MSc Opleiding in Electrotechniek

Top 80 Masters of Science (MSc's) in Electrotechniek 2019

Electrotechniek

Voor sommige beroepen, kan een basis undergraduate programma volstaan ​​voor een individu om een lonende, bevredigende loopbaan te verkrijgen. Echter, een toenemend aantal velden moeten werknemers extra onderwijs hebben om voor hen om de vaardigheden en ervaring die nodig zijn op te bouwen om succesvol te zijn. Dit geldt met name in de Master of Science programma's. Degenen die geïnteresseerd zijn in de elektrotechniek kan een concurrerende markt veel gemakkelijker om te navigeren bij de voltooiing van een Master of Science opleiding te vinden.

Wat is een MSc in Electrical Engineering? Deze programma's bieden studenten die al een solide basis in het veld met meer diepgaande kennis en vaardigheden met betrekking tot het beroep. Studenten studeren gebieden zoals systemen en controle, signaalverwerking en communicatie, elektromagnetisme en fotonica, bio-elektrische studies, circuits, materialen en apparaten.Onafhankelijk onderzoek en scriptie werk zijn vaak nodig, en de programma's kunnen in twee tot vijf jaar worden afgerond.

Deze elektrotechniek programma studenten in staat om voort te bouwen op hun core-kennis op aanverwante gebieden en werken in de richting die gespecialiseerd zijn in een gebied dat grote belangstelling voor hen geldt. Studenten leren om kritisch te denken, en studenten leren hoe ze het oplossen van problemen en het onderzoek beter te benaderen.

De kosten van een elektrotechniek Master of Science graad varieert afhankelijk van de instelling die is het aanbieden van het programma. Bovendien is het mogelijk programma's gebaseerd op universiteiten over de hele wereld hebben significant verschillende collegegeld tarieven en administratieve kosten.

Loopbaan in de elektrotechniek zijn er in overvloed, en prospects te verhogen wanneer de kandidaten krijgen een Master of Science graad.Afgestudeerden kunnen waardevolle carrière op te bouwen in een breed scala van industrieën, waaronder de lucht-en ruimtevaart, automotive, chemie, bouw, en elektronica-industrie. Andere mogelijkheden zijn de maritieme industrie, olie-en gasindustrie, en de farmaceutische industrie.

 

Studenten die willen een geavanceerde graad in de elektrotechniek te verdienen, maar zijn niet in staat om dit te doen wegens tijdgebrek of afstand van een universiteit hebben nog opties tot hun beschikking. Online cursussen en programma's zijn verkrijgbaar bij vele gerenommeerde instituten. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

MSc In Electrical Engineering

Bar-Ilan University
Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Israël Ramat Gan

Dit tweejarige programma, volledig in het Engels, biedt tracks in elektro-optica, nano- en micro-elektronica, data science en informatietechnologie (signaalverwerking, communicatie, computertechniek) en bio-engineering. [+]

Programma overzicht:

Bar-Ilan University is een dynamische, toekomstgerichte instelling en leider in high-tech onderzoek en ontwikkeling. Dit tweejarige programma, volledig in het Engels, biedt tracks in elektro-optica, nano- en micro-elektronica, data science en informatietechnologie (signaalverwerking, communicatie, computertechniek) en bio-engineering. De MSc in Electrical Engineering is bedoeld voor degenen die hebben gebloeid in hun BSc degree in Engineering en zijn enthousiast om zichzelf te ontwikkelen op dit cutting-edge gebied.

Toepassingsvereisten:BSc-diploma of gelijkwaardig in Electrical of Computer EngineeringProfessioneel CVTwee aanbevelingsbrieven van hoogleraren of werkgeversKorte (maximaal één pagina) verklaring van doel met uitleg over redenen voor interesse in het programmaThesis Track Academisch programma:Eén seminar op graduaatsniveau (inclusief indiening van een artikel voor publicatie)Vijf speciale cursussen op graduaatniveauDeelname aan een afdelingscolloquiumGediplomeerde scriptieExtended Studies Track (zonder scriptie):Drie seminaries op gradueel niveau (inclusief twee seminars)Zes speciale cursussen op graduaatniveauDeelname aan een afdelingscolloquiumLaatste onderzoeksproject... [-]

Meester in de elektrotechniek (me)

Inter American University of Puerto Rico
Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Puerto Rico Bayamón

De masteropleiding in Electrical Engineering (ME) is ontworpen om studenten de kennis, vaardigheden en attitudes die nodig zijn voor te bereiden om zo efficiënt en hooggekwalificeerde professionals in de specialisaties van Power en Control Systems uit te voeren. Beide specialisaties zijn gericht op het modelleren, ontwerp en praktische kennis van de systemen. [+]

De masteropleiding in Electrical Engineering (ME) is ontworpen om studenten de kennis, vaardigheden en attitudes die nodig zijn voor te bereiden om zo efficiënt en hooggekwalificeerde professionals in de specialisaties van Power en Control Systems uit te voeren. Beide specialisaties zijn gericht op het modelleren, ontwerp en praktische kennis van de systemen.

De specialisatie in Control Systems voorziet in de ontwikkeling en implementatie van geavanceerde technologie en design technieken voor de controle toepassingen in de industrie, farmaceutische en petrochemische processen, en in de toepassingen van robotica, geautomatiseerde systemen en intelligente controle.

De specialisatie in Power Systems, zullen de toekomstige afgestudeerden met de vaardigheden om te analyseren en oplossingen voorstellen om de problemen in de productie, distributie en controle van elektrische energie. Deze specialisatie integreert het gebruik van hernieuwbare energie, decentrale opwekking en de uitdagingen van de integratie van intermitterende bronnen in elektrische systemen.... [-]


MSc Electrical Power Engineering

An-Najah National University
Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Staat Palestina Nablus

Het masterprogramma Electrical Power Engineering heeft in het algemeen tot doel de kennis en ervaring van de studenten op het gebied van elektrotechniek te ontwikkelen die leidt tot de ontwikkeling van de elektrische energiesector in Palestina door de ontwikkeling op dit belangrijke gebied bij te houden. [+]

Faculteit

Faculteit Graduate Studies

programma beschrijving

Het Masterprogramma Electrical Power Engineering heeft in het algemeen tot doel de kennis en ervaring van de studenten op het gebied van elektrotechniek te ontwikkelen die leidt tot de ontwikkeling van de elektrische energiesector in Palestina door de ontwikkelingen op dit belangrijke gebied bij te houden.

De deeldoelen van het programma:

Creëer onderscheidende competenties op het gebied van stroomtechniek die kunnen worden ontwikkeld, waarbij consultaties en trainingen voor ingenieurs en technici worden aangeboden.Geef studenten de kans om gelijke tred te houden met de ontwikkelingen in de technologie van Electrical Power Engineering en gebruik ze bij de ontwikkeling van de energiesector in Palestina.Maak kennis met het verzoek van vele Palestijnse ingenieurs en steun de nationale economie door de mogelijkheid te bieden zich in te schrijven voor een graduate studie en een master te behalen op het gebied van electriciteitswerken in plaats van naar het buitenland te reizen.Ontwikkeling en verbetering van het academische en educatieve niveau van An-Najah National University op het gebied van elektrotechniekStimuleer het wetenschappelijk onderzoek onder studenten.Stimuleer levenslang leren en portemonnee voor continu onderwijs.Stimuleer ontwikkeling en loopbaanontwikkeling voor studenten en ingenieurs die werken bij instellingen, bedrijven en universiteiten.... [-]

MSc in Electrical Engineering

Eindhoven University of Technology
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Nederlanden Eindhoven

Je kunt niet dagelijks leven niet meer weg te denken Electrical Engineering. Het lost een aantal problemen in de energievoorziening, communicatie, gezondheidszorg en milieu. Het is geen wonder dat het onderzoek van de faculteit richt zich voor deze onderwerpen. U vindt innovatief onderzoek en ontwerp te ondernemen, te analyseren, en het realiseren van slimme en innovatieve elektrotechnische componenten en systemen. [+]

Je kunt niet dagelijks leven niet meer weg te denken Electrical Engineering. Het lost een aantal problemen in de energievoorziening, communicatie, gezondheidszorg en milieu. Het is geen wonder dat het onderzoek van de faculteit richt zich voor deze onderwerpen. U vindt innovatief onderzoek en ontwerp te ondernemen, te analyseren, en het realiseren van slimme en innovatieve elektrotechnische componenten en systemen.

Daarnaast zal je samen met R & D-afdelingen in de industrie. Electro Technologie stopt nooit en als een afgestudeerde kun je een grensverleggende en leidinggevende taak in te voeren.

Focus in onderzoek:

Care en Cure De Connected Wereld Smart and Sustainable Society ... [-]

Master in elektrotechniek

Vrije Universiteit Brussel
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 België Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Deze cursus heeft als algemeen doel om competente ingenieurs te vormen die een bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving, op alle niveaus en in verschillende toepassingsgebieden. [+]

MSc in Electrical Engineering

Het programma combineert een rigoureus wetenschappelijk en technisch onderwijs met de ontwikkeling van praktische vaardigheden. Het moedigt onafhankelijkheid, creativiteit en inventiviteit aan, en het vormt competente ingenieurs die op veel - zo niet alle - niveaus een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving. Dit programma maakt deel uit van Bruface, wat betekent dat het wordt georganiseerd door de Vrije Universiteit Brussel samen met de Université Libre de Bruxelles. Hierdoor kunnen studenten de aangrenzende infrastructuren van beide instellingen gebruiken en krijgen ze de mogelijkheid om in een multiculturele context te studeren.

De cursus is gericht op het vormen van ingenieurs die zijn aangepast aan de werkelijke behoeften van onze samenleving. Ze hebben ook een breed overzicht van de impact van elektronica en informatica op de industrie, op economie en op de wereldwijde handel en commercie.... [-]


Master of Science in electrical and computer engineering

University of Arizona
Online Campus Deeltijd 18 - 24 maanden September 2019 Verenigde Staten Tucson +1 more

De Master of Science (MS) in Electrical and Computer Engineering is ontworpen met de input van marktleiders en wordt geleid door deskundige faculteit om u te helpen deze kritische vaardigheden te verwerven en de weg te banen naar een veelbelovende toekomst. Dit programma is zowel op de campus als online beschikbaar. [+]

Dit programma is zowel op de campus als online beschikbaar.

Naarmate de technologie in een verbazingwekkend tempo evolueert, zullen vakbekwame ingenieurs die innovatieve oplossingen voor opkomende problemen kunnen vinden - zowel bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën als bij het verbeteren van oude problemen - zichzelf op de wereldmarkt consequent veeleisend vinden. De Master of Science (MS) in Electrical and Computer Engineering is ontworpen met de input van marktleiders en wordt geleid door deskundige faculteit om u te helpen deze kritische vaardigheden te verwerven en de weg te banen naar een veelbelovende toekomst.

Het programma is perfect geschikt voor werkende ingenieurs die een meer ontwerpgerichte rol willen spelen en een centrale rol willen spelen in de creatie en planning van nieuwe technologieën. Door het flexibele, aanpasbare curriculum hebt u de mogelijkheid om uw cursussen te richten op de vakgebieden die u het meest interesseren, van communicatie en signaalverwerking tot geavanceerde computersystemen en netwerken. U kunt ervoor kiezen om u te specialiseren in een van de volgende gebieden, door een gericht academisch plan in te dienen dat past bij uw doelen:... [-]


MSc in Electrical Engineering

Engineering & Computer Science Syracuse University
Campus Voltijd Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Syracuse

Elektrotechniek is gebaseerd op wetenschappelijke principes die de beweging van geladen deeltjes regelen via geleiders, halfgeleiders of zelfs een vacuüm. [+]

Elektrotechniek is gebaseerd op wetenschappelijke principes die de beweging van geladen deeltjes regelen via geleiders, halfgeleiders of zelfs een vacuüm. Deze verschijnselen kunnen worden toegepast in een verscheidenheid aan toepassingen zoals draadloze, optische of satellietcommunicatie, besturing van robots, radio- en televisie-uitzendingen, ontwikkeling van micro-elektronica voor computers en analoge schakelingen, en ontwikkeling van instrumenten die helpen bij de diagnose en behandeling van ziekten .

De masteropleiding elektrotechniek legt de nadruk op beheersing van het kennisgebied en enige bekendheid met verwante gebieden. Het is afgestemd op de behoeften van het individu met bepaalde algemene beperkingen die door de faculteit zijn vastgesteld. Het MSEE-programma bestaat uit ten minste 30 credits buiten de BS-graad. Een proefschrift is optioneel. Studenten die geen BS-diploma in elektrotechniek hebben, zijn verplicht om specifieke aanvullende cursussen op het niveau van niet-gegradueerden of afgestudeerden te volgen om hun tekortkomingen te verhelpen.... [-]


Meesters van de wetenschap in de elektrotechniek

California Polytechnic State University, San Luis Obispo
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Verenigde Staten San Luis Obispo

De missie van de Electrical Engineering Department is om studenten op te leiden om excellentie in het vakgebied van elektrotechniek te bereiken en leren ze om hun opleiding om praktische problemen op een sociaal verantwoorde manier op te lossen toe te passen. Studenten worden voorbereid op een loopbaan van de dienstverlening, leiderschap, en onderscheid in een breed scala van techniek en andere aanverwante gebieden met behulp van een participatieve, leren-door-doen, en 'hands-on' laboratorium, project, en design gerichte aanpak. Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan levenslang leren als essentieel in de aanwezigheid van de steeds toenemende tempo van de technologische veranderingen. [+]

Cal Poly graduate onderwijs

Over het programma

De missie van de Electrical Engineering Department is om studenten op te leiden om excellentie in het vakgebied van elektrotechniek te bereiken en leren ze om hun opleiding om praktische problemen op een sociaal verantwoorde manier op te lossen toe te passen. Studenten worden voorbereid op een loopbaan van de dienstverlening, leiderschap, en onderscheid in een breed scala van techniek en andere aanverwante gebieden met behulp van een participatieve, leren-door-doen, en 'hands-on' laboratorium, project, en design gerichte aanpak. Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan levenslang leren als essentieel in de aanwezigheid van de steeds toenemende tempo van de technologische veranderingen.... [-]


Master of Electrical Engineering (Leuven)

KU Leuven: Faculty of Engineering Science
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar September 2019 België Leuven +1 more

[+]

De faculteit heeft ook uitstekende professionele banden met de industrie leiders.

Doelstellingen Afhankelijk van de gekozen optie, de student heeft een grondige kennis van één van de volgende gebieden: Elektronica en geïntegreerde schakelingen, met de nadruk op het ontwerpen van elektronische componenten en systemen. Embedded systemen en multimedia, met de nadruk op het ontwerpen van toepassingen van elektronische systemen. Kan creatief toe te passen, uit te breiden, te verdiepen en kennis van verschillende domeinen van de elektrotechniek te integreren. Kan zelfstandig de kennis en technologische positie nodig in het probleemoplossend proces te verwerven. Is in staat om zelfstandig te vinden, verwerken en evalueren literatuur en technische handleidingen. Is in staat om te synthetiseren, de oprichting van een onderzoeksplan en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor een realistische probleem (van een meer complexe aard), met inachtneming van de systeemgrenzen. Kan kritisch onderzoeksresultaten te evalueren. Bezighoudt andere disciplines in de studie, waar nodig. [-]

Elektrotechniek

International Accelerator
Campus Voltijd Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Boston

Elektrotechniek is een professionele engineering discipline die zich bezighoudt met de studie, het ontwerp en de toepassing van elektrische en elektromagnetische componenten, systemen en toepassingen. De toegenomen vraag in de behuizing, automotive, defensie en afnemende sectoren zal de groei van het veld, en de vraag naar elektrische ingenieurs in de toekomst brandstof. [+]

elektrotechniek

Stel je voor dat een deel van de bouw van een satelliet die u ziet ook daadwerkelijk te gaan in de ruimte. Eerstejaars student Karina Quintana bijgewoond Professor Wilmer Arellano's Techniek Oriëntatie Klasse in de herfst van 2012. Het experiment was een buitenschoolse activiteit voor EGN-1002 klasse en Karina nam de uitdaging aan.

Het idee zou de satelliet passief af te stemmen en laat foto nemen. Blijkt uit de video, die niet alleen de ingebouwde magneet lijn de as van de satelliet - volgens het magnetische noorden - maar het zou ook draaien de satelliet op de as. Deze satelliet zal gaan in de ruimte van dit jaar.

Geïnteresseerd in wat hier op aarde? Er zijn tal van carrièremogelijkheden in het veld.... [-]


MSc in Electrical Engineering

Frederick University
Campus Voltijd Deeltijd 18 - 36 semesters February 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Het programma richt zich op vier specialisaties van de discipline elektrotechniek. De vier specialisaties zijn communicatiesystemen, energiesystemen, besturingssystemen en computertechnologie. Elke specialisatie vereist een andere reeks verplichte en technische keuzevakken. [+]

specialisatie

Het programma richt zich op vier specialisaties van de discipline elektrotechniek. De vier specialisaties zijn:

Communicatie systemenPower SystemsControlesystemenComputertechniek

Elke specialisatie vereist een andere reeks verplichte en technische keuzevakken.

De instructietaal is Engels.

Belangrijkste leerresultatenPas de juiste wiskundige, wetenschappelijke en technische methoden toe en gebruik computersoftware om engineering met betrekking tot hun specialisatie op te lossen.Gebruik de modernste ontwerpautomatiseringssoftware en hardwaretools, evenals laboratoriumapparatuur om elektrische systemen met betrekking tot hun specialisatie te ontwerpen en te evalueren.Gebruik van analytische methoden en modelleringstechnieken om elektrische systemen en componenten te evalueren in termen van algemene kwaliteitsattributen en mogelijke compromissen die binnen het gegeven probleem worden gepresenteerd.Toepassen van kennis en oplossen van problemen gerelateerd aan de voorhoede van kennis op het gebied van hun specialisatie en op de opkomende technologieën.Ophalen en analyseren van informatie uit verschillende bronnen, waaronder het ophalen van informatie via databases en online computeronderzoeken.Blijk geven van competentie in mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, evenals in het gebruik van relevante computertechnologieën en hulpmiddelen.Beroepsprofielen van de afgestudeerden... [-]

MSc in Electronic and Electrical Engineering

Swansea University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Swansea +1 more

Als student op de masteropleiding in elektronische en elektrotechniek, ontwikkel je specialistische vaardigheden die aansluiten bij de onderzoeksinteresses van het College of Engineering en de behoeften van de elektronica-industrie weerspiegelen. [+]

Als student op de masteropleiding in elektronische en elektrotechniek, ontwikkel je specialistische vaardigheden die aansluiten bij de onderzoeksinteresses van het College of Engineering en de behoeften van de elektronica-industrie weerspiegelen.

Belangrijkste kenmerken

De MSc elektronische en elektrotechnische cursus behandelt het vermogen om de opgedane kennis creatief en effectief toe te passen ten behoeve van het beroep, om een ​​werkprogramma efficiënt te plannen en uit te voeren en om op eigen initiatief te verbeteren je vaardigheden en kennis tijdens je carrière.

Industriestandaard apparatuur, zoals een scanning tunneling-microscoop voor atomisch schaalonderzoek of een hp4124 parameteranalysator voor vermogensapparaten, wordt gebruikt voor simulatie, implementatie en communicatie.... [-]


Master of Science in elektrotechniek

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 3 jaar September 2019 Verenigde Staten Washington D.C. +1 more

Dit programma is bedoeld om studenten te helpen bij het begrijpen en toepassen van de principes van elektrotechniek op diverse gebieden, zoals communicatie, elektriciteit, energie en nanotechnologie. [+]

Programma overzicht

Dit programma is bedoeld om studenten te helpen bij het begrijpen en toepassen van de principes van elektrotechniek op diverse gebieden, zoals communicatie, elektriciteit, energie en nanotechnologie.

Toegepast elektromagnetismeTelecommunicatie en netwerkenKracht en krachtMaster of Science in elektrotechniek

Voor geaccrediteerde uren: 30Andere vereisten:

Aandachtsgebieden

Toegepast elektromagnetisme

Verplichte vereiste

ECE 6020 toegepast elektromagnetismeECE 6065 SeminarMagnetrontechniek

Een van de volgende:

ECE 6720 Remote SensingECE 6725 Elektromagnetische straling en verspreidingECE 6730 Wave in willekeurige mediaNumeriek elektromagnetismeECE 6750 Inleiding tot radarsystemenECE 6760 Modeling propagation in draadloze communicatieECE 6765 Fotonica en optische vezelsECE 6770 Toegepast magnetisme... [-]

Master in elektrotechniek

University of Applied Sciences Upper Austria
Campus Voltijd 4 semesters October 2019 Oostenrijk Wels Steyr Hagenberg im Mühlkreis Linz België Gent +5 more

Nieuwe technologieën zoals elektrische auto's of hernieuwbare en ecologische energievoorzieningssystemen vereisen fundamenteel onderzoek in elektrische (energie) engineering. DC-netten (gebruikt in batterijen, waterstofsystemen, of om elektrische energie op een milieuvriendelijke manier te verdelen en te vervoeren met kabelroosters), elektrische auto's en vermogenselektronica zijn de nieuwste technologieën die een groene en milieuvriendelijke energievoorziening willen bieden. Het introduceren van intelligentie (SMART-technologie) in onze stroomvoorziening verlaagt de kosten en verhoogt de betrouwbaarheid en toegankelijkheid voor de eindconsument. In een notendop, dit programma zal de pioniers opleiden die nodig zijn om de elektrische energievoorziening toekomstbestendig te maken. Zij zullen de toekomst pionieren! [+]

Nieuwe technologieën zoals elektrische auto's of hernieuwbare en ecologische energievoorzieningssystemen vereisen fundamenteel onderzoek in elektrische (energie) engineering. DC-netten (gebruikt in batterijen, waterstofsystemen, of om elektrische energie op een milieuvriendelijke manier te verdelen en te vervoeren met kabelroosters), elektrische auto's en vermogenselektronica zijn de nieuwste technologieën die een groene en milieuvriendelijke energievoorziening willen bieden. Het introduceren van intelligentie (SMART-technologie) in onze stroomvoorziening verlaagt de kosten en verhoogt de betrouwbaarheid en toegankelijkheid voor de eindconsument. In een notendop, dit programma zal de pioniers opleiden die nodig zijn om de elektrische energievoorziening toekomstbestendig te maken. Zij zullen de toekomst pionieren!... [-]


Master of Science in de toegepaste engineering - Elektrisch (MS) - Online

Kennesaw State University
Online Voltijd Deeltijd January 2019 Verenigde Staten Kennesaw

De Master of Science in de toegepaste technologie - Elektrische opleiding wordt aangeboden om tegemoet te komen aan de behoeften van personen die geavanceerde studies in moderne elektrische, elektronische of computertechnologieën willen volgen om hun persoonlijke of professionele doelen te bereiken. Het programma combineert toepassingen en theorie om afgestudeerden voor te bereiden op een breed scala aan carrièremogelijkheden. De mate wordt volledig online aangeboden om studenten de flexibiliteit te bieden om hun leven, carrière en educatieve doelen te beheren. [+]

MS in Applied Engineering - Elektrotechniek

De opleiding MS in Applied Engineering wordt aangeboden om tegemoet te komen aan de behoeften van personen die geavanceerde studies in moderne elektrische, elektronische of computertechnologie en -technologieën willen volgen om hun persoonlijke of carrièredoelen te bereiken. Afgestudeerden van de Master of Science in Applied Engineering-Electrical zullen in staat zijn om:

Demonstreer een vaardigheid om wiskunde toe te passen op geavanceerde engineering-gerelateerde problemen.Ontwerp en voer experimenten uit en analyseer en interpreteer de resultaten.Bewijs een vaardigheid om technische problemen te identificeren, formuleren en op te lossen.Demonstreer een vermogen om te communiceren in mondelinge, schriftelijke en multimedia-indelingen.Ontwerp experimenten met behulp van geluidstechnische principes.Erken een behoefte aan levenslang leren.Demonstreer het vermogen om geluidstechnische principes te gebruiken om sociaaleconomische problemen aan te pakken.... [-]