close

Filters

Resultaten weergeven

Graduate Studies in Food Service Management 2020

Een graduate niveau graad, een Master of Science of MSc, kan een student zijn of haar studies verder. Deze programma's bieden een diepgaand onderwijs in de gekozen ruimte met praktisch werk en projecten om ervoor te zorgen expertise ontwikkeld op het gebied. Wat is een MSc in Food Service Management? Dit programma is gericht op het uitbreiden van studenten onderwijs op het gebied van food se… Meer informatie

Een graduate niveau graad, een Master of Science of MSc, kan een student zijn of haar studies verder. Deze programma's bieden een diepgaand onderwijs in de gekozen ruimte met praktisch werk en projecten om ervoor te zorgen expertise ontwikkeld op het gebied.

Wat is een MSc in Food Service Management? Dit programma is gericht op het uitbreiden van studenten onderwijs op het gebied van food service door de invoering van thema's van essentieel belang voor het management niveau loopbaan. Dit programma omvat meestal cursussen die het belang van de veiligheid en kwaliteit te benadrukken. Studenten zullen meestal onderzoeken hoe uitmuntendheid in customer service, mondiale kwesties in de horeca, optimalisatie van een foodservice vestiging, voeding en alternatieve voedsel opties. Cursussen in een programma kunnen behoren onderzoeksmethoden, leiderschap, voedselveiligheid, hospitality service en het restaurant management.

Een afgestudeerde van een masteropleiding zal veel professionele deuren openen om hem of haar te vinden.Door middel van het invullen van een programma, een persoon in staat is om te bewegen in het management of administratieve functies binnen zijn of haar vakgebied. Hogere salarissen en geavanceerde job titels zijn ook een voordeel van de voltooiing van de opleiding een food service management meester.

Als het gaat om de kosten van het programma, is het moeilijk om een ​​deken cijfer te geven omdat de kosten variëren van school tot school. Het beste is om de financiële steun kantoor van de gekozen scholen te raadplegen om specifieke kosten cijfers te krijgen.

Als afgestudeerde van een MSc in Food Service Management-programma, een persoon bereid is om verder te gaan in de food service-industrie. Management posities zijn goed binnen handbereik dankzij de vaardigheden en kennis opgedaan in het programma. Particulieren kunnen managers van catering bedrijven, feestzalen of restaurants geworden. Studenten kunnen dit programma ook gebruiken om hen te helpen in andere voedsel-gerelateerde carrière, zoals dieet beheer in een ziekenhuis of zorgcentrum of manager van een universiteit food service.

Als u in de food service-industrie en wil graag verder te gaan in een beheer positon, overweeg dan het verdienen van een MSc in Food Service Management. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Parma
Parma, Italië

De Master of Science in de machinebouw en de voedingsmiddelenindustrie is bedoeld als specifieke doelstellingen:

De Master of Science in de machinebouw en de voedingsmiddelenindustrie is bedoeld als specifieke doelstellingen: -
MSc
Voltijds
2 jaren
Italiaans
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op