3 MSc Opleidingen in Ergonomie 2020

De meeste Master of Science opleidingen hebben een gespecialiseerde thema dat voortbouwt op het fundament van undergraduate studies. Verder aandacht voor een bepaald onderwerp kunnen studenten een voorsprong op de concurrentie in de industrie. Je kunt je afvragen, wat is een MSc in Ergonomie? Dit programma omvat het gebruik van de basiswetenschappen van de psychologie, de fysiologie en de anatom… Meer informatie

De meeste Master of Science opleidingen hebben een gespecialiseerde thema dat voortbouwt op het fundament van undergraduate studies. Verder aandacht voor een bepaald onderwerp kunnen studenten een voorsprong op de concurrentie in de industrie.

Je kunt je afvragen, wat is een MSc in Ergonomie? Dit programma omvat het gebruik van de basiswetenschappen van de psychologie, de fysiologie en de anatomie van de interacties tussen mensen, de dingen die ze doen, de objecten die ze gebruiken, en hun omgeving te bestuderen. Het doel is om de theoretische principes, methoden, en gegevens zijn van toepassing op ontwerpen voor de algehele prestaties van het systeem en het welzijn te optimaliseren. Voorbeelden van het curriculum onder andere menselijke factoren, methoden van onderzoek, arbeids- en organisatiepsychologie, multiple regressie, variantie analyse, patiënt handling, lichamelijke gezondheid op het werk, en de sportgeneeskunde.

Afgestudeerden met een Master of Science in de ergonomie hebben de neiging om uitzonderlijke organisatorische, productiviteit, betrokkenheid, teamwork en communicatieve vaardigheden.Dit programma helpt aanscherpen die vaardigheden verder, het produceren van vele voordelen in een verscheidenheid van business-gerelateerde carrière.

De kosten van het verdienen van een Master of Science graad verschilt afhankelijk van de instelling, de provincie van de studie en de lengte van het programma. Om de betrokken bij uw programma naar keuze kosten te begrijpen, contact opnemen met het Admissions Office van de scholen die u interesseren.

Carrières in ergonomie zijn zeer concurrerend, met name op het gebied van fysiotherapie, sportgeneeskunde, en onderzoek. Afgestudeerden kunnen vinden zichzelf het ontwerpen van systemen en apparatuur, of gebruik te maken van informatie-ontwerp om de taken en de gebruikers te begrijpen. Sommige functies kunnen onder meer human factors consultant, ergotherapeut, ergonoom, mens-machine-interface ingenieur, gebruiker onderzoeker, risk consultant, industrieel ontwerper, professor, ontwerp strateeg, en bruikbaarheid ingenieur.

De lessen zijn internationaal beschikbaar zowel full-en part-time, en veel scholen bieden online opleidingen aan de behoeften van de drukke werkende professionals tegemoet te komen. Om de juiste school voor u te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Tufts University - School of Engineering
Medford, Verenigde Staten

Menselijke factoren worden soms ook "engineering psychologie" of "ergonomie" genoemd. Dit is een snel groeiend veld met brede technische en niet-technische toepassingen.

Menselijke factoren worden soms ook "engineering psychologie" of "ergonomie" genoemd. Dit is een snel groeiend veld met brede technische en niet-technische toepassingen. -
MSc
Voltijd
Deeltijd
Engels
aug 2020
Campus
 
The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Nottingham, Verenigd Koninkrijk

Deze cursus kijkt naar kennis en vaardigheden die nodig zijn om producten en omgevingen vanuit een menselijk perspectief te ontwerpen.

Deze cursus kijkt naar kennis en vaardigheden die nodig zijn om producten en omgevingen vanuit een menselijk perspectief te ontwerpen. -
MSc
Voltijd
Engels
Campus
 
University of Skövde
Norrmalm, Zweden

Do you think ergonomics and usage are important aspects when new products get their designs? Are you curious about how virtual tools can be used in the product realization pro ... +

Do you think ergonomics and usage are important aspects when new products get their designs? Are you curious about how virtual tools can be used in the product realization process? Industrial ergonomics and design are aimed at future products and product developers. -
MSc
Voltijd
2 jaren
Engels
01 sep 2020
15 apr 2020
Campus