MASTERSTUDIES

Master of Science Opleidingen in Informatietechnologiemanagement in de Verenigde Arabische Emiraten

Een MSc, of Master of Science, is een academische onderscheiding geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien van een vooraf bepaalde set van cursussen in wat vaak een op wetenschap gebaseerde discipline. De MSc verbetert vaak carrièremogelijkheden evenals winstpotentieel.

Studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière als software-applicatieontwikkelaar, databasebeheerder of computer-systeemanalist overwegen het bestuderen van IT-management. Cursussen omvatten meestal het leren over computerhardware en -software, cybersecurity en de ontwikkeling van computertoepassingen.

Onderwijs in de Verenigde Arabische Emiraten heeft zijn voordelen: zon, zee, zand, belastingvrije winst na afstuderen en een aantal van de beste universiteiten in de Golf region.In Daarnaast is een aantal hoog aangeschreven universiteiten gevestigd in andere landen hebben tak campussen in de VAE.

Master of Science Programma in Informatietechnologiemanagement in de Verenigde Arabische Emiraten

1 Resultaten in Informatietechnologiemanagement, Verenigde Arabische Emiraten Filter

Master of Science in Information Technology Management

UAEU United Arab Emirates University
MSc
aug 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
31 jan 2021
Engels
Campus

Het College of Information Technology biedt het Master of Science in Information Technology Management-programma dat afgestudeerden produceert die een grondig begrip hebben va ...

Lees meer