Filter
Masters of Science
Singapore Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Zoek Deeltijd Master of Science in Energie in Singapore 2019/2020

Een Master of Science of MSc is een postgraduaat meestal op het gebied van wetenschappen en sociale wetenschappen. MSc kan natuurlijk-gebaseerde, op onderzoek gebaseerde, of een mengsel van beide.

Singapore, officieel de Republiek Singapore, is een Zuidoost-Aziatische eiland stadstaat uit de zuidpunt van het Maleisisch schiereiland, 137 kilometer ten noorden van de evenaar. Een aantal buitenlandse universiteiten, business schools en gespecialiseerde instituten hebben ook hun Aziatische campussen setup in Singapore. Singapore is een van de veiligste grote steden in de wereld door vrijwel elke maatregel.

Deeltijd MSc Programma in Energie in Singapore

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Energie, Singapore

SOAS University of London

De MSc Global energie- en klimaatbeleid (GECP) is de eerste masteropleiding om gezamenlijk de kwesties van het klimaat- en energiebeleid in een interdisciplinaire manier. ... [+]

msc wereldwijde energie- en klimaatbeleid

Duur: Een kalenderjaar (voltijd). Twee of drie jaar (deeltijd).

Minimum Toelatingsvereisten: Een minimum hogere tweede klas honours diploma (of equivalent). Kandidaten met een lagere klasse diploma, maar met een relevante beroepservaring, kunnen overwogen worden.

Aanvang van het programma: alleen in september

Aanwezigheidsmodus: Voltijd of Deltijd

Wie is dit programma voor?

Het gebruik van energie - elektriciteitsopwekking, transport, verwarming / koeling en industrieel verbruik - is verreweg de belangrijkste factor in klimaatverandering. Om deze dringende wereldwijde uitdaging daadwerkelijk aan te pakken, vereist dat transformatieve veranderingen op de manier waarop we energie produceren, consumeren en regeren. Meer dan twee decennia van politieke betwisting hebben aangetoond dat een ondersteunende beleidsomgeving - zinvolle en consistente nationale wetten en regelgeving die wordt ondersteund door ambitieuze internationale verdragen - de enige manier is om deze veranderingen te beïnvloeden, alternatieven te ontwikkelen voor emissie-intensieve fossiele brandstoffen en overgangseconomieën rond de wereld op een veilige, koolstofarme en klimaatvriendelijke voet.... [-]

Singapore
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands