MASTERSTUDIES

MSc Opleidingen in Ergonomie in Europa 2020

Masteropleidingen biedt dezelfde titel voor de mate - de Meester. Postdoctorale studies zoals Masters of Science worden verkort MSc. De Master of Science in Management programma of de Master of Science of Management onderwijs postgraduate programma's in gemeenschappelijk beheer. Dit betekent dat de studenten een academische opleiding met een diepte van reflectie en abstractie. Masters meestal kan worden geclassificeerd als Master of Science (MSc) of de populaire Master of Arts (MA). De Master of Science (MSc) meestal wordt gegeven voor het succesvol bereiken van postgraduate programma's met een wetenschappelijke of technische punt van convergentie.

Europa is de op vijf na grootste continent en omvat 47 landen en diverse afhankelijkheden, eilanden en gebieden. Het wordt begrensd door de Middellandse Zee naar het zuiden, Azië naar het oosten, en de Atlantische Oceaan in het westen.

MSc in Ergonomie in Europa

2 Resultaten in Ergonomie, Europa Filter

MSc Human Factors and Ergonomics

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
MSc
<
Voltijd
Engels
Campus

Deze cursus kijkt naar kennis en vaardigheden die nodig zijn om producten en omgevingen vanuit een menselijk perspectief te ontwerpen.

Lees meer

MSc in Virtual Ergonomics and Design

University of Skövde
MSc
01 sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
15 apr 2020
Engels
Campus

Do you think ergonomics and usage are important aspects when new products get their designs? Are you curious about how virtual tools can be used in the product realization pro ...

Lees meer