Filter
Masters of Science
Botswana

Vind Master of Science Opleidingen in Economische studies in Botswana

Een Master of Science of een Master's degree in Science is een academische graad van universiteiten in vele landen geleverd. Een Master of Science is een populaire keuze na het voltooien van een bachelordiploma.

Economie en administratie is een hybride werkveld waarin professionals worden opgeleid in zowel macro- als micro-economie. Analyse van de geschiedenis en inzicht in economische principes, samen met kennis van financiën, openbaar beleid en zakelijke onderwerpen, stellen experts in staat om korte en lange termijn aanbevelingen te doen.  

Botswana ligt in Zuid-Afrika en heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt bij de ontwikkeling van het hoger onderwijs. De ontdekking van diamanten aanzienlijk meer inkomsten voor de natie, en een groot deel van deze inkomsten is doorgesluisd naar de verbetering van scholen en universiteiten.

Master of Science Opleiding in Economische studies in Botswana

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Economische studies, Botswana

Graden
Plaats
Botswana
Studievorm
Tempo
Andere opties binnen dit vakgebied:
Botswana International University Of Science And Technology

Het programma (door cursussen en proefschrift) is voor de student die een diepe interesse heeft in en een aanzienlijke vaardigheid in het toepassen van statistieken in de ... [+]

Het programma (door cursussen en proefschrift) is voor de student die een diepe interesse heeft in en een aanzienlijke vaardigheid in het toepassen van statistieken in de omgeving van vandaag.

[-]
Botswana Palapye
September 2019
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands