$close

Filters

Resultaten weergeven

MSc Opleidingen in Economische studies in Albanië

De MSc, of Master of Science, is een internationaal erkende academische graad die vaardigheid en kennis van een bepaald onderwerp of veld geeft. De meeste MSc programma's duren ongeveer vier jaar af te ronden, waarna een aantal toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen verder op in de klas. Economie en administratie, een spannend en uniek vakgebied, omvat de studie van zowel de… Meer informatie

De MSc, of Master of Science, is een internationaal erkende academische graad die vaardigheid en kennis van een bepaald onderwerp of veld geeft. De meeste MSc programma's duren ongeveer vier jaar af te ronden, waarna een aantal toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen verder op in de klas. 

Economie en administratie, een spannend en uniek vakgebied, omvat de studie van zowel de grotere economie als van individueel gedrag binnen die economie. Een gevorderde kennis van economie plus opleiding in bedrijfsleven, financiën en overheidsbeleid bieden veel carrièrekansen voor deskundigen om te werken voor organisaties in zowel de publieke als de private sector .

Dit land is een ander huis van de kwaliteit van het hoger onderwijs onderwijs van de verschillende universiteiten vanuit de Universiteit van Albanië. Het land heeft ook wetten uitgevaardigd die ervoor zorgen dat iedere universiteit is uitgerust met het leren van faciliteiten zoals bibliotheek onder anderen.

Master of Science Programma in Economische studies in Albanië

Lees Minder
Lees meer over studeren in Albanië
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
University of New York - Tirana (UNYT)
Tirana, Albanië

De MSc in Finance en Accounting programma is ontworpen voor afgestudeerden die hun expertise in financiën of boekhouding willen verlengen.

De MSc in Finance en Accounting programma is ontworpen voor afgestudeerden die hun expertise in financiën of boekhouding willen verlengen. -
MSc
Voltijds
Deeltijd
Engels
sep 2022
Campus