MASTERSTUDIES

MSc's in Filosofie in Afrika 2020

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

Filosofie is een studie die inhoudt dat het ontwikkelen van wijsheid en zoeken naar antwoorden op diverse levensvragen. Degenen die filosofie gain expertise en ervaring die hen helpen om het beste te begrijpen hoe mensen, zowel individueel als collectief te bestuderen, vinden vervulling. Deze kennis kan nuttig zijn voor een loopbaan in de gezondheidszorg, de overheid en informatie technologie.

Zelfs als u ervoor kiest Oost-Afrika's mythologische, betoverende Tanzania, Senegal, land van teranga of Zuid-Afrika, met zijn brede mogelijkheden om te genieten in en serveren, onderzoek in Afrika zal overweldigend zijn.

Master of Science (MSc) in Filosofie in Afrika

1 Resultaten in Filosofie, Afrika Filter

MSc in filosofie

Catholic University Of Cameroon
MSc
feb 2020
<
2 jaren
Engels
Campus

De waardigheid van de multi-dimensionale menselijke persoon in een relativistische wereld kennen, waarderen en verdedigen, en dus met een voorkeur voor de Afrikaanse cultuur.

Lees meer