69 MSc Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies in Europa for 2024

MSc Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies in Europa for 2024Filter
    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Ontwikkel een duurzaamheidsmentaliteit, leer hoe je het orthodoxe denken kunt uitdagen en de wereld ecologisch, sociaal en economisch duurzamer kunt maken.

    • Venice, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Italiaans

    Dit masterprogramma heeft tot doel experts op het gebied van filologie, oude literatuur, oude geschiedenis en archeologie voort te brengen. Volgens het gekozen curriculum verwerven studenten gespecialiseerde vaardigheden en methoden op het gebied van archeologie, oude kunst en materiële cultuurgeschiedenis, talen en literatuur van oude Griekse en Latijnse beschavingen of oude geschiedenis (inclusief Griekse, Romeinse en oude Oost-geschiedenis).

    • Groningen, Nederlanden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De MA/MSc in Linguistics: Language and Communication Technologies biedt een unieke combinatie van theoretische taalkunde en computerwetenschappelijk onderzoek in een meertalige setting. Het bevindt zich in een snel evoluerend studiegebied met uitstekende carrièremogelijkheden, zowel in de industrie als in de academische wereld. De graad maakt ook deel uit van het Erasmus Mundus-masterprogramma.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Dundee, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    • Klaipėda, Litouwen

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van het programma is om specialisten op te leiden met een interdisciplinaire educatieve achtergrond - taalkundigen, die bekend zijn met het Engels en een andere vreemde taal (Duits, Frans) zakelijk discours, competenties hebben in vakspecifieke terminologie en zakelijke communicatie, zijn in staat om zakelijke informatie op te lossen en communicatietaken die verband houden met de oprichting en het beheer van moderne bedrijven, en in staat zijn om wetenschappelijk onderzoek in de taalkunde uit te voeren.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze China and Globalization MSc biedt een inleiding tot de oorzaken en gevolgen van de opkomst van China vanuit vergelijkende en mondiale perspectieven. Het zal u uitrusten met de conceptuele en onderzoeksinstrumenten die nodig zijn voor de kritische analyse van de sociale, politieke en economische trends in China, en uw begrip van het Chinese overheidsbeleid, bedrijfsstrategieën en vormen van internationale samenwerking ondersteunen.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Van de schoolstakingen van Greta Thunberg en de rol van het milieu in de politiek tot de onmisbare natuurfenomenen die de planeet momenteel doormaakt, de discipline van de milieuwetenschappen is nog nooit zo relevant geweest.

    • Hamburg, Duitsland

    Full time, Deeltijd

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    In de master Politics, Economics, and Philosophy (PEP) leer je individuele en collectieve besluitvormingsprocessen analyseren om later problemen op het gebied van politiek, corporate governance of internationale betrekkingen op te lossen. Dit rigoureuze, onderzoeksgerichte programma concentreert zich op huidige theorieën en methoden van politieke wetenschappen, economie en filosofie.

    • Lugano, Zwitserland

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    De Master in Philosophy bij USI heeft tot doel een boeiende basis te bieden in een aantal onderling verbonden gebieden, waarbij hedendaags onderzoek in de filosofie wordt gecombineerd met het oude en middeleeuwse denken. Sommige cursussen houden zich vooral bezig met het onderwerp tijd en bestaan, met als doel een volledig inzicht te verschaffen in twee centraal verbonden filosofische onderwerpen, die centraal staan in hedendaagse discussies en waarover veel wordt gedebatteerd door oude en middeleeuwse denkers.

    • Aird of Sleat, Verenigd Koninkrijk
    • Online

    Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Dit baanbrekende, internationaal geprezen masterprogramma biedt u een unieke kans om de Gaelische cultuur te onderzoeken - geheel via de taal van de Gaels zelf.

    • Saint Petersburg, Rusland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het groeiende belang van Engels als wereldtaal heeft de behoeften, doelstellingen en realiteiten op het gebied van het onderwijzen en leren van Engels als vreemde taal radicaal veranderd. Daarom is er veel vraag naar professionals die niet alleen de Engelse taal uitstekend beheersen, maar ook over de nodige onderwijsvaardigheden en competenties beschikken. Bovendien is het vermogen om les te geven met zowel culturele als taalkundige gevoeligheid zelfs nog waardevoller. Met zijn dubbele focus, biedt het masterprogramma 'Applied Linguistics and TESOL' je inzicht in de complexe relatie tussen taalgebruik en context, evenals een sterke theoretische en praktische basis op het gebied van het onderwijzen van Engels aan sprekers van andere talen.

    • Metropolitan Borough of Wirral, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Ons online programma voor afstandsonderwijs, gevalideerd door de John Moores Universiteit van Liverpool in het VK, onderscheidt zich door het waarderen van ervaringsgerichte benaderingen van leren.

    • Rome, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Italiaans

    Het studieprogramma, dat twee jaar duurt en wordt aangeboden in twee curricula (in het Italiaans en in het Engels), heeft tot doel experts op te leiden op het gebied van het behoud van cultureel erfgoed en archeometrie. Dankzij hun kennis van de fysische, chemische en structurele eigenschappen van materialen kunnen ze conserveringsproblemen analyseren en verslechteringsprocessen opsporen, en kunnen ze mogelijke remedies identificeren.

    • Milan, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels