, hebben bedrijven gekwalificeerde specialisten nodig die oplossingen kunnen ontwikkelen en toepassen die hen met succes naar de digitale toekomst zullen leiden. Jij kunt een van deze specialisten zijn - met de Master in Digital Transformation Management. Afhankelijk van het gewenste vakgebied zijn de onderwerpen ontworpen om experts te creëren in digitale business, IT-beveiliging, software-engineering of product- en service-engineering. Met jouw opgedane kennis help je organisaties om realtime beslissingen te nemen voor procesoptimalisatie en begeleid je bedrijven naar de digitale toekomst.

    • Thessaloniki, Griekenland
    • Online

    Full time, Deeltijd

    18 maanden

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De MSc in ICT-systemen en biedt een diepgaande kennis over de nieuwste technologieën en trends op het gebied van informatie- en communicatiesystemen.

    • Bloomington, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Alleen de MS in Cybersecurity Risk Management van Indiana University biedt u het unieke en waardevolle vermogen om een breed scala aan cyberbedreigingen in het door u gekozen carrièrepad te identificeren en te beperken. Deze opleiding combineert cyberveiligheidscursussen van drie van IU's hoogst gerangschikte scholen - de School voor Informatica, Computing en Engineering, de Kelley School of Business en de Maurer School of Law - en is uniek gericht op de kruising van technologie, bedrijven en wet.

    • Germany Online, Duitsland

    Full time, Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren

    Duits

    Technologiebelang komt bij u tegemoet aan ondernemerschap? Bent u op zoek naar de nauwe connectie tussen informatietechnologie en bedrijfskunde? De afstandsonderwijscursus "Bedrijfsinformatica en IT-management - Master of Science" biedt u allebei: om snel vertrouwd te raken met IT-specifieke knowhow in uitdagende vraagstukken van de informatica en tegelijkertijd het gebied van bedrijfsbeheer te beschouwen vanuit het oogpunt van bedrijfskunde.