Filter
Masters of Science
Europa Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Masters of Science (MSc's) in Executive Programs Europa 2019

Master of Science (MSc): Deze programma's zijn postdoctorale studies voor mensen die onlangs hebben afgerond hun undergraduate studies en willen hun kennis op een grondige en meer wetenschappelijk niveau te verbeteren.

Executive programma's zijn vaak beschikbaar voor het midden- en hoger management professionals als een middel om hun carrière verder te ontwikkelen en hun effectiviteit als leiders te verbeteren. Deze cursussen vaak sprake van gecondenseerde versies van complexe onderwerpen, zoals economie, internationaal recht en bedrijfsethiek.

In totaal zijn er meer dan 4000 instellingen voor hoger onderwijs in Europa en biedt een breed scala aan cursussen op bachelor, master en doctoraat niveau. Met meer en meer van deze organisaties die Engels als de taal van het onderwijs voor ten minste een deel van hun opleidingen, universiteiten in Europa zijn nu van betere kwaliteit dan ooit tevoren. Universiteiten in Europa bieden een vriendelijk welkom aan buitenlandse studenten en een cursus van kennis die beantwoordt aan hun beroep nodig heeft in de hedendaagse mondiale vraag te geven.

Master of Science in Executive Programs Europa

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Executive Programs, Europa

University of Ulster, Faculty of Business and Management

De MSc in Executive leiderschap is meer dan een academische opleiding van de studie en kennisverwerving. Het is een persoonlijke en professionele reis naar excellentie in ... [+]

Het programma

De collectieve prestaties van mensen is een primaire driver van succes in complexe en concurrerende bedrijfsomgeving van vandaag. Goed presterende organisaties erkennen het cruciale belang van leiderschap. Het is de sleutel tot het ontsluiten van het menselijk potentieel en het leveren van zakelijke resultaten. Het is het middel waarmee organisaties een veilige en behouden hun voorsprong op de concurrentie. Het is de manier waarop ze gemaakt en vast te leggen waarde. De correlatie tussen organisatorische prestaties en leiderschap is onomstreden. Veranderingen in de werkmethoden en omgevingen hebben geleid tot ongekende eisen aan leiders van vandaag.

De MSc in Executive leiderschap is meer dan een academische opleiding van de studie en kennisverwerving. Het is een persoonlijke en professionele reis naar excellentie in het leiden van mensen en organisaties. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Antrim Coleraine Derry Belfast  + 1 Meer
August 2019
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands