MASTERSTUDIES

MSc Programma's in Geesteswetenschappen Studies in Afrika 2020

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

Geestes- en sociale wetenschappen bevordert en het begrip van een breed scala aan vaardigheden door de studenten met een grote verscheidenheid aan cursussen. De skillsets leerlingen leren misschien waardevolle over een groot aantal industrieën in de groeiende wereldwijde arbeidsmarkt zijn.

Kan geen andere regio kan de verscheidenheid en dimensie van Afrika overeenkomen? Met navolgbaar geschiedenis, landschap en culturele bijdragen, nauwelijks regio's bieden een studie in het buitenland tegenkomt dat is meer uitdagend of meer voldoening in termen van studeren.

Master of Science Programma in Geesteswetenschappen Studies in Afrika

2 Resultaten in Geesteswetenschappen Studies, Afrika Filter

Msc in inter religieuze dialoog en diplomatie / intergouvernementele studies

Pôle Universitaire Euclide
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
12&nbsp;-&nbsp;36 maanden
Engels
Online

Twee gespecialiseerde MSc-programma's aangeboden online door een intergouvernementele universiteit met een erkende expertise in interraithische studies.

Lees meer

MSc in filosofie

Catholic University Of Cameroon
MSc
sep 2020
<
2 jaren
Engels
Campus

De waardigheid van de multi-dimensionale menselijke persoon in een relativistische wereld kennen, waarderen en verdedigen, en dus met een voorkeur voor de Afrikaanse cultuur.

Lees meer