close

Filters

Resultaten weergeven

MSc Opleidingen in Geografische wetenschappen in de Verenigde Wichita Verenigde Staten

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum. Geographic sciences is een gebied dat menselijke activiteit en de fysieke make-up van de planeet Aarde omvat. Studies op dit gebied k… Meer informatie

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

Geographic sciences is een gebied dat menselijke activiteit en de fysieke make-up van de planeet Aarde omvat. Studies op dit gebied kan ook de interactie tussen de twee, en de technologie voor gegevensanalyse.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Wichita is een van de grootste steden in de staat Kansas. De stad is de thuisbasis van veel van de culturele en sociale bezienswaardigheden en faciliteiten van het land. Dit omvat een aantal van de stand van de beste universiteiten die de studenten zal een goed afgeronde opleiding in vele onderwerpen.

Beste MSc in Geografische wetenschappen in de Verenigde Wichita in de Verenigde Staten

Lees Minder
format_list_bulleted Filters
Fort Hays State University Graduate School
Wichita , Verenigde Staten

Geowetenschappen biedt graduate studie voor de Master of Science langs twee verschillende tracks, geologie en geografie.

Geowetenschappen biedt graduate studie voor de Master of Science langs twee verschillende tracks, geologie en geografie. -
MSc
Voltijds
Deeltijd
30 - 36 uur
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op