Master of Science in Economie

Beste 181 Graduate Studies in Economie 2019

Economie

Een Master of Science of MSc is de volgende stap in een postsecundair onderwijs in een vakgebied dat zich meestal richt op wetenschap en wiskunde. In het algemeen duurt het ongeveer twee jaar voltijds om een ​​dergelijk programma te voltooien.

Wat is een MSc in Economics? Dit studieprogramma omvat markten en de krachten die hen beïnvloeden. Het omvat vraag en aanbod, maar ook belastingen, handelsbeleid en trends. De studie van die facetten van productie en consumptie kan mensen helpen de overdracht van rijkdom en schulden te begrijpen en een positieve invloed daarop te hebben. Economie kan ook de studie van besluitvorming worden genoemd, omdat het doel van veel programma's is om markten goed te reguleren om de beste resultaten te bereiken.

De voordelen van een MSc in Economics zijn verreikend. Niet alleen zul je waarschijnlijk vaardigheden leren, zoals het toepassen van historische trends tot op de dag van vandaag om de marktomstandigheden nauwkeurig te voorspellen, maar je kunt ook persoonlijke financiële vaardigheden en tijdmanagement leren. Deze vaardigheden kunnen u zowel in uw persoonlijke leven als in uw professionele leven helpen.

De kosten van een opleiding verschillen per locatie en op school. Neem contact op met uw school om een ​​schatting te maken van de uitgaven die specifiek zijn voor uw programma.

Loopbanen in de economie variëren van het volledige spectrum. U kunt ervoor kiezen om in de privésector te werken, bijvoorbeeld als effectenmakelaar of adviseur voor persoonlijk vermogen. Overheidsfuncties zijn ook beschikbaar met een masterdiploma; financieel adviseurs hebben vaak een grote invloed op het belasting- en handelsbeleid. Je kunt er ook voor kiezen om als consultant of adviseur voor jezelf in zee te gaan. Het onderwijsgebied biedt ook opties, zoals je zou kunnen kiezen om te werken aan personeel van een universiteit als hoogleraar of misschien je gedachten publiceren in een handelspublicatie of online.

Scholen over de hele wereld bieden opleidingen aan met inbegrip van MSc in Economics, zowel in een traditionele klasomgeving als online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Msc in de maritieme economie en logistiek (mel)

MEL Erasmus Center for Maritime Economics & Logistics
Campus Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden October 2019 Nederlanden Rotterdam +1 more

De MSc in Maritime Economics and Logistics (MEL) is gericht op het snel volgen van veelbelovende jonge professionals in de leiders van morgen in het bedrijfsleven en de overheid. De opleiding bereidt deskundigen met moderne economische en management tools voor efficiënte besluitvorming, hen tegelijkertijd met methoden, concepten en theorieën om hen in staat te begrijpen en te analyseren, op een holistische en multidisciplinaire manier, de complexiteit van de mondiale maritieme supply chains. [+]

Het programma weerspiegelt MEL's holistische en geïntegreerde aanpak bij het aanpakken van de complexe onderlinge verbondenheid van de mondiale maritieme supply chains. Naast de MEL vakken, het programma legt aanzienlijke nadruk op methoden en analytische vaardigheden ontwikkeling. Ook de MEL thesis speelt een grote rol in het curriculum.

Onderscheidende kenmerken van het programma - Het overbruggen van theorie naar praktijk - worden de MEL Evenementen (sociaal / culturele integratie); Bedrijfsbezoeken (in situ ervaring); Professional Development Courses (praktische toepassingen van de theorie); en de Distinguished Lecture Series.

leerdoelen

De MSc in Maritime Economics and Logistics (MEL) is gericht op het snel volgen van veelbelovende jonge professionals in de leiders van morgen in het bedrijfsleven en de overheid. De opleiding bereidt deskundigen met moderne economische en management tools voor efficiënte besluitvorming, hen tegelijkertijd met methoden, concepten en theorieën om hen in staat te begrijpen en te analyseren, op een holistische en multidisciplinaire manier, de complexiteit van de mondiale maritieme supply chains. Op deze manier worden MEL afgestudeerden naar verwachting in staat om te handelen en beslissingen te nemen, met leidinggevende stijl en vastberadenheid, onder complexe en onzekere omstandigheden, in een wereldwijde economische en sociale omgeving.... [-]


MSc in Economics

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg
Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Zweden Gotenburg

De Master of Science in Economics is een praktijkgerichte opleiding die analytische hulpmiddelen combineert met beleidstoepassingen. Het programma is ontworpen om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar professionals met vaardigheden van topkwaliteit in de particuliere sector, maar ook in internationale organisaties en de publieke sector, in Zweden en de rest van de wereld. [+]

Voertaal: Engels

De Master of Science in Economics is een praktijkgerichte opleiding die analytische hulpmiddelen combineert met beleidstoepassingen. Het programma is ontworpen om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar professionals met vaardigheden van topkwaliteit in de particuliere sector, maar ook in internationale organisaties en de publieke sector, in Zweden en de rest van de wereld. Een recente studie toonde aan dat de arbeidsparticipatie van studenten met een gevorderde niet-gegradueerde economie in Göteborg bijna 100 procent bedroeg. Het grootste deel werkt in de privésector en velen van hen werken in het buitenland. De meeste afgestudeerden hebben vergevorderde posities waar ze gebruik maken van de vaardigheden die ze tijdens hun studie hebben bereikt.... [-]


Master of Science in kwantitatieve economie

California Lutheran University
Online Campus Voltijd Deeltijd 36 uur Verenigde Staten Thousand Oaks Westlake Village +2 more

De Master of Science in Kwantitatieve Economie (MSQE) diploma benadrukt praktische toepassingen en interactief leren, met inbegrip van nauwe samenwerking met leden van een world-class faculteit economie en forecasting team. [+]

Overzicht

De Master of Science in Kwantitatieve Economie (MSQE) diploma benadrukt praktische toepassingen en interactief leren, met inbegrip van nauwe samenwerking met leden van een world-class faculteit economie en forecasting team.

Feiten op een rij Studenten kunnen starten in augustus of januari van elk jaar.

Ons programma heeft een intense kwantitatief element, met inbegrip van meer econometrie, financiële economie en de theorie dan de programma's de meeste masteropleidingen. De econometrie curriculum bevat unieke prognose en modellering componenten die waardevolle hands-on bieden toepassing van de theorie.

Sterk als

De Master of Science in Kwantitatieve Economie is gerangschikt 3e in de natie voor kwantitatieve economie programma's die door de Financial Engineer.... [-]


MSc Toegepaste Economie

University of Bath
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Claverton Down

Onze MSc Applied Economics is een pakket van cursussen die worden gegeven en die een grondige training bieden in alle belangrijke aspecten van de economie. [+]

Krijg een sterke basis in geavanceerde economie en neem uw kennis een belangrijke stap verder door deze toe te passen op het gebied dat u het meest interesseert.

Onze MSc Applied Economics is een pakket van cursussen die worden gegeven en die een grondige training bieden in alle belangrijke aspecten van de economie.

Beginnend met een uitgebreide opfriscursus in essentiële wiskundige en economische vaardigheden, zul je een geavanceerde opleiding krijgen in de analyse van problemen in toegepaste micro-economie, macro-economie, econometrie en strategische besluitvorming.

Het belangrijkste is dat u dan de mogelijkheid hebt om de cursus af te stemmen op het gebied van zaken of beleid waarin u het meest bent geïnteresseerd, waardoor u extra expertise en een voorsprong krijgt wanneer u werk op dat gebied zoekt.... [-]


MSc Economics

University of Sussex Business School
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Brighton +1 more

Krijg de vaardigheden en kennis in toegepaste economie om een ​​succesvolle, beleidsgerichte econoom te worden in overheid of internationale organisaties, of op universiteiten. [+]

Belangrijke informatie Duur: 1 jaar fulltime,Startdatum: september 2019Solliciteer op: 1 augustus (internationaal), 1 september (UK / EU)

Krijg de vaardigheden en kennis in toegepaste economie om de vaardigheden en kennis in toegepaste economie te verwerven om een ​​succesvolle, beleidsgerichte econoom te worden in overheid of internationale organisaties, of op universiteiten.

Veel van wat je gaat studeren staat in de voorhoede van de economische discipline in termen van theorie, empirische methoden en beleidstoepassingen.

Je hebt de mogelijkheid om drie maanden stage te lopen bij een internationale organisatie of als onderzoeksassistent aan een universiteit.

Waarom kiezen voor deze cursus?Top 50 van Business and Economics ( Times Higher Education World University Rankings 2018).86% van ons onderzoek in Economie en Econometrie werd beoordeeld als uitstekend of zeer aanzienlijk qua bereik en belang (REF 2014).Maak je klaar voor carrièremogelijkheden in de overheid, financiën en de academische wereld.Pathway naar doctoraalstudie... [-]

MSc in Economics

Norwegian University of Life Sciences NMBU
Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Noorwegen As

Je studeert aan een van de toonaangevende scholen in economie van Noorwegen, met een internationale reputatie op het gebied van milieu-economie, energie-economie en ontwikkelingseconomie. [+]

Je studeert aan een van de toonaangevende scholen in economie van Noorwegen, met een internationale reputatie op het gebied van milieu-economie, energie-economie en ontwikkelingseconomie.

Waar kun je deze kwalificatie voor gebruiken?Economen hebben gespecialiseerde kennis over hoe de economie de samenlevingen en het welzijn van de bewoners beïnvloedt. Dit maakt economen goed geschikt om te werken aan kwesties in het milieubeleid, energiesystemen, ontwikkelingshulp, bedrijfsontwikkeling, handelsbeleid en algemeen economisch beleid. Economen zijn daarom veelgevraagd in de private en publieke sector, maar ook bij veel niet-gouvernementele organisaties.Wat ga je leren?

NMBU School of Economics and Business geeft je vaardigheden in economische analyse en brede inzichten over hoe economieën werken. Je krijgt een uitgebreide opleiding in economische theorie en analyse, in overeenstemming met nationale en internationale normen.... [-]


Master of Science in economie en politieke wetenschappen (EPS)

University of Milan
Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Italië Milaan

EPS is een internationale cursus die volledig in het Engels wordt gegeven met een hooggekwalificeerd interdisciplinair leertraject, waarbij geavanceerde analytische hulpmiddelen worden geïntegreerd in economie, politieke wetenschappen en kwantitatieve methoden. [+]

Cursusdoelen en -structuur

EPS is een internationale cursus die volledig in het Engels wordt gegeven met een hooggekwalificeerd interdisciplinair leertraject, waarbij geavanceerde analytische hulpmiddelen worden geïntegreerd in economie, politieke wetenschappen en kwantitatieve methoden.

De EPS-graad is een multidisciplinair programma dat een uitgebalanceerd aanbod van cursussen in economie en politieke wetenschappen en kwantitatieve methoden presenteert.

Gedurende het eerste jaar worden studenten opgeleid in geavanceerde algemene instrumenten van de drie disciplines, terwijl in het II-jarige onderwijs de nadruk ligt op geavanceerde onderwerpen in de domeinen van internationale economie en politiek.... [-]


Economics and International Business

Loughborough University School of Business and Economics
Campus Voltijd 1 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Loughborough

[+]

TOEFL met een totale score van 92, en geen sub test score lager dan 22

Verdere Loopbaanperspectieven

Afgestudeerden zullen worden uitgerust voor een carrière in het internationale bedrijfsleven, management en strategie consulting, en de industrie. Potentiële loopbaan bestemmingen voor het internationale bedrijfsleven economen onder beheer in multinationale ondernemingen, internationale organisaties, brancheorganisaties en het bedrijfsleven en internationaal georiënteerde overheidsdiensten.

[-]

Meesters in sociaal-ecologische economie en beleid

WU - Vienna University of Economics and Business
Campus Voltijd October 2019 Oostenrijk Wenen

De masteropleiding "Socio-Ecological Economics and Policy" is een vier-semester-programma en vereist 120 ECTS-punten om een ​​diploma te behalen. Afgestudeerden zijn bekroond met een Master of Science (WU) graad, die wordt afgekort als MSc (WU). [+]

SEEP (Sociaal-Ecologische Economie en Beleid) is een innovatief, internationaal uniek programma dat de deelnemers rust met de nodige theoretische achtergrond en feitelijke informatie over de onderling verbonden dynamiek van de economische en sociale systemen en de fysieke omgeving. Het programma maakt het ook mogelijk de deelnemers op verschillende probleemsituaties te begrijpen en te gebruiken passende analytische instrumenten te nemen aan besluitvormingsprocessen en langere termijn beleid op meerdere ruimtelijke niveaus. De sterke interdisciplinaire achtergrond verworven binnendringen rust afgestudeerden met de vaardigheden om een ​​leidende rol te spelen bij het oplossen van de kritieke economische, ecologische en sociale problemen van de 21ste eeuw.... [-]


Master of Science in de internationale economie en financiën bij Universiteit van Valparaiso

American Consortium of Universities (INTERLINK)
Campus Voltijd 18 maanden September 2019 Verenigde Staten Valparaiso

De Master of Science in International Economics and Finance (IEF) biedt studenten met theoretische en analytische opleiding in de economische, financiële, culturele en bestuurlijke aspecten van de wereldwijde bedrijfsleven en de handel. Deze 37-credit programma is bedoeld voor internationale en Amerikaanse studenten op zoek naar vaardigheden te ontwikkelen om effectief strategieën en beleid aanraden aan het hogere management besturingssysteem in een complexe mondiale zakelijke omgeving. [+]

De Master of Science in International Economics and Finance (IEF) biedt studenten met theoretische en analytische opleiding in de economische, financiële, culturele en bestuurlijke aspecten van de wereldwijde bedrijfsleven en de handel. Deze 37-credit programma is bedoeld voor internationale en Amerikaanse studenten op zoek naar vaardigheden te ontwikkelen om effectief strategieën en beleid aanraden aan het hogere management besturingssysteem in een complexe mondiale zakelijke omgeving. Het programma, dat in 18 maanden full-time cursussen kan worden afgerond, moet onderzoek op het gebied van financiën, statistieken en globale economische kwesties. Afgestudeerden van deze opleiding zal worden goed gepositioneerd om te werken in de profit, non-profit en overheid.... [-]


MSc Economics and Investment Banking

Nottingham Business School, Nottingham Trent University
Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Onze MSc Economics and Investment Banking-graad is ontworpen om u een gedegen inzicht te verschaffen in financiële economie, gedrag op financiële markten en financiëlemarktdeelnemers zoals investeringsbanken. Je bestudeert een reeks ideeën met betrekking tot economie, financiën en investeringen, die je naast de ontwikkeling van relevante vaardigheden en methoden, in staat stellen om economische en financiële problemen beter te analyseren en te begrijpen. [+]

Onze MSc Economics and Investment Banking-graad is ontworpen om u een gedegen inzicht te verschaffen in financiële economie, gedrag op financiële markten en financiëlemarktdeelnemers zoals investeringsbanken. Je bestudeert een reeks ideeën met betrekking tot economie, financiën en investeringen, die je naast de ontwikkeling van relevante vaardigheden en methoden, in staat stellen om economische en financiële problemen beter te analyseren en te begrijpen.

De nadruk ligt op het begrijpen van de factoren die van invloed zijn op consumptie- en productiekeuzes, inclusief die welke dagelijks worden gemaakt door degenen die in de financiële sector werken, wat van cruciaal belang is in de sterk gecaliniseerde en wereldwijd onderling afhankelijke economieën van vandaag.... [-]


MSc Finance

Warwick Business School
Campus Voltijd 12 maanden August 2019 Verenigd Koninkrijk Coventry

Ontdek de meest geavanceerde tools in finance en gebruik je economische achtergrond als springplank om je carrièremogelijkheden te vergroten [+]

Ontdek de meest geavanceerde tools in finance en gebruik je economische achtergrond als springplank om je carrièremogelijkheden te vergroten.

Deze cursus is ideaal voor jou als je al een sterke basis in de economie hebt, sterk gecementeerd bent en je kennis wilt leren toepassen om te financieren. U overweegt banen in de stad of op de kapitaalmarkten van uw eigen land, op gebieden als vermogensbeheer, bedrijfsfinanciering, handel, financiële regulering en economische en financiële advisering en centrale banken.

WBS profiteert van uitstekende banden met belangrijke financiële instellingen en werkgevers en deze cursus heeft geprofiteerd van aanbevelingen na overleg met de Bank of England, Goldman Sachs, Merrill Lynch en veel van onze alumni.... [-]


MSc in Economics

City University of London
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Krijg de grondige achtergrond in de theoretische, toegepaste en empirische economie die je nodig hebt om je voor te bereiden op een reeks carrièremogelijkheden in de industrie, de overheid en de academische wereld. [+]

Voor wie is het?

Deze cursus stelt u in staat om uzelf onder te dompelen in rigoureuze moderne economische opleidingen - hetzij direct na een bachelordiploma of als professional in het midden van de carrière. Je kunt ervoor kiezen om in de loop van een jaar fulltime te studeren of in de loop van twee jaar in deeltijd te studeren.

Doelen

Deze cursus geeft je een solide basis in micro-economie, macro-economie en econometrie terwijl je modules over financiën, regelgeving, gezondheidseconomie, gedragseconomie en ontwikkelingseconomie onderzoekt.

De Economics MSc helpt je:

Ontwikkel uw kritische en analytische vaardigheden in de economieBegrijp de moderne economische theorie, zowel op micro- als op macroniveauAnalyse van de sterke en zwakke punten van de relevante empirische en theoretische onderzoeksmethodologieOntwikkel je kennis van econometrische theorie en techniekenKritisch interpreteren van huidig ​​onderzoek op gebieden zoals gedrags- en experimentele economie, financiële economie, gezondheidseconomie, macro-economie, regulering en concurrentie, en ontwikkelingBereid je academisch voor op een carrière als professioneel econoom.... [-]

Master of Advanced Studies in Economics (Leuven)

KU Leuven: Faculty of Economics and Business
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar September 2019 België Leuven +1 more

De Master of Advanced Studies in Economics (MASE) is een geavanceerd Engelstalig programma dat een student met een initiële graduate economics degree verder meeneemt naar de onderzoeksgrens in de economie. [+]

De Master of Advanced Studies in Economics (MASE) is een geavanceerd Engelstalig programma dat een student met een initiële graduate economics degree verder meeneemt naar de onderzoeksgrens in de economie.

Waar gaat de 'Master of Advanced Studies in Economics' over?

De Master in geavanceerde studies in de economie biedt studenten een diepere kennis op specifieke toepassingsgebieden, biedt hen geavanceerde theoretische en empirische instrumenten om concrete economische problemen te analyseren en maakt hen bekend met de huidige onderzoekspraktijken in de economie.

De MASE biedt een keuze uit cursussen op graduaatniveau uit verschillende vakgebieden binnen de economie. Het doel van het programma is om u in staat te stellen een veelbelovend onderzoeksonderwerp te vinden en om u te stimuleren om uw eigen onderzoek over dit onderwerp te ontwikkelen. Dit onderzoek leidt tot het MASE-proefschrift, dat voor veel studenten uiteindelijk het eerste hoofdstuk van een proefschrift wordt.... [-]


Msc in internationaal economisch beleid en analyse

University of Westminster, Westminster Business School
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

De cursus is bedoeld om u te voorzien van een diepgaande kennis van en inzicht in de laatste ontwikkelingen in de economie, met de nadruk op praktische vaardigheden en ontwikkeling van de vaardigheden die nodig zijn door een werkgroep econoom. Het is specifiek gericht op mensen met een oprechte interesse in de toepassing van de economie om real-world situaties. [+]

Deze innovatieve cursus biedt zowel MSc en MA streams. Het is ontworpen om uw vermogen om economische analyse van toepassing op beleidskwesties en zakelijke problemen, die vaak dubbelzinnig en veelzijdig te ontwikkelen. Hoewel er een sterke theoretische kern, het verloop van het brandpunt natuurlijk sterk af van de praktische toepassing van technieken economische problemen en de ontwikkeling van het vermogen om de inzichten in de economische resultaten kunnen leiden. De cursus is gemaakt in samenwerking met de regering Economische Dienst (GES) - een belangrijke werkgever in de economie afgestudeerden in het Verenigd Koninkrijk. De Universiteit van Westminster is de enige Engels universiteit te hebben verzekerd van GES aanbevolen status van een postdoctorale opleiding in de economie. De cursus is bedoeld om u te voorzien van een diepgaande kennis van en inzicht in de laatste ontwikkelingen in de economie, met de nadruk op praktische vaardigheden en ontwikkeling van de vaardigheden die nodig zijn door een werkgroep econoom. Het is specifiek gericht op mensen met een oprechte interesse in de toepassing van de economie om real-world situaties. Evenals het verbeteren van uw vermogen om relevante economische principes bij de ondersteuning van het beleid en de strategie-ontwikkeling toe te passen, de cursus is gericht op uw vermogen om complexe problemen aan een breed publiek te communiceren ontwikkelen, je bewustzijn van belangrijke bronnen van economische en financiële gegevens, de problemen bij het uitvoeren van beleidsevaluatie en uw vermogen voor het zelfbewustzijn en de groep werken.... [-]