MASTERSTUDIES

2 MSc's in Ecosystemen 2020

Een Master of Science is een graduaat die vaak voltijdstudenten één of twee jaar kost om te voltooien. Studenten moeten een bachelordiploma hebben voordat ze aan het programma beginnen.

Wat is een MSc in Ecosystems? Dit vakgebied kijkt naar onderzoek, sociale wetenschappen, het leven en fysieke aspecten die het behoud van het ecosysteem beïnvloeden. Sommige universiteiten kunnen een holistische benadering van deze studie hanteren, terwijl andere universiteiten studenten in wetenschap en sociale wetenschappen kunnen betrekken. Van studenten kan worden verwacht dat zij lezingen bijwonen, deelnemen aan onderzoeksprojecten en complete papers schrijven. De cursussen die voor dit vakgebied vereist zijn, kunnen van universiteit tot universiteit verschillen, maar kunnen ook ecosysteemonderzoek en biogeochemie, biodiversiteit en ecosystemen, evolutionaire en ecologische grondslagen van biodiversiteit, onderzoeksontwerp en gegevensanalyse omvatten.

In de loop van dit onderwijs leren studenten hoe ze beslissingen moeten nemen, communiceren en analyseren. Deze vaardigheden zijn nuttig in potentiële wetenschappelijke loopbanen en ze kunnen ook het dagelijkse leven gemakkelijker maken. Met deze graad kunnen studenten in aanmerking komen voor een hoger startsalaris.

Voordat mensen zich aanmelden voor een programma, moeten ze meer te weten komen over de mogelijke kosten. Het collegegeld kan verschillen van school tot school en van jaar tot jaar.

Dit studiegebied kan studenten voorbereiden op een breed scala aan banen. Veel studenten werken uiteindelijk op een wetenschappelijk gebied, maar anderen kunnen ervoor kiezen hun overdraagbare vaardigheden te gebruiken als bedrijfsleiders of beleidsmakers. Enkele carrièremogelijkheden zijn ecologische onderzoeker, milieuagent, ecosysteemingenieur, ecologische consultatiespecialist en hoogleraar. Dankzij de vaardigheden en kennis die is opgedaan via een MSc in Ecosystems, kunnen deelnemers er ook voor kiezen hun opleiding te volgen voordat ze bij het personeelslid gaan werken.

Waar kunnen studenten een MSc in Ecosystems ontvangen? Veel scholen over de hele wereld bieden programma's op dit gebied, hetzij op de campus of online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

2 Resultaten in Ecosystemen Filter

Master in ecologie, monitoring en beheer van ecosystemen (EMME)

Université Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
19 jun 2020
Engels
Campus

De Master in Conservation Biology, specialisatie Ecologie, Monitoring en Management van Ecosystemen beoogt een kritisch en conceptueel gebaseerd begrip te bieden van structuur ...

Lees meer

MSc in fysische geografie en ecosysteemwetenschappen

Lund University
MSc
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Met dit programma kunt u eersteklas theoretische en praktische vaardigheden opdoen in complexe vraagstukken en technische systemen op het gebied van milieu- en klimaatverander ...

Lees meer