Master of Science in Economie

Beste 185 Graduate Studies in Economie 2018

Economie

Een Master of Science of MSc is de volgende stap in een postsecundair onderwijs in een vakgebied dat zich meestal richt op wetenschap en wiskunde. In het algemeen duurt het ongeveer twee jaar voltijds om een ​​dergelijk programma te voltooien.

Wat is een MSc in Economics? Dit studieprogramma omvat markten en de krachten die hen beïnvloeden. Het omvat vraag en aanbod, maar ook belastingen, handelsbeleid en trends. De studie van die facetten van productie en consumptie kan mensen helpen de overdracht van rijkdom en schulden te begrijpen en een positieve invloed daarop te hebben. Economie kan ook de studie van besluitvorming worden genoemd, omdat het doel van veel programma's is om markten goed te reguleren om de beste resultaten te bereiken.

De voordelen van een MSc in Economics zijn verreikend. Niet alleen zul je waarschijnlijk vaardigheden leren, zoals het toepassen van historische trends tot op de dag van vandaag om de marktomstandigheden nauwkeurig te voorspellen, maar je kunt ook persoonlijke financiële vaardigheden en tijdmanagement leren. Deze vaardigheden kunnen u zowel in uw persoonlijke leven als in uw professionele leven helpen.

De kosten van een opleiding verschillen per locatie en op school. Neem contact op met uw school om een ​​schatting te maken van de uitgaven die specifiek zijn voor uw programma.

Loopbanen in de economie variëren van het volledige spectrum. U kunt ervoor kiezen om in de privésector te werken, bijvoorbeeld als effectenmakelaar of adviseur voor persoonlijk vermogen. Overheidsfuncties zijn ook beschikbaar met een masterdiploma; financieel adviseurs hebben vaak een grote invloed op het belasting- en handelsbeleid. Je kunt er ook voor kiezen om als consultant of adviseur voor jezelf in zee te gaan. Het onderwijsgebied biedt ook opties, zoals je zou kunnen kiezen om te werken aan personeel van een universiteit als hoogleraar of misschien je gedachten publiceren in een handelspublicatie of online.

Scholen over de hele wereld bieden opleidingen aan met inbegrip van MSc in Economics, zowel in een traditionele klasomgeving als online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Master in Agricultural, Environmental and Resource Economics

University of Helsinki
Campus Voltijd 2 weken September 2018 Finland Helsinki

[+]

ondernemerschap op het platteland milieu en natuurlijke hulpbronnen.

Bovendien moet je studie ten minste 15 studiepunten van methodologische studies. De studies omvatten een praktische stage en seminars, en ze kunnen loopbaanoriëntatie en carrièreplanning bevatten.

Postdoctorale studie

Studietraject: Landbouweconomie

Studietraject: Environmental and Resource Economics

Collegegeld

Burgers van niet-EU / EER-landen die in het gebied geen permanente verblijfsstatus hebben en hun studie in het Engels volgen, zijn collegegeld verschuldigd. U kunt via de website van Studyinfo controleren op de FAQ of u al dan niet collegegeld moet betalen.

[-]

MSc Economics (MSE)

Singapore Management University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Singapore

Verwerven van de instrumenten voor het begrijpen van de micro- en macro-economische gevolgen van menselijke drijfveren, prikkels, beleid en instellingen. Leer hoe u economische, sociale en financiële gegevens verzamelt en analyseert, en ontwikkel een uitgebreid begrip van wereldwijde economische vraagstukken voor strategische besluitvorming. [+]

MSc Economics (MSE)Beheers de wereld van economie en economische gegevens.

Verwerven van de instrumenten voor het begrijpen van de micro- en macro-economische gevolgen van menselijke motieven, prikkels, beleid en instellingen. Leer hoe u economische, sociale en financiële gegevens verzamelt en analyseert, en ontwikkel een uitgebreid begrip van wereldwijde economische vraagstukken voor strategische besluitvorming.

De MSE biedt u een sterke kern van economische theorie en data-analytische vaardigheden, en onze 3 tracks bieden u de flexibiliteit om het programma aan te passen aan uw behoeften en interesses. De MSE is toegankelijk zonder voorafgaande economische opleiding.

APPLICATION CLOSES... [-]


M.Sc. In De Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid

University of Antwerp
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 België Antwerpen

Bestudeer het economisch beleid in een internationale context, met jonge academici uit verschillende landen en culturen. [+]

Dit graduate programma in het economisch beleid zal u helpen om het brede scala van problemen economische beleidsmakers worden geconfronteerd te analyseren en de achtergronden van de politieke besluitvorming te begrijpen. U ontvangt een gevorderde kennis van macro-economie, econometrie en filosofie van de economie te verwerven.

Deze master programma is een pre-ervaring M.Sc. in de toegepaste economische wetenschappen en richt zich op het economisch beleid. Geen eerdere werkervaring is vereist. De gemiddelde leeftijd van onze studenten is tussen de 21-25 jaar oud

[-]

Msc In Het Economisch Beleid

USI Università della Svizzera italiana
Campus Voltijd 3 semesters September 2018 Zwitserland Lugano

De MSc in economisch beleid (MEP) is een geavanceerd programma aangeboden door de Faculteit Economie aan de Università della Svizzera italiana. Het doel van de Master is om studenten te leren hoe de economische problemen op nationaal als internationaal niveau en analyseren hoe de meest geschikte beleidsinstrumenten te identificeren. In een warme ambiance en in nauwe interactie met de faculteit zullen de studenten worden uitgerust met de kwantitatieve methoden en de analytische tools die nodig zijn voor een succesvolle carrière als professionele econoom met een sterke oriëntatie beleid. De master zal ook rijden geïnteresseerde studenten in een PhD-programma. [+]

De MSc in economisch beleid (MEP) is een geavanceerd programma aangeboden door de Faculteit Economie aan de Università della Svizzera italiana.

Het doel van de Master is om studenten te leren hoe de economische problemen op nationaal als internationaal niveau en analyseren hoe de meest geschikte beleidsinstrumenten te identificeren. In een warme ambiance en in nauwe interactie met de faculteit zullen de studenten worden uitgerust met de kwantitatieve methoden en de analytische tools die nodig zijn voor een succesvolle carrière als professionele econoom met een sterke oriëntatie beleid. De master zal ook rijden geïnteresseerde studenten in een Ph.D programma.

Waarom MEP? Programma volledig in het Engels, met een sterke internationale oriëntatie International Faculty van USI en buitenland Gastcolleges van vooraanstaande beoefenaars Kansen voor kortlopend onderzoek assistent-posities voor de geselecteerde studenten Uitstekende professor-to-student ratio Doelen en inhoud ... [-]

MS In Internationale En Ontwikkelingseconomie

University of San Francisco - College of Arts & Sciences
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 3 jaar August 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

Het snelle tempo van de globalisering heeft de vraag naar professionals met training in internationale economie en economische ontwikkeling doen toenemen. Onze unieke Master of Science in Internationale en Ontwikkelingseconomie (IDEC) biedt studenten de kennis en vaardigheden om te begrijpen hoe marktkrachten kunnen worden ingezet om ontwikkelingslanden te helpen de cycli van armoede te doorbreken. [+]

Programma details

De Master of Science in Internationale en Ontwikkelingseconomie is een tweejarig programma waarin studenten elk semester drie tot vier lessen volgen, waaronder een veldonderzoeksproject in het buitenland gedurende de zomer. Studenten die in deeltijd willen gaan, kunnen het programma voltooien door gedurende drie jaar twee klassen per semester te volgen, door hun veldonderzoek in de zomer uit te voeren tussen het tweede en derde jaar van het programma.

Programma leerresultatenBegrijp de toepassing van moderne micro- en macro-economische theorieën op de belangrijkste problemen van economische ontwikkeling, handel en financiën, inclusief de analyse van marktfalen, armoedevallen, de structuur van incentives, het gebruik van speltheorie om institutioneel gedrag te modelleren, en open-economiemodellen van handel, migratie, directe buitenlandse investeringen, financiële markten en bepaling van wisselkoersen.Ontwerp en voer een veldwerk-gebaseerd onderzoeksproject uit, inclusief de vorming van een originele onderzoeksvraag, planning van een effectieve methodologie, ontwikkeling van veldprotocollen / meetinstrumenten en gegevensverzameling in een ontwikkelings- of overgangsland.Voer originele kwantitatieve empirische analyse uit van een internationaal of ontwikkelingseconomisch probleem. In het bijzonder moeten studenten in staat zijn om een ​​economische theorie uit te drukken in termen van een waarneembaar model; de juiste schattingsmethode voor het empirische model bepalen; gebruik statistische software om een ​​dergelijke schatting uit te voeren en interpreteer de resultaten op een zinvolle manier.Communiceer onderzoeksvinden schriftelijk en mondeling, inclusief de compilatie van een professioneel literatuuronderzoek, duidelijke presentatie van theoretische en empirische modellen, econometrische analyse en de relevantie van de belangrijkste bevindingen en implicaties van het onderzoek voor internationale en / of economische ontwikkelingstheorie en -beleid.... [-]

Master In De Gedragseconomie In Actie (MSC)

Middlesex University London
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Groot-Brittannië (UK) Online +2 more

Dit gloednieuwe MSc Natuurlijk, in zowel full-time en part-time opties, is de eerste van zijn soort in Europa en biedt een focus op zowel de theoretische aspecten en praktische toepassingen van behavioral economics. [+]

In de afgelopen tien jaar hebben technieken in behavioral economics door een groot aantal van zowel de private als de publieke sector organisaties toegepast. Deze omvatten de Bank of England, Coca-Cola, de Financial Conduct Authority, Google, HMRC, Hyundai, HSBC, Oxfam, VISA en de NHS, terwijl de concepten van behavioral economics schaal worden gebruikt in gebieden als marketing, orgaandonor framing, incentives om op te slaan, incentives om te besteden, behavioral gezondheid economie, enz. Er lijkt niet een aspect van het leven in welke toepassingen van behavioral economics zijn niet relevant zijn.

Dit gloednieuwe MSc Natuurlijk, in zowel full-time en part-time opties, is de eerste van zijn soort in Europa en biedt een focus op zowel de theoretische aspecten en praktische toepassingen van behavioral economics. Een drie maanden gedrags-project, dat in Middlesex kan worden voltooid, in het buitenland of op uw eigen werkplek, is slechts een van de elementen die de real-world toepassingen die een integraal onderdeel van de cursus zijn benadrukt.... [-]


MSc Toegepaste Economische Wetenschappen En Internationaal Economisch Beleid

Bergische Universität Wuppertal
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Duitsland Wuppertal

Dit masterprogramma is een evolutie van de CHE-ranking uitstekend gewaardeerd Master programma "Internationalisering en het economisch beleid (internationalisering en economisch beleid)". De focus van de masteropleiding is onderzoeksgericht: Geeft is een internationaal vergelijkend applicatie oriëntatie op basis van gedegen theoretische en methodologische grondslagen. [+]

Dit masterprogramma is een evolutie van de CHE-ranking uitstekend gewaardeerd Master programma "Internationalisering en het economisch beleid (internationalisering en economisch beleid)". De focus van de masteropleiding is onderzoeksgericht: Geeft is een internationaal vergelijkend applicatie oriëntatie op basis van gedegen theoretische en methodologische grondslagen.

In de studie van putten, zoals zijn mogelijk op het gebied van Internationale Economie, Arbeid Economie, Health Economics and Finance. Er is ook de mogelijkheid om een ​​onderzoeksgerichte stage af te ronden. De studenten krijgen een internationaal georiënteerde kennisoverdracht, onder meer door middel van bezoeken van de internationale instellingen (bijvoorbeeld ECB, IZA Europese Commissie, de OESO, WTO, ITU) is voltooid. De modules worden uitsluitend aangeboden in het Engels, ook in het Engels keuzevakken verschillende modules om uit te kiezen. De seminars en master's thesis kan worden geschreven in het Engels. De cursus kan geheel worden bestudeerd in het Engels en heeft de basis waarvan een Engels titel.... [-]


MSc In Economics

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg
Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Zweden Göteborg

De Master of Science in Economics is een praktijkgerichte opleiding die analytische hulpmiddelen combineert met beleidstoepassingen. Het programma is ontworpen om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar professionals met vaardigheden van topkwaliteit in de particuliere sector, maar ook in internationale organisaties en de publieke sector, in Zweden en de rest van de wereld. [+]

Voertaal: Engels

De Master of Science in Economics is een praktijkgerichte opleiding die analytische hulpmiddelen combineert met beleidstoepassingen. Het programma is ontworpen om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar professionals met vaardigheden van topkwaliteit in de particuliere sector, maar ook in internationale organisaties en de publieke sector, in Zweden en de rest van de wereld. Een recente studie toonde aan dat de arbeidsparticipatie van studenten met een gevorderde niet-gegradueerde economie in Göteborg bijna 100 procent bedroeg. Het grootste deel werkt in de privésector en velen van hen werken in het buitenland. De meeste afgestudeerden hebben vergevorderde posities waar ze gebruik maken van de vaardigheden die ze tijdens hun studie hebben bereikt.... [-]


Master in Law and Economics

Utrecht University
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Utrecht

[+]

De onderlinge afhankelijkheid van economie en recht staat centraal in het programma. Als afgestudeerde van dit programma ben je op een unieke manier voorbereid om te overbruggen wat een gemeenschappelijke kloof is tussen deze disciplines.

De Master of Law and Economics van de Universiteit Utrecht werd opgericht in antwoord op de toenemende eisen van internationale werkgevers voor multidisciplinaire experts in mededinging, regelgevingskwesties en governance. In het programma behandel je juridische en managementkwesties en de onderliggende economische theorieën achter gevallen als:

opleggen van de Europese Commissie van een boete € 1470000000 op Philips voor het bedienen van een kathodestraalbuis kartel; Terugtrekking van UPS van een deal € 5160000000 met TNT Express na de Europese regelgevers verplaatst naar de overname te blokkeren; ... [-]

Meester In Economie

HEC Management School - University of Liège
Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2018 België Leenheer

De Master's degree in economie, verkrijgbaar in twee specialisaties, Economie en Financiën en Economie en Maatschappij, biedt u hulpmiddelen die essentieel zijn om te analyseren en de problemen van de lokale en mondiale economie te begrijpen zijn. [+]

De Master's degree in economie, verkrijgbaar in twee specialisaties, Economie en Financiën en Economie en Maatschappij, biedt u

tools die essentieel om zijn te analyseren en de problemen van de lokale en mondiale economie te begrijpen wetenschappelijke kennis en kwantitatieve technieken om de economische, financiële en sociale problemen aan de hand van waargenomen feiten en gegevens te analyseren. Grootschalige digitalisering en de verschijning van de massale gegevens moeten steeds kwantitatief beheer van bedrijven, overheden en non-gouvernementele organisaties. Dit trainingsprogramma voor economen is een van de beste aangepast aan deze technologische ontwikkeling. een trainingsprogramma dat is gericht op analyse en interpretatie van gegevens om betere beslissingen en voorspellingen te doen een programma op basis van de expertise van HEC in de volgende gebieden: regionale economische ontwikkeling, concurrentie en innovatie, publieke economie en financiën. ... [-]

MSc In Economics

Lazarski University
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Polen Warschau

Economie is een fascinerende discipline, maar het is ook vrij veeleisend. Kennis van economie is essentieel om de steeds veranderende wereld van vandaag te begrijpen. [+]

Economie is een fascinerende discipline, maar het is ook vrij veeleisend. Kennis van economie is essentieel om de steeds veranderende wereld van vandaag te begrijpen.

Via dit programma zullen studenten hun vaardigheden en professionele interesse in economie ontwikkelen om belangrijke spelers in het bedrijfsleven te worden, ongeacht de geografische locatie van hun toekomstige baan, door zich te specialiseren in International Business Economics.

Afgestudeerden van Lazarski's economische programma's leren innovatieve benaderingen van zakelijke en financiële analyses, die ervoor zorgen dat ze voldoen aan de eisen van de moderne en dynamisch concurrerende markt.

Met excellente academici, afkomstig van de beste Poolse en buitenlandse universiteiten, die ervaring hebben met werken in hogere functies in het bedrijfsleven en het openbaar bestuur, zullen studenten van dit programma praktische analytische vaardigheden verwerven, kennis van de internationale markt, zij zullen leren over economische processen, financiële activiteiten, maar ook om hun kennis toe te passen in zakelijke en internationale omgevingen.... [-]


Master In De Wetenschap In De Economie (msc. Economie)

The Open University Of Tanzania
Online en Campus gecombineerd Deeltijd 15 maanden September 2018 Tanzania Dar Es Salaam

De Masters of Science in Economics (Msc Econ) wordt aangeboden door de Open University of Tanzania via haar nieuw opgerichte Center of Economics en Community Economic Development. De postdoctorale studie in de economie is uiterst belangrijk voor individuen die top strategische economische beslissingen nemen en die betrokken zijn bij het ontwerp, analyse, beoordeling en implementatie van het economisch beleid. [+]

De Masters of Science in de economie (Msc Econ) Wordt aangeboden door de Open Universiteit van Tanzania via haar nieuw opgerichte Center of Economics en Community Economic Development. De postdoctorale studie in de economie is uiterst belangrijk voor individuen die top strategische economische beslissingen nemen en die betrokken zijn bij het ontwerp, analyse, beoordeling en implementatie van het economisch beleid. De juiste dosering postdoctorale studie in de economie is daarom essentieel om de analytische competenties en de beste praktijken te verhogen en te versterken die steeds meer nodig zijn om complexe problemen op te lossen in dit moderne tijdperk van globalisering.

De doelstellingen van de Master of Science in Economics zijn:... [-]


Msc In Economie

Radboud University
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

De Master of Science in de economische wetenschappen aan de Radboud Universiteit biedt u meer dan alleen een Master's degree in Economics; Het is een studie die zou kunnen worden genoemd 'Economics Plus'. [+]

De masteropleiding in de economie aan de Radboud Universiteit biedt u meer dan alleen een Master's degree in Economics; het bevat relevante kennis uit aanverwante disciplines zoals psychologie en sociologie in het programma. Het programma biedt kleinschalig onderwijs en een persoonlijke benadering van onderwijs, aangezien alle docenten zijn makkelijk te benaderen. Een groot voordeel van dit programma is de sterke methoden oriëntatie, wat belangrijk is voor ons begrip van de wereld van de economie en het bedrijfsleven te vergroten.

Een TOEFL score van ≥90, met subscores niet lager dan 18 [-]

Ms Internationaal Beleid

Kennesaw State University
Online Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigde Staten Kennesaw Marietta +1 more

De Master of Science in International Policy Management (MSIPM) is een cohort-based online opleiding die voortbouwt op Kennesaw State University's sterke traditie en langdurige inzet voor internationaal onderwijs. De opleiding bereidt de toekomstige leiders in de private en publieke sector om de interactie tussen politieke en economische dynamiek in de mondiale context te begrijpen. [+]

De Master of Science in International Policy Management (MSIPM) is een cohort-based online opleiding die voortbouwt op Kennesaw State University's sterke traditie en langdurige inzet voor internationaal onderwijs. De opleiding bereidt de toekomstige leiders in de private en publieke sector om de interactie tussen politieke en economische dynamiek in de mondiale context te begrijpen.

Het curriculum aangeboden door het programma zal begrip van de internationale politiek in een interactieve collaboratieve leeromgeving verbeteren, of studenten zijn recent afgestudeerden of hebben ervaring in het werken in de publieke, private of niet-gouvernementele organisaties. Studenten zullen leren hoe ze de politieke risico te beoordelen, de regelgevende omgeving waarin bedrijven functioneren beter te begrijpen, en omgaan met de culturele nuances die inherent zijn aan het globaal onderhandelingsproces. De online aard van het programma biedt flexibiliteit voor studenten om een ​​wetenschappelijk solide opleiding te voltooien en tegelijkertijd de huidige werkkring, of werken in de staat, landelijk, of in het buitenland. Daarnaast is de cohort model bouwt een leergemeenschap voor wederzijdse steun.... [-]


Msc Toegepaste Economische Wetenschappen

University of Strathclyde Business School
Campus Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

U zult alles over de grondbeginselen van de economische analyse te leren. U zult ook de vaardigheden te verwerven om inzichten verkregen uit deze beginselen in het bijzonder context toe te passen. [+]

Waarom deze cursus?

U vindt alles over de fundamentele beginselen van de economische analyse te leren. U zult ook krijgen de vaardigheden om inzichten verkregen uit deze beginselen in bepaalde context, zoals van toepassing:

verwerven en analyseren van informatie het ondersteunen van de besluitvorming probleemoplossing beleidsvorming in de private en publieke sector organisaties

De cursus is geschikt voor degenen die van plan om hun carrière op gebieden als economie, bankwezen, energie, centrale en lokale overheid, goede doelen en het beheer te ontwikkelen.

Als u al werkt in een van deze gebieden, zal de cursus uw effectiviteit te verbeteren door het ontwikkelen van vaardigheden in de data-analyse, de besluitvorming, de vorming van beleid en communicatie.... [-]