MASTERSTUDIES

MSc's in Elektronica in de Verenigde Lancashire Verenigd Koninkrijk

Een Master of Science of een Master's degree in Science is een academische graad van universiteiten in vele landen geleverd. Een Master of Science is een populaire keuze na het voltooien van een bachelordiploma.

In de elektronica studies, kunnen de studenten de kans om te leren over de circuits en hun componenten. Elektrische energie kan in de diepte en onderwerpen zoals switches, informatieverwerking en micro-elektronische techniek worden onderzocht kunnen worden gedekt.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Lancashire is in het noordwesten van Engeland. Er zijn vier universiteiten (Lancaster University, University of Central Lancashire, Edge Hill University en de Universiteit van Cumbria) en zeven hogescholen.

Beste MSc in Elektronica in de Verenigde Lancashire in UK

1 Resultaten in Elektronica, Lancashire Filter

Msc elektronica

Lancaster University - Faculty of Science and Technology
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
12 maanden
Engels
Campus

Deze cursus zal zich richten op deze geminiaturiseerde systemen die in staat zijn om te beschrijven en te diagnosticeren een situatie, op te sporen kritische omstandigheden, e ...

Lees meer