close

Filters

Resultaten weergeven

2 MSc Opleidingen in Humanitaire Hulp 2021

Een MSc of Master of Science is een graduaat die wordt verleend aan personen die meesterschap in een studiegebied hebben. Master of Science-graden zijn meestal onderzoeksgericht. Ze hebben vaak een volledige twee jaar nodig om te voltooien, in tegenstelling tot andere masterprogramma's. Wat is een MSc in Humanitarian Assistance? Het is een postgraduaatsopleiding die studenten voorbereidt op… Meer informatie

Een MSc of Master of Science is een graduaat die wordt verleend aan personen die meesterschap in een studiegebied hebben. Master of Science-graden zijn meestal onderzoeksgericht. Ze hebben vaak een volledige twee jaar nodig om te voltooien, in tegenstelling tot andere masterprogramma's.

Wat is een MSc in Humanitarian Assistance? Het is een postgraduaatsopleiding die studenten voorbereidt op humanitaire hulpverleners met het vermogen om de uitdagingen op het gebied van menselijk welzijn aan te gaan. Studenten volgen vaak lessen op het gebied van voeding, voedselbeleid en economische, politieke en sociale ontwikkeling. Deze onderwerpen vallen binnen het kader van filantropische actie in noodsituaties. Studenten kunnen ook interactieve cursussen volgen die huidige en vroegere humanitaire theorieën, programma's en beleid analyseren. Individuen verdienen credits door klassen te volgen, zoals kwesties in de antropologie van het Midden-Oosten, internationaal rampenbeheer, GIS voor noodbeheer, mensenhandel, stabilisatie en vredesopbouw, en geweld, gender en humanitaire hulp.

Veel gediplomeerden op het gebied van humanitaire hulp ontwikkelen vaardigheden als leiders in een zich steeds verder ontwikkelend landschap. Dit betekent dat ze leiderschapstactieken kunnen toepassen in verschillende veranderende omgevingen. Studenten kunnen ook de dynamiek leren van effectief werken als onderdeel van een team in stressvolle situaties en de communicatieve vaardigheden versterken. Ze ontwikkelen het vermogen om duidelijk te communiceren met mensen met verschillende culturele achtergronden.

Universiteiten bieden mogelijk verschillende studiemogelijkheden die van invloed zijn op de uiteindelijke kosten van het MSc-programma voor humanitaire hulp. Een on-campus diploma is misschien betaalbaarder dan een online diploma, maar het kantoor van toelating kan meer gedetailleerde informatie over collegegeld en kosten bieden.

Humanitarians promoten actief het welzijn van mensen en sociale hervormingen. Ze werken met mensen van verschillende geslachten, seksuele geaardheden, religies en nationale afdelingen, met als doel levens te redden, het lijden te verlichten en de menselijke waardigheid te behouden. Veel MSc-afgestudeerden in humanitaire hulp zoeken posities als humanitaire hulpverleners bij een verscheidenheid aan organisaties, overheden en NGO's. Studenten kunnen ook posities vinden als veteranen-officieren, rouwcoördinatoren, reclasseringsambtenaren of slachtoffervertegenwoordigers.

Studenten kunnen mogelijk een diploma geheel of gedeeltelijk online behalen. Veel programma's bieden een flexibel schema, zodat studenten hun vaardigheden in het buitenland kunnen ontwikkelen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
SOAS University of London
Londen , Verenigd Koninkrijk

De MSc Humanitarisme, Aid

De MSc Humanitarisme, Aid -
MSc
Voltijds
Deeltijd
Engels
Campus
 
University of Bath
Claverton Down , Verenigd Koninkrijk

Of je nu een afgestudeerde bent die een ontwikkelings- of humanitaire carrière in conflictregio's nastreeft, of een professional die je kennis en kritisch denken wil verdiepen ... +

Of je nu een afgestudeerde bent die een ontwikkelings- of humanitaire carrière in conflictregio's nastreeft, of een professional die je kennis en kritisch denken wil verdiepen, deze cursus is voor jou. De cursus behandelt de belangrijkste mondiale uitdagingen van conflict en humanitaire crisis en verkent een verscheidenheid aan instrumenten en benaderingen om in deze contexten te reageren. Geworteld in praktische praktische en beleidsuitdagingen, is de cursus gebaseerd op Bath's expertise in internationale ontwikkeling. Het maakt gebruik van innovatieve leerbenaderingen om diepgaand onderzoek van gevallen en problemen te bevorderen, terwijl het verbanden legt op wereldwijde, regionale, nationale en lokale schaal. -
MSc
Voltijds
Deeltijd
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op