Filter
Masters of Science
Australië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vergelijk Master of Science in Informatie Management in Australië

Een Master of Science of MSc is een postgraduaat meestal op het gebied van wetenschappen en sociale wetenschappen. MSc kan natuurlijk-gebaseerde, op onderzoek gebaseerde, of een mengsel van beide.

Informatie management programma's zijn vaak hybride studies die relevante onderwerpen uit het bedrijfsleven en informatietechnologie disciplines te onderzoeken. Bibliothecarissen, archivarissen en zakenlieden zijn voorbeelden van professionals die misschien verbetering van hun respectieve carrières vinden door het invullen van deze cursussen.

Australië heeft een gesubsidieerde hoger onderwijs voor studenten die de undergraduate graden. Ze geven ook leningen en subsidies voor de post graduate studenten. Hoger onderwijs start op undergraduate-diploma niveau van een doctorstitel aangeboden op elk gebied van studie.

Master of Science (MSc) in Informatie Management in Australië

Lees meer Lees Minder

1 Results in Informatie Management, Australië

Sri Lanka Institute of Information Technology SLIIT

M.Sc. in Information Management geeft de deelnemers een echte rand in de moderne business development en planning, het gebruik van IT-hulpmiddelen. ... [+]

Dit programma is speciaal ontworpen voor afgestudeerden en leden van beroepsorganisaties met leidinggevende ervaring.

M.Sc. in Information Management geeft de deelnemers een echte rand in de moderne business development en planning, het gebruik van IT-hulpmiddelen. Dit programma begeleidt studenten door middel van een bewezen kader voor de integratie van IT met het bedrijfsleven door het ontwikkelen van een uitgebreide IT Strategisch Plan. Het programma voorziet kandidaten met informatievaardigheden vaardigheden en de technische achtergrond nodig is om de functie in een organisatie effectief in het snel veranderende zakelijke omgevingen met een toenemend gebruik van computernetwerken, elektronisch uitgeven en het internet. Na afronding van het programma studenten in staat zal zijn om informatiesystemen effectief gebruik maken binnen organisaties en voor het evalueren en selecteren geschikte methoden en technologieën voor het vertegenwoordigen, beheren en verspreiden van informatie. Dit zal de deelnemers in staat om een ​​kritische awarness van moderne informatie- en communicatietechnologie te ontwikkelen in strategisch management en besluitvorming en beslissen over de IT-infrastructuur het meest relevant zijn voor de organisatie.... [-]

Australië Sydney
January 2020
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands