close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Science in Habitation Studies 2021

De master's degree is een geavanceerde graad aangeboden in een gebied van academische expertise. De MSc-graad is een master met een specifiek wetenschappelijke methodologie op een van die gebieden. Deze graden zijn ontworpen om kandidaten in staat te stellen professionele kennis te verscherpen en een hoge mate van vaardigheid te bereiken in de onderwerpen die fundamenteel zijn voor het vakgeb… Meer informatie

De master's degree is een geavanceerde graad aangeboden in een gebied van academische expertise. De MSc-graad is een master met een specifiek wetenschappelijke methodologie op een van die gebieden. Deze graden zijn ontworpen om kandidaten in staat te stellen professionele kennis te verscherpen en een hoge mate van vaardigheid te bereiken in de onderwerpen die fundamenteel zijn voor het vakgebied.

Wat is een MSc in Habitation Studies? Het is een diploma dat zich richt op de interdisciplinaire methoden die worden gebruikt om menselijke bewoning in al zijn dimensies te bestuderen. Dat omvat volksgezondheid, civiele planning en alle andere wetenschappelijke disciplines die worden gebruikt in woning- en woningstudies. Studiegebieden kunnen psychologie, engineering, menselijke geografie en fundamenteel leren in de biologie zijn. Enige ervaring met hun basisconcepten wordt algemeen verwacht voordat een programma wordt gestart.

Studenten die een graad in woningstudies nastreven, leren door middel van modellering informatie te verzamelen uit de grondige analyse van gegevens, wat op veel manieren nuttig is bij het evalueren en verbeteren van processen, thuis en op het werk. Ze verbeteren ook hun schriftelijke communicatievaardigheden en het gebruik van wetenschappelijke redeneringen om hun ideeën te ondersteunen.

De kosten voor een masterdiploma op dit gebied variëren nogal van instelling tot instelling. Online-programma's bestaan ​​echter op veel locaties, waardoor studenten die kostenbewust zijn, meer betaalbare programma's kunnen vinden.

Afgestudeerden met graden in bewoning studies werken op verschillende gebieden. Ze kunnen overheidsfunctionarissen worden in stadsplanningskantoren die met ontwikkelaars in de particuliere sector werken om verbeteringen aan te brengen in steden bij u in de buurt. Ze vinden ook banen in de particuliere sector als woningspecialisten die met de stad werken aan die verbeteringen. Afstudeerders van woonprojecten vormen de kerngroep van wetenschappers-leraren die de volgende generatie van civiele ingenieurs en architecten opleiden om gebouwen te maken die ook voor mensen beter werken.

Er zijn veel scholen die dit diploma aanbieden, dus kijk online en kijk wat je kunt vinden. Voor meer opties, kijk ook naar lokale scholen en internationale locaties. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Stirling
Stirling , Verenigd Koninkrijk

Deze MSc / PgDip Housing Studies (met stage) cursus integreert volledig alle academische en praktische componenten van de professionele kwalificatie van het Chartered Institut ... +

Deze MSc / PgDip Housing Studies (met stage) cursus integreert volledig alle academische en praktische componenten van de professionele kwalificatie van het Chartered Institute of Housing. Dit omvat een 10-weekse gestructureerde, beoordeelde werkervaringstage, die afgestudeerden opzet voor een 'fast track' naar een carrière bij woningcorporaties in de sociale, vrijwillige en private sector. -
MSc Postgraduate Certificate
Voltijds
Deeltijd
12 - 21 maanden
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op