MASTERSTUDIES

MSc Opleidingen in Ethiek in Europa 2020

Master of Science (MSc): Deze programma's zijn postdoctorale studies voor mensen die onlangs hebben afgerond hun undergraduate studies en willen hun kennis op een grondige en meer wetenschappelijk niveau te verbeteren.

Ethiek is de tak van de filosofie bezig met het bepalen van wat goed is en wat verkeerd is. Het omvat de behandeling van onderwerpen zoals rechtvaardigheid, ethiek, religie, goed en kwaad. Deze onderwerpen zijn onderzocht op duizenden jaren.

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

MSc in Ethiek in Europa

2 Resultaten in Ethiek, Europa Filter

MSc Epistemology Ethics

University of Edinburgh - School of Philosophy, Psychology & Language Sciences
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Online

Deze online MSc in Epistemology, Ethics and Mind is een uniek programma dat een grondige basis biedt in de hedendaagse filosofie, met een bijzondere nadruk op die kernonderzoe ...

Lees meer

MSc in Global Ethics and Justice

University of Birmingham - College of Arts and Law
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
01 jul 2020
Engels
Campus

Delivered by the Centre for the Study of Global Ethics in the Department of Philosophy, this flexible programme offers a range of modules in the field of ethics. It also provi ...

Lees meer