close

Filters

Resultaten weergeven

MSc Opleidingen in Evolutionaire Antropologie 2021

Vaak na een Bachelor of Science, kan een Master of Science-programma in het algemeen worden voltooid in een tot twee jaar. Het omvat een grondige studie van wetenschappelijke onderwerpen, wordt vaak afgesloten met een proefschrift en helpt afgestudeerden om carrière-verhogende vaardigheden te verwerven. Wat is een MSc in Evolutionary Anthropology? Dit interdisciplinaire diploma is gebaseerd op… Meer informatie

Vaak na een Bachelor of Science, kan een Master of Science-programma in het algemeen worden voltooid in een tot twee jaar. Het omvat een grondige studie van wetenschappelijke onderwerpen, wordt vaak afgesloten met een proefschrift en helpt afgestudeerden om carrière-verhogende vaardigheden te verwerven.

Wat is een MSc in Evolutionary Anthropology? Dit interdisciplinaire diploma is gebaseerd op de sociale en natuurwetenschappen en heeft tot doel studenten te leren de menselijke ervaring en de ontwikkeling van menselijk gedrag en fysiologie te begrijpen. Programma's duren meestal een tot twee jaar en zijn gebaseerd op tal van bewijslijnen, velden en disciplines om culturele en biologische evoluties wetenschappelijk te benaderen en te onderzoeken. Cursussen richten zich op onderwerpen als ecologie en evolutie, evolutie en gedrag en evolutionaire psychologie.

Afgestudeerden beschikken doorgaans over uitzonderlijke onderzoeks-, analyse- en presentatievaardigheden. Hun gedisciplineerde praktijken stellen hen in staat om hun bevindingen, capaciteiten die zowel persoonlijk als professioneel voordelig kunnen zijn, te ontwerpen, analyseren, organiseren en presenteren.

Programmakosten kunnen verschillen afhankelijk van de duur, instelling en locatie. Grondig onderzoek en vergelijking kan potentiële studenten helpen bij het selecteren van scholen die aansluiten bij hun persoonlijke doelen.

Omdat deze graad vele gebieden bestrijkt en uitgebreide mogelijkheden biedt, wordt verwacht dat de werkgelegenheid de komende jaren zal toenemen. Programma's bereiden afgestudeerden voor op doctoraatsstudies gevolgd door loopbaanonderzoek. Degenen met een hogere graad verzekeren vaak posities in de particuliere sector in scholen en organisaties zonder winstoogmerk en organisaties en niet-gouvernementele of overheidsonderzoeksorganisaties. Populaire functies zijn onderwijzend werk in hogescholen en universiteiten, administratieve banen of onafhankelijke onderzoeksposities die te maken hebben met laboratoriumwerk, veldwerk of kantoorwerk. Corporate antropologen kunnen marktonderzoekteams leiden, terwijl overheidsfuncties zich kunnen concentreren op planning, beveiliging, defensie en beheer van natuurlijke hulpbronnen.

Degree-programma's worden aangeboden door universiteiten over de hele wereld. Op internet gebaseerde opties kunnen flexibel leren bieden voor personen in externe omgevingen en voor mensen met een drukke agenda. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Groningen
Groningen, Nederlanden

De MSc in Ecology and Evolution is een combinatie van diepgaande training en de mogelijkheid om een op maat gemaakt programma in ecologie en evolutie te ontwerpen. In ons prog ... +

De MSc in Ecology and Evolution is een combinatie van diepgaande training en de mogelijkheid om een op maat gemaakt programma in ecologie en evolutie te ontwerpen. In ons programma vormen studenten samenwerkende cohorten en hebben ze regelmatig contact met hun supervisors en docenten. Ze krijgen ook coaching van een persoonlijke mentor. Ze kunnen deelnemen aan een breed spectrum aan onderzoeksprojecten, afgestemd op de individuele voorkeuren van de student, gaande van microben tot walvissen en van moleculen tot ecosystemen. Onderzoek kan worden uitgevoerd in het veld of in het laboratorium en zowel theoretisch als experimenteel. Er zijn ook mogelijkheden om veldwerk te verrichten in diverse omgevingen (op alle vijf de continenten), waaronder de nabijgelegen Waddenzee (op de UNESCO Werelderfgoedlijst) en de arctische gebieden. We bieden een dubbele graad aan voor de track Evolutionary Biology bij de universiteiten van Uppsala, Montpellier of München. Daarnaast is onze faculteit de thuisbasis van de Nobelprijswinnaar Scheikunde 2016, Ben Feringa, en is GELIFES de thuisbasis van de Spinozapremiewinnaar 2014, Theunis Piersma. -
MSc
Voltijds
24 maanden
Engels
01 sep 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op