close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Science Opleidingen in European Business 2021

Het krijgen van uw meester 's degree is een grote academische prestatie. Het vertegenwoordigt het hoogtepunt van een bepaald gebied van studie, en geeft studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om deskundigen te worden. De wereld van het bedrijfsleven is nu al een internationaal, dus het is gewoon logisch om uw leren uit te breiden naar meerdere continenten. Wat is een MSc in Euro… Meer informatie

Het krijgen van uw meester 's degree is een grote academische prestatie. Het vertegenwoordigt het hoogtepunt van een bepaald gebied van studie, en geeft studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om deskundigen te worden.

De wereld van het bedrijfsleven is nu al een internationaal, dus het is gewoon logisch om uw leren uit te breiden naar meerdere continenten. Wat is een MSc in European Business? Het zal je de vaardigheden leren om net dit te doen, evenals het slijpen van uw bestaande vaardigheden. Deze cursussen kunnen studenten een mondiaal perspectief op hun gebied van business, hen te voorzien van zowel algemene kennis en een meer diepgaande blik op aandachtsgebieden. Studenten kunnen leren hoe aan te passen aan een nieuwe omgeving en unieke zakelijke strategieën voor deze verschillende gebieden te ontwikkelen.

Er zijn verschillende voordelen aan het krijgen van uw MSc in European Business. U kunt waardevolle management vaardigheden die nuttig zijn in zowel de zakelijke als persoonlijke arena's zouden krijgen.De mogelijkheden hier geleerd kan worden uitgebreid tot bijna elk gebied.

De kosten van deze cursussen variëren, afhankelijk van verschillende aspecten, zoals waar het programma wordt gehouden en de soort activiteiten het gaat. Er is een optie voor de begroting iedereen 's, en als je een beetje hulp nodig het is direct beschikbaar in de vorm van leningen en beurzen.

U kunt een aantal verschillende loopbanen in te voeren met een MSc in European Business. De vaardigheden die je leert kan worden doorgesluisd naar een willekeurig aantal high powered banen bij een breed scala aan organisaties, van exporteurs naar internationale overheidsinstellingen. Succesvolle studenten kunnen een baan beheren consulting, Magazijn transport, productie, of wat anders zetten ze hun gedachten te krijgen.

Het toepassen van een programma kan een lang proces zijn, maar de eerste stap is eenvoudig, en dat 's het belangrijkste onderdeel. Aan de slag op je reis naar meesterschap en vind de beste programma voor uw onderwijs doelen.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm. 

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Bradford
Bradford , Verenigd Koninkrijk

De MSc European and International Business Management is uniek in het VK. Je leeft en studeert in drie verschillende Europese landen, waardoor je een echt internationaal persp ... +

De MSc European and International Business Management is uniek in het VK. Je leeft en studeert in drie verschillende Europese landen, waardoor je een echt internationaal perspectief op management hebt. -
MSc
Voltijds
13 - 16 maanden
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op