Filter
Masters of Science
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 3 Masters of Science (MSc's) in Historisch Behoud 2019

Een Master of Science (MSc) is een populair programma voor studenten om deel te nemen nadat ze een bachelordiploma hebben behaald. Het duurt meestal twee jaar om te voltooien en stelt studenten in staat om zich intensief te concentreren op studie in een wetenschappelijke discipline om persoonlijke en professionele ontwikkeling te bevorderen.

Wat is een MSc in Historisch Conserveren? Deze opleiding concentreert zich doorgaans op studies over het behoud van historische gebouwen, parken, monumenten en gearchiveerd materiaal. Het probeert vaak om de student een expertise in te lassen over erfgoedaangelegenheden, vaak op het gebied van architectuur of gebouwen. Geleerden kunnen hun studie wellicht afstemmen op een bepaalde stad of regio met lessen die zijn gericht op het begrijpen van specifieke gemeenten. Dit programma kan cursussen en studie over werken met non-profitorganisaties, overheden en lokale gemeenschappen bevatten.

Leerders die afstuderen aan programma's voor het behoud van het historisch erfgoed, hebben vaak een grote waardering voor culturele erfgoedsites op lokaal en wereldwijd niveau, wat hun persoonlijke leven kan verrijken. Ze hebben vaak goede samenwerkingsvaardigheden, wat nuttig kan zijn om oplossingen te vinden voor complexe problemen, en vaak geavanceerde onderzoeksvaardigheden ontwikkelen die nuttig zijn bij het opstellen van bedrijfsrapporten.

Degenen die zich inschrijven voor een MSc in Historic Preservation-programma besteden meestal ongeveer twee jaar aan het programma. De volledige kosten van de opleiding zijn afhankelijk van de universiteit waar de student woont, keuzes voor huisvesting, financiële hulppakketten en andere factoren.

Een breed scala aan carrières staat vaak open voor diegenen die hun opleiding in historisch behoud verdienen. Het programma biedt een toegangspoort tot professionele loopbanen in het overleg met zakelijke belangen en dient bij planningsbureaus en commissies. Afgestudeerden vinden vaak werk als schrijvers van giften of fondsenwervers voor non-profit organisaties. Bedrijven en overheidsinstellingen huren afgestudeerden in met een diploma op dit gebied als historici, archivarissen, culturele directeuren en uitvoerende bestuurders.

Instellingen die een MSc in Historisch Behoud aanbieden, zijn gevestigd in veel landen, vaak in stedelijke gebieden met een rijk cultureel erfgoed. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Other options within this field of study:

3 Results in Historisch Behoud

Kingston University London

Deze cursus kunt u een professional binnen het vakgebied van het behoud historisch gebouw. Londen is rijk aan haar collectie van historische gebouwen, en de cursus team l ... [+]

Kies historisch gebouw Conservation MSc Kingston's

Deze cursus kunt u een professional binnen het vakgebied van het behoud historisch gebouw. Londen is rijk aan haar collectie van historische gebouwen, en de cursus team legt grote nadruk op het gebruik van deze elementen van de cursus te illustreren en te informeren. In het bijzonder, de vroegere en huidige werkzaamheden bij de Historische Koninklijke Paleizen, samen met een aantal nationale en lokale erfgoed organisaties en beoefenaars, worden gebruikt als basis voor het project werk.

Belangrijkste kenmerken

De cursus is volledig geaccrediteerd door de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en succesvolle afronding afgestudeerden in staat om te registreren voor de RICS eindbeoordeling programma zal zijn. De cursus wordt ook erkend door het Instituut van het historische gebouw Conservation (IHBC). De cursus team werkt nauw samen met een verscheidenheid van verschillende organisaties, waaronder Historic Royal Palaces, de bouw van het behoud trusts, Historische Engeland, specialist beoefenaars, ambachtslieden en aannemers. De cursus is bewust interdisciplinair en internationaal. De huidige en oud-studenten zijn onder andere archeologen, architecten, bouwkundig technologen, Chartered Surveyors, ambachtslieden, ingenieurs en project managers en de bouw. De cursus biedt mogelijkheden om te werken samen met andere promovendi in de faculteit en de rest van de universiteit, met inbegrip van de studie van architectuur, landschapsarchitectuur en de bouw landmeten. Wat ga je studeren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, Kent School of Architecture

De MSc in Architectural Conservation is een cursus die is gericht op professionals en academici over de hele wereld met een interesse in architecturaal erfgoed, waaronder ... [+]

De MSc in Architectural Conservation is een cursus die is gericht op professionals en academici over de hele wereld met een interesse in architecturaal erfgoed, waaronder architecten, ingenieurs, archeologen, kunsthistorici, geografen en landmeters.

Overzicht

Deze cursus wordt volledig erkend door het Institute of Historic Building Conservation (IHBC). De cursus biedt zowel een grondig inzicht in het architecturale erfgoed als de vaardigheden die nodig zijn om bij te dragen aan het behoud en de ontwikkeling van historische locaties. Profiteren van de locatie in de historische stad Canterbury, combineert het programma de conservatie theorie en filosofie met een verkenning van de technische aspecten van reparatie en reconstructie. De prachtige kathedraal van de stad biedt studenten een educatieve hulpbron, waardoor ze de kans krijgen om te leren van het behoud van een Werelderfgoed.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Het wordt aangevuld met een professionele stage, die tot doel heeft om studenten te laten kennismaken met de wereld van het erfgoed praktijk.

Werkervaring (aanbevolen) Talenkennis (aanbevolen; Engels vereist) verkregen en voldoende kennis in alle basis gebied van conservering en restauratie ontwikkeld; verworven gespecialiseerde kennis in die conservatie en restauratie onderwerpen die het dichtst bij de eigen (eerste) discipline van de student zijn; de noodzakelijke gemeenschappelijke taal die nodig zijn voor interdisciplinaire communicatie in een herstel of erfgoed management project, om zo de beroepspraktijk en / of wetenschappelijk onderzoek te bevorderen op het gebied van erfgoed behoud verworven. ... [-]
België Leuven
September 2019
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands