MASTERSTUDIES

MSc Opleidingen in Elektronica in Mexico

Een Master of Science of een Master's degree in Science is een academische graad van universiteiten in vele landen geleverd. Een Master of Science is een populaire keuze na het voltooien van een bachelordiploma.

De elektronica behandelt schakelingen en hun elektrische componenten. Circuit ontwerp kan een van de belangrijkste focus en gebieden kunnen worden gespecialiseerd in zoals telecommunicatie, netwerkbeheer, netwerk engineering en micro-elektronische techniek. 

Mexico, officieel de Verenigde Mexicaanse Staten, is een federale constitutionele republiek in Noord-Amerika. Werken kan een werkvisum, dat is moeilijk te krijgen als je gewoon wilt freelance voor een korte tijd nodig. De meeste van de overheid gefinancierde universiteiten op burgemeester steden (hoofdstad) hebben korte cursussen over geschiedenis, gastronomie en culturele onderwerpen, de meeste van hen zijn bijna gratis.

MSc Opleiding in Elektronica in Mexico

1 Resultaten in Elektronica, Mexico Filter

Master of Science in elektronica

Universidad de Sonora
MSc
<
Voltijd
<
2 jaren
Spaans
Campus

Algemeen doel: gespecialiseerde human resources op de verschillende gebieden van elektronica trainen, in staat om hun kennis en vaardigheden te gebruiken om wetenschappelijke ...

Lees meer