close

Filters

Resultaten weergeven

MSc Opleidingen in Filosofie, politiek en economie (PPE) 2020

Een gangbaar type van geavanceerde graad verdiend door studenten op het gebied van wiskunde, wetenschap en de sociale wetenschappen is een Master of Science. Deze graad biedt een intensieve studie van dergelijke onderwerpen en kan geleerden voorbereiden op lucratievere banen en intensieve doctoraatsprogramma's. Wat is een MSc in PPE? PPE staat voor "filosofie, politieke wetenschappen en econ… Meer informatie

Een gangbaar type van geavanceerde graad verdiend door studenten op het gebied van wiskunde, wetenschap en de sociale wetenschappen is een Master of Science. Deze graad biedt een intensieve studie van dergelijke onderwerpen en kan geleerden voorbereiden op lucratievere banen en intensieve doctoraatsprogramma's.

Wat is een MSc in PPE? PPE staat voor "filosofie, politieke wetenschappen en economie." In dit interdisciplinaire vakgebied trachten programmadeelnemers sociale fenomenen te begrijpen binnen de context van verschillende analytische kaders. Filosofie biedt studenten een unieke logica en ethische achtergrond voor reflectie en redenering. Politiek helpt mensen om wereldinstellingen te zien en de samenleving in een breed perspectief te besturen. Economie is een essentieel onderdeel van onze moderne wereld en sociale structuur. Met een opleiding van deze gecombineerde studies kunnen leerlingen worden opgeleid om de ethische en economische keuzes van onze samenleving te evalueren en analyseren.

Degenen met een geavanceerde opleiding op het gebied van PBM zijn doorgaans zeer analytische denkers, die hen in de toekomst kunnen helpen. Vanwege de aard van deze graad worden veel wetenschappers gedetailleerd en ontwikkelen ze sterke taal- en schrijfvaardigheden.

Hoewel het verdienen van een masterdiploma tijd en geld kan kosten, zijn de potentiële voordelen de moeite waard. Met zoveel hogescholen en universiteiten over de hele wereld kunnen studenten bijna overal op elk moment studeren. Om de kosten van deze programma's te achterhalen, worden geïnteresseerde partijen aangemoedigd om individuele scholen te onderzoeken voor meer informatie.

Een gevorderde graad in PPE omvat vaak een overvloed aan carrièremogelijkheden in een verscheidenheid aan industrieën. Velen kunnen economische posities in het bank- of financiële werk beschouwen. Juridische carrières en sociaal werk zijn ook populaire carrièremogelijkheden. Studenten op dit gebied zijn gaan lesgeven, politiek, journalistiek, boekhouden, adverteren en meer.

Het behalen van een MSc kan een effectieve manier zijn om iemands carrière vooruit te helpen. Onderwijsinstellingen bevinden zich over de hele wereld, en veel bieden online lessen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Groningen
Groningen, Nederlanden

In 2018, de MSc in Philosophy, Politics

In 2018, de MSc in Philosophy, Politics -
MSc
Voltijds
Engels
01 sep 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op