Filter
Masters of Science
Azië Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Top Deeltijd Masters of Science (MSc's) in Hernieuwbare Energie 2019/2020 in Azië

Een MSc, of Master of Science, is een academische onderscheiding geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien van een vooraf bepaalde set van cursussen in wat vaak een op wetenschap gebaseerde discipline. De MSc verbetert vaak carrièremogelijkheden evenals winstpotentieel.

Vanwege de wereldwijde behoefte aan energie-opties te diversifiëren, een achtergrond in hernieuwbare energie is voordelig voor diegenen die willen werken als consultant, ingenieur, onderzoeker of beleidsmaker op het gebied van energie.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

MSc Deeltijd in Hernieuwbare Energie in Azië

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Hernieuwbare Energie, Azië

Heriot-Watt University Dubai

Dit programma geeft een overzicht van de voorziening en het gebruik van energie in de wereld van vandaag, maar laat de student toe zich te specialiseren in het snelgroeie ... [+]

Overzicht

Dit programma geeft een overzicht van de voorziening en het gebruik van energie in de wereld van vandaag, maar laat de student toe zich te specialiseren in het snelgroeiende gebied van duurzame energietechniek. Het programma is bedoeld voor studenten die een kritisch inzicht willen verwerven in de belangrijke veranderingen die zich in de energiesector voordoen als gevolg van de ontwikkeling en integratie van wind-, scheepvaart-, biomassa- en zonnetechnologieën.

Het programma biedt afgestudeerden van een niveau die in staat zijn om creatieve oplossingen te ontwikkelen en te implementeren voor de problemen die zich voordoen bij het vastleggen, omzetten, opslaan en beheren van duurzame energie.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Academic City
Januari 2020
Engels
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands